انجمن


حذف عدد در جلوي آيتم هاي دسته بندي سايت  (۹ نوشته)

  • ali1358

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۰

    با سلام

    چطور ميتونم عددي كه در جلوي دسته بندي سايت هست رو حذف كنم ... اسم سايت http://www.telmob.ir

    تابع قسمت راست سايت بصورت زير است

    <div class="rightarea">

    <div class="rightads"><h2>تبلیغات</h2></div>
    <div class="rightmain">

    <?php include (TEMPLATEPATH . "/ads-120-right.php"); ?>
    </div>
    <div class="rightfoot"></div>

    <div class="rightcat"><h2>موضوعات</h2></div>
    <div class="rightmain">

      <?php
      if (function_exists('wp_dtree_get_categories'))
      {
      wp_dtree_get_categories();
      }
      else
      {
      wp_list_categories('show_count=1');
      }
      ?>

    <p></div>
    <div class="rightfoot"></div>
    <div class="rightlinks"><h2>لینک دوستان</h2></div>
    <div class="rightmain">

    • <?php wp_list_bookmarks('title_li=&categorize=0&category=2'); ?>

    </div>
    <div class="rightfoot"></div>

    <div class="rightstats"><h2>آمار و اطلاعات</h2></div>
    <div class="rightmain">

    • تعداد مطالب : <?php cystats_countPosts($showmode=true); ?>
    • تعداد نظرات : <?php cystats_countComments($showmode=true); ?>
    • بازديد امروز : <?php cystats_countHits(today, $showmode=true); ?>
    • بازديد ديروز : <?php cystats_countHits(yesterday, $showmode=true); ?>
    • افراد آنلاين : <?php cystats_countUsersOnline(); ?>
    • تبادل لينك با <?php cystats_countLinks($showmode=true); ?> سايت
    • <?php dynamic_sidebar( 'secondary-widget-area' ); ?>

    <center><?php dynamic_sidebar( 'primary-widget-area' ); ?></center>
    </div>
    <div class="rightfoot"></div>

    </div>

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۹

    از روی کدی که دادید نمیشه این مورد رو حذف کرد. پوسته شما برای نمایش دسته بندی از افزونه WP-dTree استفاده می کنه و باید اون مورد رو در کد های افزونه مذکور جستجو کنید. حالا اگه نتونستید بهم بگید که افزونه رو بررسی کنم براتون.

  • ali1358

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۴۴

    با سلام خدمت آقا فرزاد عزيز
    دوست گرامي من در وردپرسم از افزونه WP-dTree استفاده نكردم ... غير از افزونه اي كه فرموديد آيا ميتونه در تابعي ديگه اين كد گذاشته شده باشه ؟؟

    با تشكر

  • mohmon

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶۷
    تشکر شده: ۱۶۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۳

    قالب رو بزار تا برات درست کنم

  • فرزاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۱
    تشکر شده: ۳۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۰

    ali1358 گفت:
    با سلام خدمت آقا فرزاد عزيز
    دوست گرامي من در وردپرسم از افزونه WP-dTree استفاده نكردم ... غير از افزونه اي كه فرموديد آيا ميتونه در تابعي ديگه اين كد گذاشته شده باشه ؟؟

    با تشكر

    بله، به احتمال زیاد همینطوره. شما اگر می تونید فایل پوسته رو بزارید تا بررسی بشه؛ وگر نه باید در کد های پوسته بگردید و تابع wp_dtree رو پیدا کنید و اون کد رو اینجا بزارید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ali1358
  • ali1358

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶۵
    تشکر شده: ۴ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۳

    با سلام خدمت آقا فرزاد عزيز
    دوست گرامي من قالب رو آپلود كردم تا مشكلش رو بررسي كنيد . در ضمن اين قالب با اكسپلورر هم مشكل داره .يعني زماني كه سايت رو با اكسپلورر باز ميكنيم دقيقا قسمت دسته بندي به هم ميريزه ، در صورتي كه سايت پاتوق يو كه همين قالب روش هست به هم نميريزه . اين مشكل رو به چه صورت ميتوان برطرف كرد . ؟؟؟

    http://www.telmob.ir

    دانلود قالب

  • میلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۶

    دوست عزیز تابع لود کننده موضوعات را تعویض کن یا این که show_count=1 را ازش حذف کن .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ali1358 - فرزاد
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۵

    سلام.دوست عزيز تو قسمت ابزارك ها(دسته ها) تيك گزينه "نمايش تعداد نوشته ها" رو برداريد.فكر نكنم نياز به تابع خاصي باشه.چون داره تعداد پست هاي داخل دسته رو نمايش ميده.

  • میلاد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۳
    تشکر شده: ۴۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۶

    i-engs گفت:
    سلام.دوست عزيز تو قسمت ابزارك ها(دسته ها) تيك گزينه "نمايش تعداد نوشته ها" رو برداريد.فكر نكنم نياز به تابع خاصي باشه.چون داره تعداد پست هاي داخل دسته رو نمايش ميده.

    عزیز دقت کنی از ابزارک استفاده نمی کنه و کد داده ..
    کمی تا قسمتی جدی دقت کنید :D

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها