انجمن


اولین پست و کمـــــــــــــک  (۱۷ نوشته)

  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۳

    سلام به همه دوستان عید همتونم رنگارنگ
    تازه یه سایت وردپرسی نصب کردم بعد یه قالبم یکی از دوستان بهم دادن که زیباست من این و نصب کردم " دستی هر کاری کردم خودش نصب نشد تو قسمت باز شدن فایل فشرده گیر میکرد " الان قسمت عنوان ماژول ها ی چپ و راست و عنوان مطلبش نمایش داده نمیشه " قالب پیک نیک "
    اگه شما استاتید گران لطف کنید و بهم بگین مشکلش چیه یه دنیا ممنون میشم
    wp.amir-t.org

  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۱۵

    amirali0001 گفت:
    سلام به همه دوستان عید همتونم رنگارنگ
    تازه یه سایت وردپرسی نصب کردم بعد یه قالبم یکی از دوستان بهم دادن که زیباست من این و نصب کردم " دستی هر کاری کردم خودش نصب نشد تو قسمت باز شدن فایل فشرده گیر میکرد " الان قسمت عنوان ماژول ها ی چپ و راست و عنوان مطلبش نمایش داده نمیشه " قالب پیک نیک "
    اگه شما استاتید گران لطف کنید و بهم بگین مشکلش چیه یه دنیا ممنون میشم
    wp.amir-t.org

    توی انجمن های جوملایی مهمون نواز ترن

  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۴۱

    دوستان سایت من عنوان فارسی رو نمایش نمیده
    بگین چیکارش کنم

  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۸

    من فکر میکنم که قالب شما به فارسی برنگشته و مشکل از قالب هستش،

    نظر من اینه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirali0001
  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۶

    عرض ادب. فک کنم درستش کردی. چون همه چیز نشون داده میشه برا من.
    نوشته بودی ماژول یاد جوملا و قدیما افتادم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian - amirali0001
  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۱

    ehsan1111 گفت:
    عرض ادب. فک کنم درستش کردی. چون همه چیز نشون داده میشه برا من.
    نوشته بودی ماژول یاد جوملا و قدیما افتادم.

    خب شما وردپرسی ها چی میگین .... ! ؟

    اگه لطف کنید بهم بگین چطوری فارسیش کنم ازتون ممنون میشم جوملا بلدم فک کنم لازم نباشه از صفر بگین
    بعد با ویرایش قالب توی مدیریت قسمت های انگلیسی شو فارسی میکنم نشون داده نمیشه " داخل کامنت "

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • daryanian

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۳۳

    پلاگین تو وردپرس

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۰۱

    كجارو فارسي كنيد?

  • Saeed Fard

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۹۸۲
    تشکر شده: ۱۶۱۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۲

    درود ;

    به وردپرس فارسی خوش اومدی دوست عزیز ..

    من درست متوجه نشدم مشکلتون چی هستش ولی خب یه توضیحی میدم ،

    دوستان سایت من عنوان فارسی رو نمایش نمیده
    بگین چیکارش کنم

    بعد با ویرایش قالب توی مدیریت قسمت های انگلیسی شو فارسی میکنم نشون داده نمیشه " داخل کامنت "

    دوست عزیز قالب شما انگلیسی هستش و باید فارسی سازی بشه ، اول تمامی فایل های قالب رو با notepad باز و Save as کن و Encoding تمامی فایل ها رو روی UTF-8 قرار بده تا مشکل عدم نمایش فارسیش حل بشه ،،

    بعد این تابع ها و قسمت هایی که دوست داری فارسی بشه رو از داخل فایل ها پیدا کن و دستی فارسیش رو بنویس ، البته دقت کن اگه قالب فایل ترجمه داره باید با نرم افزار poedit فایل ترجمه رو تغییر بدی ، اگه هم قالب سایدبار هاش دینامیک هست باید فایل functions.php رو ویرایش و قسمت های مورد نظرت رو فارسی کنی ..

    به قسمت آموزش فارسی سازی قالب توی همین انجمن هم یه سری بزن ..

    موفق باشید ../.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirali0001 - مرتضی نظری
  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۶

    ممنون سعید جان
    همه رو به صورت utf 8 در آوردم بعد رفتم تو بخش ویرایش قالب توش اومدم بخش comments.php رو باز کردم و این عبارت ها Leave a reply و responses و ... رو ترجمه کردم بعد اصلا هیچی نمایش داده نشد . البته قالب فایل زبان داره دیگه نباید comments.php رو تغییر بدم درسته ؟؟؟؟

    اگه هم قالب سایدبار هاش دینامیک هست باید فایل functions.php رو ویرایش کنید

    این و نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    حتما باید این باشه نرم افزار poedit با نوت پد ++ نمیشه ؟؟؟

  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۷

    حتما باید این باشه نرم افزار poedit با نوت پد ++ نمیشه ؟؟؟

    دوست عزیز با نت پد هم میشه این کارو کرد.اما برای راحتی کار سعید عزیز گفتند که با poedit این کارو کنید.برای استفاده از نرم افزار های دیگه جز poedit باید شما اول از همه کد رو به شکل جاوا اسکریپت ببینید(برای راحتی خودتون میگم) بعد داخل msgstr هر msgid باید ترجمه کنید.مثال :

    msgid "Page not found"
    msgstr "پیدا نشد"

    در ضمن تنها فایل قابل ویرایش فایل (.po) هستند.در ضمن کد زبان فارسی fa_IR هست.. یعنی باید شما فایل و به این اسم ذخیره کنید.البته ممکنه پسوند هم داشته باشه مثلا namo-fa_IR دیگه از این راحت تر نمیتونستم توضیح بدم!
    موفق باشید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirali0001
  • مرتضی نظری

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    تشکر شده: ۳۴۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۵ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۲

    اگه هم قالب سایدبار هاش دینامیک هست باید فایل functions.php رو ویرایش کنید

    این و نفهمیدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    چیز مهمی نیست،شما به کارتون ادامه بدین!!
    اما برای متوجه کردن شما یک توضیح مختصر هم میدم.

    ساید بار استاتیک: ساید باری هست که پشتیبانی از ابزارک وردپرس نمیکنه و ابزارک های داخل پوسته موقع طراحی پوسته اضافه میشن.
    ساید بار دینامیک :ساید باری هست که از داخل قسمت ابزارک ها میتونید ابزارک هارو به صورت ابخوردن حرکتش بدین!!!

    اینم بگم که 99.99 درصد ساید بار قالب های وردپرس دینامیک هستند.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirali0001
  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۵

    با تشکر برای تا اینجا

    ولی من واقعا نمیدونم این قالب و چجوری فارسی کنم فایل زبان شو با poedite فارسی کردم ولی چیزی فارسی نشد
    عنوان پلاگین ها و مطلبم فارسی مینویسم نمایشش نمیده
    البته این کار ها رو روی لوکال دارم انجام میدم ولی خب قالب و اینجا آنلاین دارم wp.amir-t.org
    کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک

  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۸

    کار ترجمه حل شد
    فقط الان توی خیلی از بخش ها وقتی فارسی مینویسم چیزی نمایش داده نمیشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • amirali0001

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۸

    دوستان نمایش فارسی توی بخش عنوا ن مطالب و پلاگبنم مشکل داره

    کمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــک ...........

  • WeAre.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    تشکر شده: ۴۶ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۸

    این وضعیت که تیتر لود میشه، نشون داده میشه و یهو میره بخاطر فعال بودن Cufon هستش. شما تو تنظیمات قالبت یه بخشی بنام Cufon هست اون را غیرفعال کن، درست میشه.

  • گروه توسعه پلاگین و طراحی قالب وردپرس

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۸
    تشکر شده: ۱۱ بار
    # نوشته شده: ۶ سال پیش
    ۳۰ آذر ۱۳۹۱ - ۰۳:۳۰

    به نظر این مشکل از نوع انکود دیتابیستون هست.

    توی کانفیگتون کد زیر رو بزارین:

    define('DB_CHARSET', 'utf8');

    موفق باشید.

    گروه طراحی قالب وردپرس و توسعه پلاگین سیستم مدیریت محتوای وردپرس سئو آرت

درباره‌ی این موضوع