سلام وردپرس چیزی به نام دنباک نداره . مثل ام تی ؟؟؟
سلام وردپرس چیزی به نام دنباک نداره . مثل ام تی ؟؟؟
کار این که میگی چی هست؟؟؟؟؟
وقتی روی مطلبی کلیک میکنید و در صفحه تکی یا single page باز میشه, بالای کامنت ها (در بخش توضیحات و تاریخ ارسال پست) trackback رو میتونید ببینید.
ضمنا با ادرست trackback/ در انتهای ادرس هر مطلب هم در درسترس هست. xxx.html/trackback
سلام
وقتی شما یه پست جدید میزارید لینک پست را به سایتهای سرچ و یه سری سایتهای دیگه
میفرسته باعث میشه آمار سایت بالا بره . خیلی هم موثر هستش !!
منظورت دنبالکه؟ جدیداً اسمش شده "بازتاب"... :P وردپرس داره...توی codex خود وردپرس کافیه جستجو کنید...
:D
سلام خوب حالا چطور کار میکنه تو ام تی که اتوماتیک انجام میداد .
ولی ورد پرس گمونم تنظیماتی داره درسته ؟؟؟
توی وردپرس خودکار می فرسته ... ولی توی قسمت نوشتن هم می تونید دستی آدرس بازتاب شخص مورد نظر رو وارد کنید ...
سلام نوید جان
شرمنده ، منظور از بازتاب شخص مورد نظر چیه ؟؟
منظور از بازتاب شخص مورد نظر چیه
منظور وقتی هست که شما میخواین به یه نوشتههای خاص از یه وبلاگ بازتاب بفرستین٬ و توی متن نوشتهی خودتون هم بهش لینک نداده باشین٬ از اون قسمتی که نوید گفتن استفاده میکنین.
البته اون چیزی که شما میخواستین٬ مربوط به پینگ کردنه سایتهای جستوجو و... رو خود وردپرس بهصورت خودکار انجام میده.
Gonahkar گفت:
منظور از بازتاب شخص مورد نظر چیه
منظور وقتی هست که شما میخواین به یه نوشتههای خاص از یه وبلاگ بازتاب بفرستین٬ و توی متن نوشتهی خودتون هم بهش لینک نداده باشین٬ از اون قسمتی که نوید گفتن استفاده میکنین.
توی این قسمت که آقا نوید گفت باید آدرس وبلاگ طرف مقابل را بنویسیم؟ وقتی نوشتیم چه اتفاقی می افتد؟ :?
آدرس وبلاگ نه! آدرسه نوشتهی خاص از اون وبلاگ. بعد از این یه بازتاب واسش فرستاده میشه، دیگه بستهگی داره اون وبلاگ با بازتابها چیکار میکنه.
Gonahkar گفت:
آدرسه نوشتهی خاص از اون وبلاگ.
مثلا http://gonahkar.com/archives/2008/04/29/wordpress-loop ؟
Gonahkar گفت:
دیگه بستهگی داره اون وبلاگ با بازتابها چیکار میکنه.
وردپرس با بازتاب ها چکار میکنه؟ یا اینکه کلا میشه چکارشون کرد؟
وردپرس که دریافتشون میکنه بستهگی به اون وبلاگ داره که توی پوستهش چی تعریف کرده باشه٬ مثلن من توی پوستهی وبلاگم دیدگاهها و بازتابها رو جدا کردم از هم٬ بعضی از وبلاگها اینارو قاطی با هم نشون میدن٬ بستهگی به پوسته داره.
بصورت پیشفرض و بیش از 95% پوسته ها مثل کامنت با این فرق که اول و آخرش [...] می ندازه می زاره ...
من نفهمیدم!
پایین پستهای من هم نوشته:ارسال نظر و هم نوشته: ارسال بازتاب
رو جفتش که کلیک میکنم همون ارسال نظر میاد.چطوری میشه کسی بازتاب بفرسته؟
چطوری میشه کسی بازتاب بفرسته؟
توی وردپرس خودکار می فرسته ... ولی توی قسمت نوشتن هم می تونید دستی آدرس بازتاب شخص مورد نظر رو وارد کنید ...
افراد از طریق نوشتههای وبلاگشون میتونن بازتاب بفرستن.