سلام دوستان عزیز
آیا من میتونم روی دامینم دو تا هاست نصب کنم؟
یکی هاست مجانی گیگفا یا پرشین گیگ یکی دیگه هم هاست پولی؟
چطوری دی ان اس ها رو تنظیم کنم؟
منتظرم
سلام دوستان عزیز
آیا من میتونم روی دامینم دو تا هاست نصب کنم؟
یکی هاست مجانی گیگفا یا پرشین گیگ یکی دیگه هم هاست پولی؟
چطوری دی ان اس ها رو تنظیم کنم؟
منتظرم
درود ;
خير ، امكان پذير نيست ، DNS دامين فقط ميتونه با يك سرور ست بشه ..
موفق باشيد ../.
سعید جان این برای من هم سوال هست.اخه بعضی از سایت هارو دیدی که روی چند سرور نگهداری میشن؟ مثلا همین wordpress.com خودمون... چندین سرور نگه دارندش هست که دفعه قبل هم اگه یادت باشه یکی از سرور هاشو هک کردند و وردپرس اطلاعیه زد نگران نباشید ولی برای اطمینان بیشتر پسورد هاتون رو عوض کنید...
یا همین گوگل خودمون و یا فیس بوک و.... همشون روی چندین سرور نگهداری میشن..
اونها بله ، ولي اصلا به نصب دو هاست بر روی یک دامین مربوط نيست و قضيشون فرق ميكنه .. اگه به شركتهاي هاستينگ رفته باشي و سرور رو از نزديك ديده باشي ابر كامپيوترهايي هستند كه تقريبا هر كدومشون يه تعدادي مشخص از همين چيزي كه ما بهش ميگيم هاست رو تشكيل ميدن ،
حالا سرورهاي اينها سرورهاي اختصاصي با آيپي و دياناسهايي مشخص و ثابت هست كه مجموعا يك كار رو انجام ميدن و مثلا اگه حتي 1 ثانيه هم براي يكي از سرورها اختلال ايجاد شه با همون DNS سرورِ ديگهاي موجوده كه پشتيباني ميكنه و توسط نرمافزارهاي قدرتمند در صدم ثانيه جايگزين ميشه ..
و هيچ وقت شركتهاي هاستينگي كه ما ازش فضا خريداري ميكنيم چنين امكاناتي رو به ما نميدن .. ولي براي راهاندازي پروژههاي بزرگ به صورت هماهنگي ميشه انجام داد ،، كه اينهم براي امنيت بالا هستش همچنين UpTime 100% ، همين ..
موفق باشيد ../.
نه سعید جان همه سایت ها که سروراشون یک جا نیست تا دی ان اس و ای پی هاشون یکی باشه... مثلا خود گوگل سرور هاش روی تمام دنیا قرار داره.وقتی وارد گوگل میشی درواقع داری از نزدیک ترین سرور موجود به خودت اطلاعات رو دریافت میکنی... خب تو که حرفه ای هستی و میدونی که ای پی هر شهر با شهر دیگه متفاوته چه برسه به کشور و یا حتی قاره ها...
در این موارد چی میشه؟
خدا رو شکر ما باعث شدیم شما بحث کنید!
دمتون گرم
اولین پستی بود که دادم توش 4 تا مطلب اومد:دی
میشه اگه بلدید راهش رو بگید؟من چیکار کنم؟
نور يار جان چيزي كه مشخص هست شما نميتونيد چنين كاري رو انجام بدين.ما(البته سعيد عزيز كه اطلاعاتش بالا هست , خودمو عرض كردم!) هم داريم براي اطلاعات عمومي خودمون بحث ميكنيم!
نه سعید جان همه سایت ها که سروراشون یک جا نیست تا دی ان اس و ای پی هاشون یکی باشه... مثلا خود گوگل سرور هاش روی تمام دنیا قرار داره.وقتی وارد گوگل میشی درواقع داری از نزدیک ترین سرور موجود به خودت اطلاعات رو دریافت میکنی... خب تو که حرفه ای هستی و میدونی که ای پی هر شهر با شهر دیگه متفاوته چه برسه به کشور و یا حتی قاره ها...
در این موارد چی میشه؟
مرتضي جان مثل اينكه من نتونستم منظورم رو درست برسونم ،، كاملا درسته و در اين شكي نيست ، ولي اين قسمت گفتم ،
و توسط نرمافزارهاي قدرتمند در صدم ثانيه جايگزين ميشه ..
منظورم همين جايگزيني DNS و IP بود ، با سرورها و مشخصات جديدش ..
سرورهاي اصلي مشخصاتي كاملا يكتا دارند كه از لحاظ امنيتي و ... مهمترين هستند و بقيه هم طبق عمليات مشخص و قدرتمندي توسط ابر رايانهها در صورت لزوم جايگزين ميشند ..
درسته كه آيپي هر نقطه از جهان متفاوت هست ، ولي دياناسها ميتونه برابر باشه و همين قضيه رو حل ميكنه ..
در ضمن سرورهاي گوگل و ساير سايتهاي قدرتمند رو اصلا نبايد با هاستينگها مقايسه كرد ،
میشه اگه بلدید راهش رو بگید؟من چیکار کنم؟
دوست عزيز جواب شما رو همون ابتدا دادم و اين كار انجام پذير نيست ..
موفق باشيد ../.
saeidfard گفت:
دوست عزيز جواب شما رو همون ابتدا دادم و اين كار انجام پذير نيست ..
موفق باشيد ../.
در مورد ساب دامین چی؟ آیا میشه یک ساب دامین رو به یکی از این هاستهای رایگان متصل کرد؟
در مورد ساب دامین چی؟ آیا میشه یک ساب دامین رو به یکی از این هاستهای رایگان متصل کرد؟
خیر دوست عزیز ..
این کار هم امکان پذیر نیست ..
موفق باشید ../.
saeidfard گفت:
خیر دوست عزیز ..
این کار هم امکان پذیر نیست ..موفق باشید ../.
رایگان رو اطلاع ندارم ولی به هاست دیگه خیلی هم امکان پذیره!!!
sadeghspy گفت:
رایگان رو اطلاع ندارم ولی به هاست دیگه خیلی هم امکان پذیره!!!
دوست عزیز پست زیرخاکی رو بالا نکشید این واسه سه سال قبل هست لطفا رعایت کنید
پاسخی می دهیم برای دوستانی که ممکن هست پرسشون این باشه
یک تنظیم و حالت کانفیگ خاصی در ممراکز نگه داری داده ها اجرا می شود که چندین سرور مجزا از یکدیگر را با آی پی یکسان و لود بالانسینگ به یک استخر سرور Server Pool تبدیل می کنن .
اینجوری فشار بازدیدهای یک وب سایت روی چندتا سرور جداگونه تقسیم می شه و با لود بالانسینگ میشه حد تحمل هر سرور رو هم مشخص کرد که مثلا برای 5 سرور ، هر سرور به صورت نوبتی 20% از پردازش ها رو به عهده بگیره و به این ترتیب برای یک وب سایت ، چند سرور ( و نه چند هاست ) در نظر گرفته می شه .
ساب دامنه رو هم خیلی راحت می شه روی آی پی یک هاست دیگر تنظیم نمود و A record تنظیم نمود .