انجمن


سوال درباره ادامه مطلب  (۱۶ نوشته)

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۳

    دو سوال درباره ادامه مطلب دارم: 1- اگر بخواهیم متن ادامه مطلب رو تغییر بدیم، مثلا به جای اون بنویسیم "دانلود" باید چکار کنیم؟

    2- اگر بخواهیم مطالبی که در قسمت اصلی هست در ادامه مطلب نشان داده نشوند و فقط مطالبی را که بعد از ادامه مطلب نوشته ایم در ادامه مطلب نشان داده شوند، آیا راهی هست؟

    با سپاس

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۸

    با سلام جواب سوال اولتون
    باید کلمه " ادامه مطلب "رو در فایل index.php قالب پیدا کنید و متن دلخواهتون رو جایگزین کنید.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۲

    iWordpress گفت:
    با سلام جواب سوال اولتون
    باید کلمه " ادامه مطلب "رو در فایل index.php قالب پیدا کنید و متن دلخواهتون رو جایگزین کنید.

    همچین چیزی تو فایل مربوطه ندیدم!

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۰۱

    نمی دونم شما از چه پوسته ای استفاده می کنی.چون در پوسته های مختلف فرق می کنه مثلا در بیشتر پوسته هایی که من تست کردم متن ادامه مطلب تو فایل ایندکس بوده.
    اینم امتحان کن : اگه قالبتون فایلی بنام content.php داره بازش کن و دنبال کلمه ادامه مطلب یا continue reading بگرد و متن دلخواهتو جایگزینش کن.
    اگه به نتیجه نرسیدی فک کنم باید فایل functions.php رو ویرایش کنی.

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۰

    پوسته من Graphene هست ولی فایل content.php رو نداره و functions.php رو هم نمیدونم کجاش رو باید تغییر بدم، من توی خیلی از فایلهای پوسته (تقریبا همش!) رو گشتم تو هیچکدوم اصلا هیچ کلمه فارسی وجود نداره، نمیدونم اصلا کلمات فارسی مثلا مربوط به منوها و... از کجا فراخوانی میشن؟

    با سپاس

  • Ghost

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۷۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۷

    چون از قالب انگلیسی استفاده می کنید احتمالا کلمات read more یا continue reading اتوماتیک توسط خود وردپرس فارسی ترجمه میشن .باید صبر کنیم تا استادان از تعطیلات نوروزی برگردن و یه حالی به انجمن بدن

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۶

    iWordpress گفت:
    چون از قالب انگلیسی استفاده می کنید احتمالا کلمات read more یا continue reading اتوماتیک توسط خود وردپرس فارسی ترجمه میشن .باید صبر کنیم تا استادان از تعطیلات نوروزی برگردن و یه حالی به انجمن بدن

    راستش من کلا تو این انجمن کمتر از سایر انجمنها جواب میگیرم، دارم نا امید میشم، اگه برم توی انجمنهای غیر اختصاصی فکر کنم بیشتر جواب بگیرم، خواهشا اگه کسی میتونه کمک کنه

    در ضمن قالب که به نظر فارسی میاد!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    Ghost
  • AliReza Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۰

    فایل index.php رو باز کن و the_content رو پیدا کن و آرگومانشو تغییر بده! هر متنی که می خوای واسه ادامه مطلب باشه قرار بده! اگر بازم لازم به راهنمایی بود کد index.php رو بزار تا تغییر بدیم!

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۲

    این کد index.php

    ظاهرا اصلا the_content نداره!
    متن ادامه مطلب من اینه: "ادامه این مطلب را بخوانید»" . حالا مثلا میخوام تغییرش بدم به: "توضیحات بیشتر"

    <?php
    /**
     * The main template file.
     *
     * This is the most generic template file in a WordPress theme
     * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
     * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
     * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
     * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
     *
     * @package Graphene
     * @since Graphene 1.0
     */
    global $graphene_settings;
    get_header(); ?>
    
    	<?php
    
    	/* Check if the user selects specific category for the front page */
    	if ( is_home() && $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] && ! in_array( 'disabled', $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] ) ) {
    		global $wp_query;
    		$cats = $graphene_settings['frontpage_posts_cats'];
    
    		// Display the sticky posts first
    		$stickies = get_option('sticky_posts');
    		if ( get_query_var( 'paged' ) < 2 && ( $stickies ) ) {
    			$args = array( 'category__in' => $cats, 'post__in' => $stickies );
    			query_posts( apply_filters( 'graphene_frontpage_posts_cats_sticky_args', $args ) );
    			$wp_query->is_home = true;
    			$wp_query->is_category = false;
    			$wp_query->is_archive = false;
    
    			if ( have_posts() ){
    				get_template_part( 'loop', 'index' );
    			}
    
    			wp_reset_query();
    		}
    
    		// Display the rest of the posts from the category
    		$args = array( 'category__in' => $cats, 'paged' => get_query_var( 'paged' ), 'post__not_in' => $stickies );
    		query_posts( apply_filters( 'graphene_frontpage_posts_cats_args', $args ) );
    		$wp_query->is_home = true;
    		$wp_query->is_category = false;
    		$wp_query->is_archive = false;
    	}
    
    	do_action('graphene_index_pre_loop');
    
        /* Run the loop to output the posts.
    	 * If you want to overload this in a child theme then include a file
    	 * called loop-index.php and that will be used instead.
    	*/
    	if ( ! ( is_home() && $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] && ! have_posts() ) ) {
    		while ( have_posts() ) {
    			the_post();
    		  	get_template_part( 'loop', 'index' );
    	   	}
    	}
    
    	/* Posts navigation. */
        graphene_posts_nav();
        ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    با سپاس

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۱

    سلام من توی فانکشن پیدا کردم وتغییر دادم ولی فارسی رو نمیخونه باید چیکار کنم ؟ اینجوری میشه ����� ���� →

  • tohid_r

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۸

    سلام
    من سوال اول را بلدم ولی سوال دوم را نه (خودمم دنبال جوابش هستم ، خیلی هم برام مهمه)
    تو هر قالبی دو فایل .mo و .po هست (mo و po پسوند فایل ها هستند) . این دوتا ، ترجمه قالب هستند که میتونی توشون تغییر بدی ، اما همینطوری نمیشه تغییرش داد باید از نرم افزار poedit استفاده کنی . من خودم یه سری کلمات را میخواستم تغییر بدم ، از همین روش استفاده کردم .

    سوال دوم ، سوال خودمم هست . اگه کسی میدونه جواب بده : چطور میشه تو صفحه اول ، مطالب نره داخل ادامه مطلب

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۲

    سلام
    قالب سایت من هم گرافن هست.
    توی ایندکسش continue reading نیست.
    در ضمن فایل زبانش هم درست بود .
    به نظر من مشکل از وردپرس هست. چون قالب پیش فرض رو هم فعال می کنم همین مشکل وجود داره و به جای ادامه مطلب continue reading می نویسه.
    اساتید محترم اگه امکان داره یه خورده راهنمایی بکنند.
    با تشکر

  • Mojtaba in96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۳

    یکم بگردی بد نیست ....

    http://forum.wp-persian.com/topic/5086

    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87+%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    eshahnazi
  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۸

    new_fardin گفت:
    یکم بگردی بد نیست ....

    http://forum.wp-persian.com/topic/5086

    http://forum.wp-persian.com/search.php?q=%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87+%D9%85%D8%B7%D9%84%D8%A8

    قربونت برم.
    حداقل سوالم رو قشنگ می خوندی. بعد جواب می دادی.
    من می گم توی ایندکس و بقیه ی فایل های مربوط به قالب رو گشتم the content & continue reading & more پیدا نکردم.
    قالب پیش فرض رو هم که فعال می کنم باز همین مشکل وجود داره و می نویسه continue reading.
    حالا من موندم مشکل از کجاست.؟
    با تشکر

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۱:۴۱

    سلام دوباره؛
    به خاطر یه مشکلی من افزونه W3 Total Cache رو غیر فعال کردم و بعدش دیدم Continue Reading به" ادامه مطلب "تبدیل شده.
    شما ها هم اگر این افزونه و یا افزونه هایی که کار شبیه به این افزونه رو انجام می دهند رو نصب کردید یه مدت غیر فعال کنید شاید مشکلتون برطرف شد.
    سپاس فراوان از دوستانی که همراهی کردند.

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۸

    ببخشید دوستان؛
    افزونه رو اشتباه گفتم.
    منظورم افزونه SEO Ultimate بود.
    شرمنده.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.