tahrironline.ir
این سایت روو ببینید،خبرخوانش تمام مطلب رو از یک سایت میگیره و در سایتش میزاره(خودکار) با استفاده از rss
چیکار کرده این؟!!!
حتا گوگل هم براش صفحه محاسبه میکنه (چون هر خبر که میاد یک صفحه هم توی سایت اضافه میشه!!)
tahrironline.ir
این سایت روو ببینید،خبرخوانش تمام مطلب رو از یک سایت میگیره و در سایتش میزاره(خودکار) با استفاده از rss
چیکار کرده این؟!!!
حتا گوگل هم براش صفحه محاسبه میکنه (چون هر خبر که میاد یک صفحه هم توی سایت اضافه میشه!!)
با سلام خدمت دوست عزيز
عيد سال 91 رو پيشاپيش به همهي دوستان تبريك مي گم.
در مورد سوالي كه فرموديد:
افزونه هاي زيادي براي اينكار هستند كه مطالب آر اس اس رو براتون به سايت منتقل مي كنند ولي اينكه مطلب كامل به سايتتون منتقل بشه به آر اس اس سايت مبدا بستگي داره.در تنظيمات وردپرس (فكر كنم بخش خواندن يا همگاني باشه) يه گزينه اي هست به نام نمايش مطلب در آر اس اس و دو تا زيرگزينه داره كه يكي نوشته "همهي مطلب" و يكي ديگه نوشته شده "خلاصهي مطلب".يعني اگر صاحب سايت مبدا "خلاصهي مطلب" رو انتخاب كرده باشن،شما مي تونيد از طريق آر اس اس فقط همون خلاصه مطلب رو انتقال بديد ولي اگر همهي مطلب رو انتخاب كرده باشند تمام مطلب به سايتتون منتقل ميشه.البته اين چيزي كه گفتم تو تنظيمات وردپرس هست مي تونيد ببينيد ولي شايد افزونهاي هم باشه كه بتونه تمام مطلب رو با توجه به انتخاب گزينه "خلاصه مطلب" به سايت منتقل كنه.
اميدوارم مفيد بوده باشه.
موفق باشيد
عید رو پیشاپیش تبریک میگم
من اسکریپت شو دارم که فید رو بده تا برات متن کامل رو برات بیاره و بعد با ربات توی سایت بزنی
ولی حیف نمی تونم اینجا شیرش کنم و اگه نیازتون واجبه میتونم تو ساب دومین سایت شخصیم بزارم تا نیازتون رفع بشه
ولی نمی تونم اینجا لینک بدم (چون مخالف قوانین هستش)
البته یک افزونه بود که مطلب رو بصورت کامل از فید میگرفت و با کرون جاب کار میکرد
ولی فقط متن رو میزد و عکس و لینکها رو خودکار حذف میکرد.
متاسفانه اسمش یادم نیست.
ولی نمی تونم اینجا لینک بدم (چون مخالف قوانین هستش)
شما براحتی قرار بدین موردی پیش نمیاد
سپاسگذارم از شما. لطفن کد رو بزارید تا همه استفاده کنن
یا اینکه به آدرس ایمیل من بفرستید : info@rasaa.com
سلام دوست عزیز
ممنون میشم برای من هم ارسال کنین
تشکر فراوان
mmh1353@gmail.com
لطفا برای من هم ارسال کنید:
ketabline@gmail.com
دوستان
میتونید از سایت http://fivefilters.org/content-only استفاده کنید.
همچنین کد های این سایت رو در
http://code.fivefilters.org/p/full-text-rss/source/commit/e2a9b81740367b575ab58fac4cf418e969ef8284/
مشاهده نمایید
و یا اسکریپت این سایت رو از آدرس
http://www.mediafire.com/?zyduv2jzyzh
دانلود کنید و یک سایت fivefilters اختصاصی راه اندازی کنید
البته بگم بهترین کار استفاده از yahoo pipes هستش ولی چون خیلی ها اصلا نمیشناسنش که بدونن چجوری باهاش کار کنن میتونید از همون اسکریپت استفاده کنید
من خودم سایت http://www.par30news.com رو با استفاده از یاهو پایپ راه اندازی کردم و میبینید که مشکلی هم ندارم.
موفق باشید دوستان
اگه میشه برای من هم ارسال کنید .
ایمیل ymd1376@yahoo.com
باسلام من به دلیل سرعت پایین اینترنت وبه دلیل مشکلات به وجود امده برای گوگل ریدر می خواهم اخبار رابا اوت لوک مایکروسافت بخوانم اماچون خلاصه هستند می خواستم با پایپ یاهو کاملشان کنم اما موفق نشدم(مثال سایت افتاب نیوز) لطفا مرا راهمنایی بفرمایید
یا پایپی معرفی بفرماییدتا فید ناقص را به کامل تبدیل کند
باتشکر
باسلام من به دلیل سرعت پایین اینترنت وبه دلیل مشکلات به وجود امده برای گوگل ریدر می خواهم اخبار رابا اوت لوک مایکروسافت بخوانم اماچون خلاصه هستند می خواستم با پایپ یاهو کاملشان کنم اما موفق نشدم(مثال سایت افتاب نیوز) لطفا مرا راهمنایی بفرمایید
یا پایپی معرفی بفرماییدتا فید ناقص را به کامل تبدیل کند
باتشکر
باسلام من به دلیل سرعت پایین اینترنت وبه دلیل مشکلات به وجود امده برای گوگل ریدر می خواهم اخبار رابا اوت لوک مایکروسافت بخوانم اماچون خلاصه هستند می خواستم با پایپ یاهو کاملشان کنم اما موفق نشدم(مثال سایت افتاب نیوز) لطفا مرا راهمنایی بفرماییدیا معرفی بفرمایید تافید ناقص رابگیرد وکامل کند
متشکرم
turkm4hdi گفت:
عید رو پیشاپیش تبریک میگم
من اسکریپت شو دارم که فید رو بده تا برات متن کامل رو برات بیاره و بعد با ربات توی سایت بزنیولی حیف نمی تونم اینجا شیرش کنم و اگه نیازتون واجبه میتونم تو ساب دومین سایت شخصیم بزارم تا نیازتون رفع بشه
ولی نمی تونم اینجا لینک بدم (چون مخالف قوانین هستش)البته یک افزونه بود که مطلب رو بصورت کامل از فید میگرفت و با کرون جاب کار میکرد
ولی فقط متن رو میزد و عکس و لینکها رو خودکار حذف میکرد.
متاسفانه اسمش یادم نیست.</blockquote
سلام
در مورد ربات فید خوان که فرمودذید شما کاملش و دارید و مطلب و به صورت کامل می آورد
میتونی دوست عزیز اسکریپت و روش کار اون و برام امیل کنی
واقعا ممنونت میشمmortezazare2003@yahoo.com
دوستان کسی نبود برام بفرسته