websaz98
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸
#
نوشته شده: ۹ سال پیش
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۰۷:۲۸
با سلام خدمت تمامی دوستان
دوستان سرعت لود سایت من روی سیستم خودم خیلی پایینه فکر میکنم میتونید خودتون ببینید servertala.ir سرور هاست رو هم ssd و پرسرعت کردم ولی باز هم تغییر چشمگیری ایجاد نشده
لطفا اگر که راهکار یا پیشنهادی برای بهبود سرعت دارید بفرمایید
ممنون
هوتن بختیاری
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸۷
#
۱۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۷:۰۶
با سلام،
یک سایت معتبر در زمینه بررسی و تجزیه - تحلیل سرعت و کیفیت سایت ها در زمینه هاست یا سرور و همچنین خود سایت و سورس ها وجود دارد که تنها باید به نشانی زیر بروید :
gtmetrix.com
سپس یک فیلد برای شما ظاهر می گردد که باید URL سایت تان را درج کنید و روی دکمه کلیک بکنید و منتظر باشید تا نتیجه به شما اعلام گردد.
من سایت شما را بررسی کردم که باید سورس های سایت تان ویرایش شوند تا از رتبه F به رتبه A برسید.
موفق باشید...
websaz98
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۸
#
۱۷ آبان ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۷
netools گفت:
با سلام،
یک سایت معتبر در زمینه بررسی و تجزیه - تحلیل سرعت و کیفیت سایت ها در زمینه هاست یا سرور و همچنین خود سایت و سورس ها وجود دارد که تنها باید به نشانی زیر بروید :
gtmetrix.com
سپس یک فیلد برای شما ظاهر می گردد که باید URL سایت تان را درج کنید و روی دکمه کلیک بکنید و منتظر باشید تا نتیجه به شما اعلام گردد.
من سایت شما را بررسی کردم که باید سورس های سایت تان ویرایش شوند تا از رتبه F به رتبه A برسید.
موفق باشید...
ممنون
rmt0112
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲
#
۲۴ آبان ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۱
باسلام و احترام
منم همین مشکل را دارم
با وجود اینکه تازه راه اندازی شده و فقط دو مورد مطلب توش میباشد
بازخیلی کندلود میشود
اینک ادرس : http://music001.ir
web-designs.ir
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۶
#
نوشته شده: ۸ سال پیش
۹ آذر ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۴
با سلام
هر کدوم از دوستان در سرعت لود سایتشون مشکل داشتند از طریق ایمیل زیر در ارتباط باشند
تا در افزایش سرعت لود سایتشون کمکشون کنیم
info@web-designs.ir
باتشکر