انجمن


درخواست کدی برای نمایش آخرین پستهای دسته ها  (۱۳ نوشته)

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۵

    این کد تو پوسته ی options اومده. کارش اینه که آخرین پستهای دسته های اصلی رو نمایش بده:

    <?php
    	$type = choose_tab_type();
    	$post_class = 'post odd';
    	$i = 1; $j = 1;
    
    	foreach($op_type_arr as $key => $value) :
    	if($value == true) :	$query_var = clean_query($type, $value);
    		query_posts("$query_var&showposts=2");
    
    		if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post(); 
    
    			echo '<h2 class="section-header">'.$value.'</h2>' ; 
    
    			limit_content(525, __('Read More','options').' &raquo;'); 
    
    			$i++; $j++;
    			if($j % 2 == 0) $post_class = 'even';
    			else $post_class = 'odd';
    
    		endwhile;
    		endif;
    
    	endif;
    	endforeach;
    ?>

    می خوام این کد رو طوری دستکاری کنم که آخرین پستهای دسته های فرعی رو نشون بده.

    مثلاً فرض کنیم دسته های اصلیمون "وب، مدیریت، و گوناگون" باشه و فرضاً 12 تا دسته ی فرعی، زیر شاخه ی این سه دسته باشن.

    می خوام اون 12 تا تو خروجی این دستورات بیان.

    آقا مانی؟ آقا نوید؟ کسی می تونه کمک کنه؟

    ** اگه قسمت دیگه ای از کد تو فایلهای دیگه ی پوسته هستن بگین اینجا بگذارم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۷:۰۹

    جست‌وجو:
    http://forum.wp-persian.com/topic/928
    http://forum.wp-persian.com/topic/1822

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • ehsanaminy

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۶
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۵

    متن زیر از طرف garfield (نمی تونه از لینوکس پست بده به من گفت )

    ممنون گناهکار جان
    اینها که لینک داده بودی فقط مال یه دسته بود. می خوام از دسته ها به غیر از فرضاْ دسته ی ۲و ۵ و۸، فقط از هر کدوم یک پست نشون بده (که روی هم فرضاْ می شه ۸ تا پست). به نظرتون اینطوریش کنم کار می کنه؟
    اینو چطور تغییر بدم؟
    <?php query_posts('cat=2&showposts=5'); ?>
    اینطوری خوبه؟
    <?php query_posts('cat=1,3,4,6,7,9,10,11&showposts=1'); ?>

    exclude اینجا کاربرد داره؟ چون دسته ها ممکنه زیاد بشن و نمی شه هر دفعه بیایم اینجا یه عدد اضافه کنیم.

    پ.ن: تو وردپرس تابعی به اسم choose_tab_type نداریم، داریم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۳

    گارفیلد
    این کد به این صورت هم جواب میده
    <?php query_posts('cat=1,3,4,6,7,9,10,11&showposts=1'); ?>

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۸

    بجای دستکاری تو سورس میتونی از فید اون دسته بندی ها و نمایش توی سایدبار استفاده کنی .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۳

    تا اونجایی که من فهمیدم همچین حالتی رو می‌خوای اجرا کنی، فرضن: ۱۰ تا دسته داری، به‌جز دسته‌های ۲، ۵ و ۸ می‌خوای از بقیه‌ی دسته‌ها هر کدوم یه نوشته نشون داده بشه که می‌شه ۷ تا نوشته در کل.

    اگه این‌طوری می‌خوای باید برای هر دسته یه کوئری اجرا کنی! واسه راحتی کار هم می‌تونی از حلقه‌ها استفاده کنی.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۷

    navid4d گفت:
    بجای دستکاری تو سورس میتونی از فید اون دسته بندی ها و نمایش توی سایدبار استفاده کنی .

    چند تا دسته ست اولاْ. دوماْ وقتی می شه سورس رو تغببر داد چرا لقمه رو بپیچونیم؟

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۱

    چند تا دسته ست اولاْ. دوماْ وقتی می شه سورس رو تغببر داد چرا لقمه رو بپیچونیم؟

    خوب چند تا دسته باشه !
    فرضا فید هر دسته بندی : اینطوریه http://blog.com/cate1/feed
    شما توی ساید بار این فید رو میدین به widget Rss و میگین فقط 5 تا از لینک آخر رو نشون بده و برای دسته های بعدی هم به همین صورت .
    تمام !

    این که راحتره از کد گذاشتن یا کوئری انجام دادن :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۲:۱۸

    navid4d گفت:

    چند تا دسته ست اولاْ. دوماْ وقتی می شه سورس رو تغببر داد چرا لقمه رو بپیچونیم؟

    ... فقط 5 تا از لینک آخر رو نشون بده ...

    من که نمی خوام لینک نشون بده! می خوام متنش رو نشون بده. :D

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۲:۲۱

    Gonahkar گفت:
    تا اونجایی که من فهمیدم همچین حالتی رو می‌خوای اجرا کنی، فرضن: ۱۰ تا دسته داری، به‌جز دسته‌های ۲، ۵ و ۸ می‌خوای از بقیه‌ی دسته‌ها هر کدوم یه نوشته نشون داده بشه که می‌شه ۷ تا نوشته در کل.
    اگه این‌طوری می‌خوای باید برای هر دسته یه کوئری اجرا کنی! واسه راحتی کار هم می‌تونی از حلقه‌ها استفاده کنی.

    یعنی ترکیبی از آرایه (برای شماره دسته ها) و حلقه؟

    پ.ن: راستی شما می دونید من چه جوری می تونم روی لینوکس لوکال هاست درست کنم؟ چون مربوط به وردپرس نبود برای موضوع جدید درست نکردم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۷

    سلام عليكم

    <?php
    $type = choose_tab_type();
    $post_class = 'post odd';
    $i = 1; $j = 1;

    foreach($op_type_arr as $key => $value) :
    if($value == true) : $query_var = clean_query($type, $value);
    query_posts("$query_var&showposts=2");

    if(have_posts()) : while(have_posts()) : the_post();

    echo '<h2 class="section-header">'.$value.'</h2>' ;

    limit_content(525, __('Read More','options').' »');

    $i++; $j++;
    if($j % 2 == 0) $post_class = 'even';
    else $post_class = 'odd';

    endwhile;
    endif;

    endif;
    endforeach;
    ?>

    من ميخوام توي ابزارك 5 عنوان اول يك دسته خاص رو نشون بدم ... كجاي اين كد بايد نامك رو وارد كنم ؟ كجاش بايد تعداد نوشته هايي كه نشون ميخواد بده رو بهش بدم ؟

  • Andres

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۱
    تشکر شده: ۱۸۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۶ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۱۴

    دوست عزیز این کدی که شما گذاشتید که اصلا اون کاری که میخواید رو انجام نمیده :-?

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    amirabar
  • amirabar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۰
    تشکر شده: ۴۷ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۲۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۰۲:۰۸

    هرجا رفتيم همينو گفتي خب چي ميشه يه بار جواب سوال مارو بدي ؟؟؟؟
    راستي ميخوام يه نوشته رو نشون ندم ولي انتشار بدم قبلا يه افزونه پيدا كردم هركي ميدونه تورو خدا بهم بگه
    نميخواد پيدا كردم جاي تعجب داره ولي خدار رو شكـــــــــــــر !!!
    http://wordpress.org/extend/plugins/clix-post-category-excluder-for-wordpress/

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    p30rayan

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.