انجمن

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۸:۳۹

    سلام
    این ادرس تماس با ما سایت من هستش http://www.lawgostar.com/main/contactus/ اگر بخواهم ظاهرش را قشنگ ترش کنم باید کجای کدها را ویرایش کنم و باید چه چیزی قرار بدهم ؟
    اگر ممکنه کامل توضیح بدهید باتشکر

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir
  • Mostafa

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۵۲۷۶
    تشکر شده: ۵۷۷۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۳:۴۴

    سلام، باید فایل Style.css را تغییر بدین و مقادیر عناصر فرم رو بهش بیفزایید.
    مثال:

    input {
        background-color: #FFFFFF;
        border: 1px solid #BBBBBB;
        border-radius: 4px 4px 4px 4px;
        box-shadow: 0 0 4px #DDDDDD inset;
        color: #000000;
        margin: 5px 0 0;
        padding: 5px;
    }

    را به Style.css بیفزایید.
    در خط 41 است :)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lawgostar - بهروز ازند
  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۴

    جایگزین کردم خوب شد اما قسمت پیغام مثل قبله
    http://www.lawgostar.com/main/contactus/
    راستی یه بار این سوال را مطرح کردم اما جواب خوبی نگرفتم : چه جوری میتونید از طریق مرورگر کدهای یه سایت را پیدا کرد ؟ به غیر از کلیک راست و سورس

  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۱:۱۷

    کسی نیست جواب بده؟

  • رضا ش

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۶۲
    تشکر شده: ۲۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۲

    چه جوری میتونید از طریق مرورگر کدهای یه سایت را پیدا کرد ؟ به غیر از کلیک راست و سورس

    دوست عزیز ، منظورتون از کد تعبیرهای متفاوتی میتونه داشته باشه .
    کدهای css , javascript . html , php ?
    بصورت کلی دستوارت سمت متشری clintside قابل دستیابی هستن ، که میشه سورس html و css و جاوا اسکریپت .
    اما کدهایی سمت سرور مثل پی اچ پی ، خیر ، از راه معمول قابل دستیبابی نیستن . چون سمت سرور پردازش میشن و خروچی میفرستن .

    البته اگه بتونی نفوذ کنی اون میشه یه چیز دیگه ! :)

    بهرحال فعلاً تنها چیزی که دست شما رو میگیره همون استایل و سورس اچ تی ام ال است .

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۲۲:۵۷

    ماشاا.. چقدر عجول هستيد شما?!
    با مرورگر كد سايت رو نميشه بدست آورد,اما ميشه سي اس اس رو بدست آورد.اگه چگونگي بدست آوردن سي اس اس رو ميخواين بگين تا افزونه معرفي كنم..

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lawgostar
  • lawgostar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۴
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۹:۲۹

    معرفی کنید

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۰

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/web-developer/

    اين افزونه رو تو فايرفاكس نصب كنيد.خيلي افزونه تو پي هست...وقتي نصب كرديد فاير فاكس رو ري استارت كنيد.يك نوارابزار ايجاد ميشه.البته من اگه بخوام همه جاش رو برات بگم خيلي طولاني ميشه.ولي اگه ميخواي فايل style.Css‏ رو ببيني.بايد بخش css‏ رو كليك كني و از زير مجموعه هاش viwe css‏ رو بزن.البته من الان دسترسي به كامپيوتر ندارم برا همين نميتونم دقيق بگم كدوم ها هستن..خودت باهاش كار كني ياد ميگيري.موفق باشي

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۰:۴۱

    https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/web-developer/

    اين افزونه رو تو فايرفاكس نصب كنيد.خيلي افزونه تو پي هست...وقتي نصب كرديد فاير فاكس رو ري استارت كنيد.يك نوارابزار ايجاد ميشه.البته من اگه بخوام همه جاش رو برات بگم خيلي طولاني ميشه.ولي اگه ميخواي فايل style.Css‏ رو ببيني.بايد بخش css‏ رو كليك كني و از زير مجموعه هاش viwe css‏ رو بزن.البته من الان دسترسي به كامپيوتر ندارم برا همين نميتونم دقيق بگم كدوم ها هستن..خودت باهاش كار كني ياد ميگيري.موفق باشي

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    lawgostar

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.