گفت و گو کنید
تصویری بیشتر استفاده میشه
کجاها؟
تصویری که خیلی غلطه بررسی کن توی واژهنامهها
باز بصری بود یک چیزی که البته بصری هم عربی هستش و جایگزینش همون دیداری که من گفتم تو واژهنامهها بررسی کن میبینی
visual در ادیتور استفاده می شه دیگه ؟درسته ؟
به نظر من بهتره یک کلمه پیدا کنیم که بتونه بهتر مفهوم رو برسونه . :-?
mazdakam گفت:
تصویری بیشتر استفاده میشه
کجاها؟
تصویری که خیلی غلطه بررسی کن توی واژهنامهها
باز بصری بود یک چیزی که البته بصری هم عربی هستش و جایگزینش همون دیداری که من گفتم تو واژهنامهها بررسی کن میبینی
به هر حال دیداری هم زیاد منظور رو نمیرسونه
"کاربردی" هم شاید ترجمه بدی نباشه
visual در ادیتور استفاده می شه دیگه ؟درسته ؟
آره در ویرایشگر (ادیتور) به کار رفته (استفاده شده)
اگر چیز بهتری پیدا بشه که خیلی خوبه من نتونستم پیدا کنم و بهترینش فعلا همین دیداری هست... پیدا کردی اینجا بنویس که بررسی کنیمشبه نظر من بهتره یک کلمه پیدا کنیم که بتونه بهتر مفهوم رو برسونه
نوشتاری که نمیخوره علی جان دربارهاش توضیح بده ببنیم چجوری فکر کردی...نوشتاری
از اونجایی که برای ادیتور کاربرد داره ، ادیتور هم یه قسمت نوشتاری دیگه
البته خودم زیاد موافق نیستم
کلمات جالبتری هم وجود داره
ولی برای این که یه کلمه پیشنهاد داده باشم ، گفتم
به شدت و با پافشاری بسیار زیاد دیداری رو قبول دارم! ویرایشگری که اینجا «دیداری» نامیده شده از نوع ویرایشگرهای WYSIWYG هستش. احتمالا میدونید یعنی چی: What You See Is What You Get.
همونطور که میبینید به طور مستقیم واژه دیدن و ویرایش به صورت دیداری در نام این جور ویرایشگرها به کار رفته و همین خودش دلیل محکمی برای استفاده از معادل «دیداری» برای visual هستش. حتی اگه به هیچ فرهنگ واژگانی هم نگاه نکنیم!
دیداری بد نیست اما اگه یه معادل روونتری براش پیدا میشد بهتر بود.
بچهها فسفر بسوزونین!
دیداری بد نیست اما اگه یه معادل روونتری براش پیدا میشد بهتر بود.
با این بیشتر موافقم
ببینید دوستان همونطور که پسرمریخی گفتش و شما هم میدونید
۱) ویرایشگر ویزویگ وات یو سی ایز وات یو گت دقیقا کارش اینه که اون چیزی رو که میبینی همون چیزی هست که میگیری
۲) از طرف دیگه وقتی visual رو توی واژهنامه نگاه کنید میبینید که زده دیداری - بصری
۳)تو نسخهی قبلی استاد ستاری بصری گذاشته بود من دیداریش کردم
۴) توی خود عبارتش هم به قول پسر مریخی واژهی دیدن به کار رفته انصاف چیز خوبی گذاشتم
واقعا هم سخته معادل بهتر از این پیدا کردن اما هر کی بهتر از این رو گفت و پیشنهاد داد حتما اون رو میگذاریم