می خواهم در سایت وردپرسی خود قسمتی داشته باشم که نام و عنوان آخرین مطلب تعدادی از وبلاگهای بروزشده مورد نظر خودم را نشان دهد.اگر کسی راه حلی دارد لطفا راهنمایی کند
می خواهم در سایت وردپرسی خود قسمتی داشته باشم که نام و عنوان آخرین مطلب تعدادی از وبلاگهای بروزشده مورد نظر خودم را نشان دهد.اگر کسی راه حلی دارد لطفا راهنمایی کند
توی ابزارک که بری نوشته rss . اونجا rss سایتهایی که میخوام مطالبشون رو نمایش بدی رو اضافه کن
اونجا شما فقط یک سایت را می تونید اضافه کنید کسی راه حل بهتری داره البته با گوگل ریدر میشه کارهایی کرد ولی می خوام فارسی باشه و ترجیحا با خود ورد\رس
نه . هر چند بار که بخواید میتونید روی دکمه افزودن کلیک کنید و rss های مختلف رو جداجدا اضافه کنید . من توی وبلاگم 3 تا rss رو نمایش میدم
دوست عزیز منظور من اصلا این نیست .من چیزی شبیه قسمت پایین سمت چپ این سایت نی خوام http://www.kazeroonnema.ir
قسمتی به نام وبلاگهای بروزشده
میتونید از Google Reader استفاده کنید. خودِ من هم به همین منظور دارم استفاده میکنم.
۱- باید یک حساب در گوگل داشته باشید (مثل Gmail)
۲- با همان User name & Password از نشانی زیر، وارد گوگل ریدر شوید.
http://www.google.com/reader
۳- نشانی Feed یا RSS وبلاگهای مورد نظر رو یکی یکی در گوگل ریدر خودتان وارد کنید.
۴- بعد از اینکه نشانیهای مورد نظر رو وارد کردید، از بالای صفحه گزینهی Settings رو انتخاب کنید تا وارد صفحه جدیدی بشید.
۵- به زبانهی Subscriptions بروید، و یک پوشه تعریف کنید، و همهی وبلاگهای مورد نظر خودتون رو در یک پوشه (مثلاً Blogs) قرار دهید.
۶- به زبانهی Folders and Tags بروید و همان پوشه را به حالت public در آورید.
۷- اکنون میتونید لینک مورد نظر رو از view public page بردارید، و همانطور که دوست گرامی اشاره کردهاند به یکی از ویجتهای RSS در Side Bar اضاف کنید.
البته آنچه که شما اشاره کردید (در قسمت پایین سمت چپ آن سایت) کمی با چیزی که اینجا بنده عنوان کردم متفاوت است، اما فکر میکنم کار را راه میاندازه. من هم دقیقاً همین کارها رو کردم و در نوار کناری وبلاگم، قسمتی هست که آخرین عناوین چندتا وبلاگ دیگه رو، یکجا نشون میده
اگر آنچه که من از شماره ۱ تا ۷ گفتم، کافی نبوده و هنوز سوالی هست، میتونید به >این مطلب< مراجعه کنید. شاید لزومی نداشت که من همون چند سطر بالا رو هم بنویسم، چونکه این دوست عزیمان بسیار خوب و کامل توضیح دادهاند.