ihrc
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱
#
نوشته شده: ۱۶ سال پیش
۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۶
سلام دوستان
من احتیاج به یه کمک فوری دارم
من wordpress-2.6.2 را دانلود و بر روی هاست خودم آپلود کردم. حالا وقتی می خوام شروع به نصب وردپرس کنم با این error مواجه می شم!
WordPress database error Table 'weblog1.wp_options' doesn't exist for query INSERT INTO wp_options (option_name, option_value, autoload) VALUES ('cron', 'a:2:{i:1221222576;a:1:{s:17:\"wp_update_plugins\";a:1:{s:32:\"40cd750bba9870f18aada2478b24840a\";a:3:{s:8:\"schedule\";s:10:\"twicedaily\";s:4:\"args\";a:0:{}s:8:\"interval\";i:43200;}}}s:7:\"version\";i:2;}', 'yes') made by add_option
من این مشکل را فقط تو نسخه 2 به بعد دارم، من یه امتحانی هم کردم و اون این بوده که ابتدا یه ورژن قدیمی وردپرس را نصب کردم و سپس اونو ارتقا دادم مشکل حل شده ولی تیترها و برخی از مطالب فارسیم به صورت علامت سوال نمایش داده می شه! لطفا منو راهنمایی کنید. اینم آدرس URL من http://weblog.humanrightsiran.com/weblog1/
موفق باشید
گناهکار
آفلاین
کلیددار
تعداد نوشتهها: ۳۵۳۵
#
۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۵
دوست عزیز
اول: در انتخاب عنوان مناسب برای موضوعاتی که ایجاد میکنین دقت بیشتری بهخرج بدین.
دوم: پایگاهدادهی شما کامل نصب نشده که اون ایراد بهوجود میاد٬ در مورد علامت سوال هم بسیار بسیار در این انجمن بحث شده٬ جستوجو کنین به موضوعات مربوطه میرسین.
محسن غیاثی
آفلاین
عضو فعال
تعداد نوشتهها: ۹۲۷
#
۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۱
سلام
من تا حالا به این مشکلات برنخوردم اگه خواستین اطلاعات رو میل کنین براتون نصب کنم. @},-
mohsengham[at]gmail
navid4d
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۱۵۳
#
۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۳۳
کل دیتابیس weblog1 و فایل wp-config.php رو کامل پاک کنید و دوباره نصب کنید .
اشکال در دیتابیس شما هست :
تیبل wp_options ساخته نشده .