انجمن


نحوه ایجاد پست ثابت  (۸ نوشته)

  • wwesport.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۱

    سلام
    ببخشید من میخام یه پست ثابت بالای سایتم ایجاد کنم البته به صورت پست نباشه مثل این بلاک هایی که بالای بعضی سایت ها میذارن مثلا برای اطلاعیه ها یا تبلیغات
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر

  • AliReza Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۸

    یعنی چی؟
    اگه منظورت اینه که شکل و شمایل پست رو داشته باشه اما کد دلخواه داخلش بزاری یه پست ایجاد کن، مطلبی که می خوای رو توش بنویس یا کد بزار داخلش بعد از منوی سمت چپ نمایانی رو کلیک کن و نوشته رو سنجاق دار کن!!

  • wwesport.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۱ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۹

    AriyaNet گفت:
    یعنی چی؟
    اگه منظورت اینه که شکل و شمایل پست رو داشته باشه اما کد دلخواه داخلش بزاری یه پست ایجاد کن، مطلبی که می خوای رو توش بنویس یا کد بزار داخلش بعد از منوی سمت چپ نمایانی رو کلیک کن و نوشته رو سنجاق دار کن!!

    نه منظورم اینه که یعنی مثلا یه کادر ایجاد کنی دیگه این جور نباشه که عنوان و برچسب و ادامه مطلب داشته باشه
    زیاد هست از این جور چیزا
    توی خیلی از سایت ها همون بالا مثلا اومده یه تبلیغ گذاشته ولی پست نیست
    اگر هنوز منظورم رو نفهمیدین بگین تا چند تا مثال براتون بیارم با لینک

  • AliReza Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۸

    خوب در قالب index, single قبل از
    while(have_post())
    کدی که داری رو کپی کن!! استایلشم خودت طراحی کن! یا اگه استایل خاصی مد نظرته بگو!

  • wwesport.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۲ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۳

    علیرضا جان شما مثلا این سایت رو ببین
    downloadha.com
    اون بالا یه مطلبی هست نوشته فروش مجموعه آندروید ولی پست نیست توی یه کادر هست که به صورت ثابت اون بالا هست
    من منظورم یه این طور چیزی هست

  • AliReza Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۸

    اوکی، شما سورس index رو بذار تا برات درست کنم!

  • wwesport.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۸

    AriyaNet گفت:
    اوکی، شما سورس index رو بذار تا برات درست کنم!

    خب میخام خودم یاد بگیرم

  • AliReza Online

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۲۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۴۷

    هر پستی یه قالبی داره. اونو پیدا کن . بالای همون تگی که دو پست قبل گذاشتم کپی کن و هر چی اضافی داره پاک کن و متن دلخواهتو جای the_content قرار بده.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.