انجمن

مشکل راست چین  (۹ نوشته)

• sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۱
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۶ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۴:۴۶

سلام و عرض ادب
    مشکل بنده مربوط به راست چین کردن نوشته در برگه و نوشته هاست ، بطوری که بعد از تایپ راست چین میکنم درست و کامله اما بعد از انتشار نقطه ها و بالت ها به اول خط میرند . این مشکل رو چجوری میشه حل کرد ایا باید کدی رو به پوسته اضافه کنم؟ با تشکر

• sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۳:۰۵

دوستان کسی نیست پاسخ بده؟ مشکل من فقط در برگه هاست ، ادیتور درست نشون میده اما در پست نهایی بهم می ریزه

• mohammada

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۳

اون قسمتی که درست راست چین نشده متنش رو انتخاب کن و بعد (در مرورگر فایرفاکس) راست کلیک بزن و بعد View Selection Source را بزن، بعد در صفحه استایل css که باز می شه ببین اون قسمت متن بین کدام کد تگ ها قرار گرفته، برو از فایل استایل اون تگ رو پیدا کن و کد rtl برای راست چین کردن رو داخل اون قرار بده...

مثلاً اگر دیدی متن به صورت زیر هست:
    <p>
    متن دلخواه من و غیره ....
    </p>
    باید بری در فایل style.css قسمت p را پیدا کنی و اضافه کنی:
    p{
    ...
    text-direction: rtl;
    }
    ... امیدوارم تونسته باشم بهتر برسونم منظورمو

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sajadkasaie - mhosein
  • sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    ۱۸ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۶

mohammada گفت:
    اون قسمتی که درست راست چین نشده متنش رو انتخاب کن و بعد (در مرورگر فایرفاکس) راست کلیک بزن و بعد View Selection Source را بزن، بعد در صفحه استایل css که باز می شه ببین اون قسمت متن بین کدام کد تگ ها قرار گرفته، برو از فایل استایل اون تگ رو پیدا کن و کد rtl برای راست چین کردن رو داخل اون قرار بده...

مثلاً اگر دیدی متن به صورت زیر هست:
    <p>
    متن دلخواه من و غیره ....
    </p>
    باید بری در فایل style.css قسمت p را پیدا کنی و اضافه کنی:
    p{
    ...
    text-direction: rtl;
    }
    ... امیدوارم تونسته باشم بهتر برسونم منظورمو

با سلام و خسته نباشید تا حدودی منظورتون رو متوجه شدم متن در تگ <p هست اما در فایل استایل این تگ وجود نداره ، اگر مبتدی تر توضیح بدید ممنون میشم

• sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    ۲۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۱

مشکل اینجانب فقط راست چین نشدن برگه هاست چون از قالب فارسی استفاده نکردم. لطفا راهنمایی بفرمایید.

• mohammada

آفلاین
    عضو
    ۲۳ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۱:۱۶

سلام والا دیگه ندیده نمیشه دقیق تر گفت ولی همانطور که گفتم باید کدشو راست چین کنی، در ضمن، اگر قالب انگلیسی هست که روی وردپرس فارسی نصب کرده ای باید فایل استایل rtl بسازی براش و اونو به طراحی دلخواه تغییر بدی، اگه rtl.css نداره در واقع از فایل style.css کپی کن و اسمشو rtl.css بذار از این بعد باید این فایل رو تغییر بدی و style.css دیگه کاری نداری.

• sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۵:۴۲

mohammada گفت:
    سلام والا دیگه ندیده نمیشه دقیق تر گفت ولی همانطور که گفتم باید کدشو راست چین کنی، در ضمن، اگر قالب انگلیسی هست که روی وردپرس فارسی نصب کرده ای باید فایل استایل rtl بسازی براش و اونو به طراحی دلخواه تغییر بدی، اگه rtl.css نداره در واقع از فایل style.css کپی کن و اسمشو rtl.css بذار از این بعد باید این فایل رو تغییر بدی و style.css دیگه کاری نداری.

سلام و عرض ادب بله درسته قالب اینجانب نسخه انگلیسی هست و فایل rtl.css داره و فقط مشکل بنده در راست چین شدن برگه هاست آیا راهی داره با شما مشورت بیشتری برای تغییرات بکنم؟

• mohammada

آفلاین
    عضو
    ۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۳:۱۵

sajadkasaie گفت:

سلام و عرض ادب بله درسته قالب اینجانب نسخه انگلیسی هست و فایل rtl.css داره و فقط مشکل بنده در راست چین شدن برگه هاست آیا راهی داره با شما مشورت بیشتری برای تغییرات بکنم؟

بله حتماً، این ایمیل من هست خواستید آدرس پیج را بفرستید نگاه می کنم: info[AT]blogz.ir

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    sajadkasaie
  • sajadkasaie

آفلاین
    عضو
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۹

mohammada گفت:

بله حتماً، این ایمیل من هست خواستید آدرس پیج را بفرستید نگاه می کنم: info[AT]blogz.ir

سلام و ممنون از شما

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.