سلام و خسته نباشید به همگی،یه سوالی دارم ممنون میشم که راهنمایی کنین. سوال اینه چگونه می تونم بازدیدهای سایت رو مخفی کنم؟ من هرچی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم! ممنون میشم راهنمایی کنین!
سلام و خسته نباشید به همگی،یه سوالی دارم ممنون میشم که راهنمایی کنین. سوال اینه چگونه می تونم بازدیدهای سایت رو مخفی کنم؟ من هرچی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم! ممنون میشم راهنمایی کنین!
سلام دوست من
منظورتون دقیقا از بازدیدهای سایت چیه؟
حالت پیش فرض که کسی نمیتونه بازدیدهای سایتتون رو ببینه
مگه از ابزارکهای آنلاین مثل وبگذر استفاده کنید که اون رو هم میشه از داخل تنظیمات مخفی کرد
farnam گفت:
سلام دوست من
منظورتون دقیقا از بازدیدهای سایت چیه؟
حالت پیش فرض که کسی نمیتونه بازدیدهای سایتتون رو ببینه
مگه از ابزارکهای آنلاین مثل وبگذر استفاده کنید که اون رو هم میشه از داخل تنظیمات مخفی کرد
سلام و خسته نباشید
منظورم اینه که چطوری میشه تعداد بازدیدهایی که تو هر پست رو نشون میده تو وردپرس مخفی کرد ؟ من افزونه post views رو غیرفعال کردم ولی بازم نشون میده!
سلام.
این بستگی به قالب داره.
قالب های پیش فرض این گزینه رو ندارن.
مثلا این لینک رو ببینید بازدید رو نزده.
http://eazphc.ir/%D8%B4%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%84%DB%8C%D9%81%D8%AA/
shahzade گفت:
سلام.
این بستگی به قالب داره.
قالب های پیش فرض این گزینه رو ندارن.
مثلا این لینک رو ببینید بازدید رو نزده.http://eazphc.ir/%D8%B4%D9%84%D9%88%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%AC%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85-%D9%84%DB%8C%D9%81%D8%AA/
ممنون از جوابتون ولی قالبی که روی سایتم نصبه به طور پیش فرض اینو داره. به کدوم از قسمت تنظیمات رو مراجعه کنم تا غیرفعالش کنم؟
کد زیر رو به CSS تون اضافه کنید
.entry-meta span.post-views{ display: none;}
.entry-meta span.sep:last-of-type { display: none;}
123project گفت:
کد زیر رو به CSS تون اضافه کنید
.entry-meta span.post-views{ display: none;} .entry-meta span.sep:last-of-type { display: none;}
سلام.ممنون از جوابتون میشه بگین تو کدوم قسمت برم که به css اضافه کنم؟ شیوه نامه یا style.css
atb گفت:
سلام.ممنون از جوابتون میشه بگین تو کدوم قسمت برم که به css اضافه کنم؟ شیوه نامه یا style.css
اگر به فایل منیجر دسترسی دارید از پوشه wp-content گزینه themes تم مورد نظرتون رو انتخاب کنید و در اون پوشه احتمالا باید فایل style.css موجود باشه
باون قسمت اضافه کنید و کش سایت و مرورگر رو خالی کنید