انجمن


تغییر کلمه ادامه مطلب  (۳۶ نوشته)

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۴

    چطور میشه در متن ادامه مطلب و یا فرم و رنگ کلید آن تغییر ایجاد کرد؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir
  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۲

    براي تغيير كلمه ش بايد از توي فايل زبان تغيير بدي.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    NooreYar.ir - infoinfo
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۱۷

    poyagh گفت:
    براي تغيير كلمه ش بايد از توي فايل زبان تغيير بدي.

    منظورتون چه فایلی هست؟ اگه language باشه که پوسته من نداره،
    (پوسته من Graphene هست)

    با سپاس

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۳

    یه فایلی به اسم fa-IR.po که باید با برنامه poedit ویرایشش کنی؛
    اگه این فایلُ نداشت قالبت, یا اگه نحوه کار با این فایلُ بلد نیستی میتونی از خود ویرایشگر وردپرس تغییر بدی کلمه مورد نظرتو؛
    برای این کار باید تو ویرایشگر وردپرس فایل index.php رو باز کنی
    دنبال متنی مثل read more یا continue reading یا یه همچین چیزی بگردی
    بعد که پیداش کردی میتونی همونجا متنی که مد نظرته بنویسی
    برای تغییر رنگ و استایلش میتونی بهش کلاس بدی، بعد تو فایل style.css کلاستو تعریف کنی و ادامه ماجرا

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۹

    vahid1391 گفت:
    یه فایلی به اسم fa-IR.po که باید با برنامه poedit ویرایشش کنی؛
    اگه این فایلُ نداشت قالبت, یا اگه نحوه کار با این فایلُ بلد نیستی میتونی از خود ویرایشگر وردپرس تغییر بدی کلمه مورد نظرتو؛
    برای این کار باید تو ویرایشگر وردپرس فایل index.php رو باز کنی
    دنبال متنی مثل read more یا continue reading یا یه همچین چیزی بگردی
    بعد که پیداش کردی میتونی همونجا متنی که مد نظرته بنویسی
    برای تغییر رنگ و استایلش میتونی بهش کلاس بدی، بعد تو فایل style.css کلاستو تعریف کنی و ادامه ماجرا

    فایل fa-IR.po رو که ندارم و در ضمن مشکل من اینه که تو فایل ایندکس عباراتی مانند read more یا.... نداره!! نمیدونم باید چه بخشی یا چه فایلی رو دستکاری کنم!

    اینم سورس فایل index.php
    در ضمن پوسته من Graphene هست:

    <?php
    /**
     * The main template file.
     *
     * This is the most generic template file in a WordPress theme
     * and one of the two required files for a theme (the other being style.css).
     * It is used to display a page when nothing more specific matches a query.
     * E.g., it puts together the home page when no home.php file exists.
     * Learn more: http://codex.wordpress.org/Template_Hierarchy
     *
     * @package Graphene
     * @since Graphene 1.0
     */
    global $graphene_settings;
    get_header(); ?>
    
    	<?php
    
    	/* Check if the user selects specific category for the front page */
    	if ( is_home() && $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] && ! in_array( 'disabled', $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] ) ) {
    		global $wp_query;
    		$cats = $graphene_settings['frontpage_posts_cats'];
    
    		// Display the sticky posts first
    		$stickies = get_option('sticky_posts');
    		if ( get_query_var( 'paged' ) < 2 && ( $stickies ) ) {
    			$args = array( 'category__in' => $cats, 'post__in' => $stickies );
    			query_posts( apply_filters( 'graphene_frontpage_posts_cats_sticky_args', $args ) );
    			$wp_query->is_home = true;
    			$wp_query->is_category = false;
    			$wp_query->is_archive = false;
    
    			if ( have_posts() ){
    				get_template_part( 'loop', 'index' );
    			}
    
    			wp_reset_query();
    		}
    
    		// Display the rest of the posts from the category
    		$args = array( 'category__in' => $cats, 'paged' => get_query_var( 'paged' ), 'post__not_in' => $stickies );
    		query_posts( apply_filters( 'graphene_frontpage_posts_cats_args', $args ) );
    		$wp_query->is_home = true;
    		$wp_query->is_category = false;
    		$wp_query->is_archive = false;
    	}
    
    	do_action('graphene_index_pre_loop');
    
        /* Run the loop to output the posts.
    	 * If you want to overload this in a child theme then include a file
    	 * called loop-index.php and that will be used instead.
    	*/
    	if ( ! ( is_home() && $graphene_settings['frontpage_posts_cats'] && ! have_posts() ) ) {
    		while ( have_posts() ) {
    			the_post();
    		  	get_template_part( 'loop', 'index' );
    	   	}
    	}
    
    	/* Posts navigation. */
        graphene_posts_nav();
        ?>
    
    <?php get_footer(); ?>

    با سپاس

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۱۷

    vahid1391 گفت:
    یه فایلی به اسم fa-IR.po که باید با برنامه poedit ویرایشش کنی؛

    این فایل رو پیدا کردم، بطور معمولی ویرایشش کردم ولی تغییرات اعمال نشد. حتما باید با برنامه poedit ویرایش بشه؟ اگه آره این برنامه رو چطوری باید باش کار کنم؟

    با سپاس

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۴

    ir80 گفت:

    این فایل رو پیدا کردم، بطور معمولی ویرایشش کردم ولی تغییرات اعمال نشد. حتما باید با برنامه poedit ویرایش بشه؟ اگه آره این برنامه رو چطوری باید باش کار کنم؟

    با سپاس

    ماشالا! دو روزه دنبال اين يه فايلي؟!!
    با نرم افزار poeditor بايد ويرايش بشه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۴

    poyagh گفت:

    ماشالا! دو روزه دنبال اين يه فايلي؟!!
    با نرم افزار poeditor بايد ويرايش بشه.

    ممنون دوست عزیز، ظاهرا باید همراهش فایل fa_IR.mo هم تغییر کنه که برنامه poedit اینکارو میکنه، دانلودش کردم و مشکلم حل شد، راستش دو روز که خوبه، بعضی چیزای دیگه چندین روزه دنبالشم!! اگه لطف کنید یه سری پستهای دیگه هم دارم که بی جواب مونده! اگه لطف کنید یه نگاه بشون بندازید، توی همین بخش هستن مثل: مشکل در سایدبار، و سوال درباره ادامه مطلب که این یکی دوتا سوال نوشتم جواب دومیش رو میخوام (اولیش همین سوال این پست بود) و....

    و یک سوال دیگه اینکه آیا میشه به جای ادامه مطلب، یک تصویر قرار داد؟

    با سپاس فراوان

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۹

    بله ميشه عكس هم قرار داد. بايد ببيني كه اين ادامه مطلبت با جه تابعي معرفي شده و بعد كل اون تابع رو برداري و...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۰:۵۹

    ir80 گفت:

    و یک سوال دیگه اینکه آیا میشه به جای ادامه مطلب، یک تصویر قرار داد؟

    میشه؛ برای این کار باید کد قالب رو ویرایش کنید و بجای متن کد بذارید؛ مثل این کد:

    "><img src="لینک عکس مد نظر">

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۹

    این تو چه فایلی هست؟ index.php یا style.css یا...

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۶

    باید بگردی تو فایلات دنبال Read the rest of this entry
    بجاش اینو بذاری:
    <a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="لینک عکس مد نظر"></a>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۳

    vahid1391 گفت:
    باید بگردی تو فایلات دنبال Read the rest of this entry
    بجاش اینو بذاری:
    <a href="<?php the_permalink(); ?>"><img src="لینک عکس مد نظر"></a>

    من همچین چیزی تو هیچکدوم از فایلهام پیدا نکردم!

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۴۶

    توي فايل index يا home

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۵

    همه فایل هاتو نگاه کن
    چون تعداد فایلات زیاده و وقت ندارم نمیتونم برات انجام بدم

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۹

    vahid1391 گفت:
    همه فایل هاتو نگاه کن
    چون تعداد فایلات زیاده و وقت ندارم نمیتونم برات انجام بدم

    من یه کپی از قالبم روی کامپیوترم دارم، با سرچ ویندوز محتویات همه فایلها رو جستجو کردم ولی پیدا نکرد!

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۹

    دو روز وقتتو واسه جستوجوي فايل زبان صرف كردي, حالا هم يه هفته مي خواي بذاري واسه جستوجوي يه تابع!!!
    موفق ميشي! بازم بكرد!

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۲۱

    poyagh گفت:
    دو روز وقتتو واسه جستوجوي فايل زبان صرف كردي, حالا هم يه هفته مي خواي بذاري واسه جستوجوي يه تابع!!!
    موفق ميشي! بازم بكرد!

    دوست عزیز، اول بگم که من یه چیزایی در مورد کامپیوتر میدونم(البته نه خیلی حرفه ای)، ولی فقط دو سه هفته هست که کار با وردپرس رو شروع کردم،
    در مورد اون دو روز، خوب وقتی بلد نیستم بقیه هم جواب نمبدن باید چکار کنم؟ البته بعضی دوستان هم جوابهای اشتباه میدادن و من الکی وقتم رو روی چیزهایی که مربوط نبود صرف میکردم.

    حالا راجع به این تابع شما راهنمایی کنید که چطوری پیداش کنم؟ وقتی محتویات کل فایلها رو سرچ کردم و ندیدم، تکلیف چیه؟ ممکن نیست تابع دیگه ای توی بعضی پوسته ها استفاده بشه؟ درکل راهنمایی کنید برای هم این مورد و هم سوالات دیگه ای که دارم و جوابشون رو نمیدونم چکار کنم که خیلی و بعضا چند روز یا حتی چند هفته وقتم گرفته نشه؟

    با سپاس از همه دوستان

  • پویا آنلاین

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۴۵
    تشکر شده: ۳۳۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۹ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۵۱

    فعلن كه ظاهرن ناظمان اين انجمن, رفتن استراحت!
    اما شما براي اين كه از اين سيستم wp سر در بياري و بفهمي كه تابع و نحوه ترجمه و... حطوريه, يه فايل pdf هست به نام آموزش وردبرس كه لينكش يادم نيست....
    اون رو بخون تا كمي سر دربياري و ديكه از اين جور تابيك هاي ساده نزني.
    راستي قبل از اين كه تابيك بزني بهتره اول كه جستوجويي تو انجمن بزني شايد قبلا بحث شده.
    موفق باشي

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۲۷

    اینو خودم تست نکردم ولی تو یه امتحان کن
    تو فایل زبان همین کدی که اون بالا دادمو جایگزین نوشته (ادامه مطلب) کن
    ببین جواب میده یا نه
    میگم که خودم استفاده نکردم و نمیدونم جواب بده یا نه، فقط یه تیریه تو تاریکی!!

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۱:۲۱

    poyagh گفت:
    اما شما براي اين كه از اين سيستم wp سر در بياري و بفهمي كه تابع و نحوه ترجمه و... حطوريه, يه فايل pdf هست به نام آموزش وردبرس كه لينكش يادم نيست....
    اون رو بخون تا كمي سر دربياري و ديكه از اين جور تابيك هاي ساده نزني.

    من چند جا از دوستان خواستم که اگه منبعی سراغ دارن معرفی کنن، شما هم که اینجوری آدرس میدی! حالا تو همین انجمن پیدا میشه؟

    poyagh گفت:

    راستي قبل از اين كه تابيك بزني بهتره اول كه جستوجويي تو انجمن بزني شايد قبلا بحث شده.

    راستش جستجو میکنم ولی سیستم جستجوی این فروم اصلا جالب و کارا نیست!

    vahid1391 گفت:
    اینو خودم تست نکردم ولی تو یه امتحان کن
    تو فایل زبان همین کدی که اون بالا دادمو جایگزین نوشته (ادامه مطلب) کن
    ببین جواب میده یا نه
    میگم که خودم استفاده نکردم و نمیدونم جواب بده یا نه، فقط یه تیریه تو تاریکی!!

    تست کردم جواب داد، البته نیاز به تگ نبودش، البته یه حاشیه ضخیم دور عکس میمونه که احتمالا باید به قول دوستمون بگردم تابع ادامه مطلب رو پیدا کنم که فکر کنم معمولا read more یا continue reading باید باشه ولی مشکل اینه که توی هیچ فایلیم اینا رو ندیدم، حالا اگه فایل pdf رو گیر بیارم شاید پیداش کنم، بازم ممنون

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۱:۳۵

    برای توابع میتونی از توابع وردپرس استفاده کنی
    البته سایتش فیلطره

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۸

    vahid1391 گفت:
    برای توابع میتونی از توابع وردپرس استفاده کنی
    البته سایتش فیلطره

    این سایت ظاهرا مطالب خوبی هم باید داشته باشه چون زیاد دیدم بش ارجاع شده ولی متاسفانه من یه اینترنتی دارم که هیچ نوع فیلـ.تر.شکنی روش کار نمیکنه! منبع دیگه ای سراغ ندارید؟ یا یه راه حل دیگه؟

    با سپاس

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۷

    علی آقای عزیز هم یه بخشی تو سایتش را اندخته
    http://codex.wordpress98.com/

  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۰

    تعداد توابعی که به این مربوط میشه زیاد هستند؟ نمیشه اسمشون رو بگید من توی فایلهام دنبالشون بگردم؟

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۳

    ir80 گفت:
    البته نیاز به تگ نبودش

    منظورتو از این متوجه نشدم !
    در ضمن شما اگه میشه لینک سایتتو بذا یه نگا بندازم بهش ببینم چی جوریه و چچیجوری میخای بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۶

    تو فایل loop.php
    خط 127
    <?php the_content( '<span class="block-button">' . __( 'Read the rest of this entry »', 'graphene' ) . '</span>' ); ?>
    به
    <?php the_content( '<span class="block-button">' . 'MORE' . '</span>' ); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۳

    vahid1391 گفت:

    منظورتو از این متوجه نشدم !
    در ضمن شما اگه میشه لینک سایتتو بذا یه نگا بندازم بهش ببینم چی جوریه و چچیجوری میخای بشه

    منظورم تگ a بود، جا انداخته بودمش
    آدرس سایتم اینه:
    tt.ir80.com
    البته اگه میبینید مطالب الکی داخلشه چون فعلا روی این فقط دارم تمرین میکنم و یاد میگیرم و هنوز منتشرش نکردم

    garfield گفت:
    تو فایل loop.php
    خط 127
    <?php the_content( '<span class="block-button">' . __( 'Read the rest of this entry »', 'graphene' ) . '</span>' ); ?>
    به
    <?php the_content( '<span class="block-button">' . 'MORE' . '</span>' ); ?>

    وقتی اینو تغییر میدم نتیجش چی باید بشه؟ من تغییر خاصی ندیدم!

    با سپاس از همگی

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۵۸

    ظاهراً اشتباه کردم. تو فایل theme-loop.php رو ببین، خط 85

    $more_link_text = __( 'Continue reading &raquo;', 'graphene' );

    به

    $more_link_text = 'ادامه مطلب ...';
    برای تغییر عبارت ادامه مطلب. منتها روش غیر اصولیه که باید جواب بده این دیگه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ir80
  • ir80

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۳
    تشکر شده: ۱۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۰ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۷

    garfield گفت:
    ظاهراً اشتباه کردم. تو فایل theme-loop.php رو ببین، خط 85

    $more_link_text = __( 'Continue reading &raquo;', 'graphene' );

    به

    $more_link_text = 'ادامه مطلب ...';
    برای تغییر عبارت ادامه مطلب. منتها روش غیر اصولیه که باید جواب بده این دیگه

    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز، همون اولی که گفتین درست بود و جواب داد، البته یه کم خودم بیشتر باش ور رفتم و فهمیدم دقیقا چطوریه، البته فقط کلید ادامه مطلب سمت چپ پست بود با این کار میاد سمت راست! که البته خیلی مهم نیست و فکر کنم یه کم روش کار کنم درست میشه، بازم ممنون

    .

    در ضمن جناب vahid1391 مشکل تصویر هم اینطوری حل شد، یه کلید براش تعریف شده بود که مقدارش رو که برداشتم تصویر رو درست نشون میده، خیلی ممنون

    درکل یعنی الان هرکاری بخوام با ادامه مطلب میتونم بکنم، تصویر یا متن دلخواه

    با سپاس

  • vahid1391

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    تشکر شده: ۱۸ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۳:۴۹

    ir80 گفت:

    البته فقط کلید ادامه مطلب سمت چپ پست بود با این کار میاد سمت راست! که البته خیلی مهم نیست و فکر کنم یه کم روش کار کنم درست میشه

    اینُ با css میتونی حل کنی که کدوم طرف باشه

  • mrjaber2

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۲
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۹

    سلام
    من تونستم تغییر بدم ولی فونت فارسی رو نشون نمیده تو سایت اینجوری میشه ����� ���� →

    چطور میشه عکس یا ایکون گذاشت کنارش یا بک گراندش ؟اگه میشه راهنمایی کنید
    ممنون میشم

  • eshahnazi

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۴
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۶

    ir80 گفت:

    خیلی خیلی ممنون دوست عزیز، همون اولی که گفتین درست بود و جواب داد، البته یه کم خودم بیشتر باش ور رفتم و فهمیدم دقیقا چطوریه، البته فقط کلید ادامه مطلب سمت چپ پست بود با این کار میاد سمت راست! که البته خیلی مهم نیست و فکر کنم یه کم روش کار کنم درست میشه، بازم ممنون

    .

    در ضمن جناب vahid1391 مشکل تصویر هم اینطوری حل شد، یه کلید براش تعریف شده بود که مقدارش رو که برداشتم تصویر رو درست نشون میده، خیلی ممنون

    درکل یعنی الان هرکاری بخوام با ادامه مطلب میتونم بکنم، تصویر یا متن دلخواه

    با سپاس

    سلام دوست عزیز؛
    مشکل من هم همینه و قالبم هم گرافن هست.
    این کارها رو انجام دادم اما مشکلم حل نشد.
    میشه شما دقیقا بگید چطوری مشکلتون رو حل کردید.
    ممنون

  • mehdi2013

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۹ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۵

    eshahnazi گفت:

    سلام دوست عزیز؛
    مشکل من هم همینه و قالبم هم گرافن هست.
    این کارها رو انجام دادم اما مشکلم حل نشد.
    میشه شما دقیقا بگید چطوری مشکلتون رو حل کردید.
    ممنون

    من الان یه روز کامل رو توانجمن و در گوگل دنبال همین مسئله هستم اما هر کدی که میدن تو قالب من پیدا نمیشه همه ی قالب رو زیرو رو کردم فقط تو function.php با نوتپد باز کردم و read رو سرچ کردم یه کلمه continue reading پیدا کردم اما بعد از کلی ور رفتن باهاش فهمیدم که اگه کدهای اونجا رو کلا حذف کنم بازم همون جوری ادامه مطلب میمونه دیگه حسابی سردرد گرفتم ای کاش یکی پیدا میشد که واضح و بدون اختصار یه بار برا همیشه بگه چجوری بجای دکمه ی ادامه خواندن یه عکس بذارم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    eshahnazi
  • shapoor

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴۳
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۱۰ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۱:۲۳

    ای بابا برای یک عکس گذاشتن چقدر پست داده شده
    قالبت ولینک عکست بذار تا برات درستش کنم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    mehdi2013
  • mehdi2013

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۹۱ - ۰۱:۱۶

    آقا بعد از مدت ها خیلی اتفاقی تونستم مشکل رو حل کنم اون قدر خوشحال شدم گفتم بیام بنویسم همه خوشحال شن. کافی بود عبارت زیر رو در function.php در قالب پیدا کنم و کد عکس رو به جاش بذارم:
    از شروع این کد

    <"Continue reading <span class="meta-nav

    تا آخر کد زیر (وسطش یه کد دیگه هست که شکل → رو درست میکنه)

    </span>

    به جای اول تا آخر این کد اینو بذارم:

    <img src="لینک عکس" width="50" height="50" />

    البته مشکل قبلا این بود که تو این فایل دوبار کد اولی تکرار شده ولی من همش عکس رو به جای کد اول قرار میدادم. در حالی که کمی پایین تر دوباره همین کد هست که عکس رو باید جای اون بذاریم. البته من قالبم مال آرتیستره.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.