آیا افزونه ای هست که فرم نوشته ها رو تغییر بده؟ مثلا رنگ فونت و زمینه عنوان، یا تغییر حالت ادامه متن یا رنگ زمینه و حاشیه نوشته و... رو بشه به دلخواه تغییر داد و تنظیم کرد؟
با سپاس
آیا افزونه ای هست که فرم نوشته ها رو تغییر بده؟ مثلا رنگ فونت و زمینه عنوان، یا تغییر حالت ادامه متن یا رنگ زمینه و حاشیه نوشته و... رو بشه به دلخواه تغییر داد و تنظیم کرد؟
با سپاس
ir80 گفت:
آیا افزونه ای هست که فرم نوشته ها رو تغییر بده؟ مثلا رنگ فونت و زمینه عنوان، یا تغییر حالت ادامه متن یا رنگ زمینه و حاشیه نوشته و... رو بشه به دلخواه تغییر داد و تنظیم کرد؟با سپاس
من! که تا الان هم چین چیزی ندیدم؛ اکثرا برای این کار باید پوسته رو دستکاری کرد یا خود پوسته باید این امکانات رو دارا باشه. باز اگه هم چین افزونه ای هست به من حتما بگید چون لازم دارم...
همه اين كارارو بايد توي فايل استايل انجام بدين
i-engs گفت:
همه اين كارارو بايد توي فايل استايل انجام بدين
چه قسمتی توی فایل استایل رو باید تغییر بدیم؟ مثلا من توی این فایل هیچی بنام ادامه مطلب نمیبینم که بخوام به یه چیزه دیگه تغییرش بدم!
ir80 گفت:
چه قسمتی توی فایل استایل رو باید تغییر بدیم؟ مثلا من توی این فایل هیچی بنام ادامه مطلب نمیبینم که بخوام به یه چیزه دیگه تغییرش بدم!
یه چیزی هست به اسم permalink که معمولا به جای ادامه مطلب به کار میره؛ می تونین فایل index.php رو اینجا قرار بدین
موقف باشید