انجمن


راهنمایی برای افزایش سرعت لود  (۳۵ نوشته)

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۱:۰۳

    من یه وبلاگ خبر خون برای یه نفر درست کردم .
    و پلاگین سوپر کش هم فعال کردم .
    این سایت روی سرور اختصاصی ( با سرعت خیلی خوب ) قرار داره
    منتها بعضی وقتها صفحات دینامیک بالای 9 ثانیه لود میشن !
    در حالیکه رقم دقیق باید کسری از ثانیه باشه .

    این لود بالا تاثیر بدی روی سایت میزاره .

    من سرور ایشون رو چک کردم ؛ مشکلی نبود . لود سرور زیر 1 و همه سورس های مورد نیاز به درستی کار میکردن .

    فقط بعضی از صفحات و بعضی وقتها لود بالا دارند .

    این سایت روزانه بیشتر از 300 مطالب جدید ایندکس میکنه ! احتمال داره اشکال از این : یا بزرگ شدن سریع دیتابیس باشه ؟

    به نظر شما چطور میشه سرعت لود صفحات دینامیک رو بالاتر ببریم ؟

    و اینکه چرا سوپر کش تمام صفحات رو کش نمیکنه ؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۶

    برای کش از این کد استفاده کردین
    define( ‘ENABLE_CACHE’, true );

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۰

    در کجا باید از این تگ استفاده کرد؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۲

    تو فایل wp-config.php باید از این کد استفاده کرد
    البته باید یه پوشه با نام cache تو مسیر زیر ساخت و دسترسی اون رو به 755 یا 777 تنظیم کرد
    /wp-content/cache/
    البته فراموش نکنید که index پوشه cache رو ببندید

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۸

    این کار که برای نصب پلاگین سوپرکش لازم و ضروری هست !
    معلومه که این کارها انجام شده .

    همونطور که گفتم پلاگین نصب شده و درست کار میکنه .
    فقط تمام صفحات رو کش نمیشند .

    مثلا سایت هزار صفحه داره ولی تنها 128 صفحه سوپر کش و 24 صفحه هم کش شدند .

  • garfield

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۹۲
    تشکر شده: ۲۶۲ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۰

    بهترین روش همین دستوره که باید بگذاریش تو wp-config.php

    define( ‘ENABLE_CACHE’, true );

    بیننده های سایت من تصدیق کردن که سرعت مرور صفحات براشون کلی فرق کرده.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۳ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۵۸

    توی تنظیمات سوپرکش تنظیم نکردین که صفحاته کش شده بعد از یه مدت خاصی پاک بشن؟ یا در حین اولین بازدید ساخته بشن؟ تنظیمات سوپرکش‌تون رو چک کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۹

    تنظیمات سوپر کش درسته .
    صفحات هم هر 500 درخواست expire میشن .

    همونطوری که گفتم ؛ مشکل از نصب نیست !

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۱۲

    دفعه اول که من 1 صفحه جدید رو چک میکنم
    کش نشده : ولی با اولین یا دومین رفرش اون صفحه کش میشه .
    سایت مورد بحث چند هزار صفحه داره ولی توی آمار تنها 300 400 صفحه کش شده نشان داده میشه .

    سوالای من این بود :
    1 - چطور سرعت لود دینامیک رو پایین بیارم ؟
    2 - چطور تمام صفحات رو قبل از ویزیت ویزیتور توسط ( سوپر کش ) کش بکنم ؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۵

    از wp-o-matic استفاده میکنی ....

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۴

    از wp-o-matic استفاده میکنی ....

    بله

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۴

    1 - چطور سرعت لود دینامیک رو پایین بیارم ؟

    افزونه‌های غیرضروری رو غیرفعال کنین، مخصوصن اونایی که به پایگاه‌داده کوئری می‌فرستن.

    2 - چطور تمام صفحات رو قبل از ویزیت ویزیتور توسط ( سوپر کش ) کش بکنم ؟

    توی تنظیمات سوپرکش همچین امکانی وجود نداره؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۰

    از wp-o-matic استفاده میکنی ....

    بله

    از کدام نسخه ؟

  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۳۸

    فکر نمیکنم مشکل از وردپرس باشد :O :O !! با دست کاری آن هم مشکلی حل نمی شود ، کش مسکن نه راه حل .... دوست داشتم کمک کنم اما شما شرح مشکل کامل نمی گویید فقط میگی میخواهم سریعتر باشم همین .... نگاه کن به جمله زیر :

    فقط بعضی از صفحات و بعضی وقتها لود بالا دارند .

    آن بعضی وقتها یعنی چی ؟؟ چه موقع ؟؟ چه شرایطی ؟؟ بعضی صفحات ، کدوم صفحات ؟؟ کدام سایت ؟؟

    میدونی این افزونه رابطه فوق مستقیمی با تنظیمات PHP.ini و توابع Simplepie دارد ... تا حالا این افزونه را روی Local host نصب کردی با همان مقدار ورودی ...

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۲۷

    ممنون از اینکه میخواستین کمک کنید :-)

    کش مسکن نه راه حل

    کش کردن اصلا مسکن حساب نمیشه بلکه یکی از ملزومات وردپرس هست .
    هر درخواست یک بار فایل های php رو فراخوانی میکنه یه بار هم از دیتابیس پرس و جو میکنه .
    کافیه شما در یک لحظه 50 نفر همزمان در سایت داشته باشید و هر کدوم از این یوزرها کاری متفاوت انجام بدن ( اونوقت هست که متوجه میشین که بدون این پلاگین نمیشه ادامه داد )

    تقریبا 90 درصد سایت های بزرگ وردپرس استفاده از این پلاگین رو به همه پیشنهاد میدن .

    -------------
    مشکل لود دینامیک هم فقط کسی میتونه جواب بده که به این مشکل برخورده باشه .
    چون با 1 رفرش مشکل سایت مورد بحث حل شد ( بعد از کش شدن ) و به احتمال زیاد توی زمان اولیه دیتابیس پرترافیک بوده .

    ولی راه حل های وجود داره که لود دینامیک سریعتر بشه دارم روی این مسئله کار میکنم اگه به جواب مورد اطمینانی رسیدم اینجا اعلام میکنم .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    alireza.zahedi85
  • zxo003

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۸۳
    تشکر شده: ۵۵ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۴ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۱

    مشکل لود دینامیک هم فقط کسی میتونه جواب بده که به این مشکل برخورده باشه .

    من هم دقیقا این مشکل دارم و آن خطای کذایی 500 و ...

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۲۵

    خوب من به سرنخ های خوب رسیدم !

    لود صفحات تگ و ایندکس و .... بخوبی انجام میشه .

    ولی لود صفحات پست خیلی کند شده ( حدود 10 تا 12 ثانیه )
    در حال حاضر هر صفحه پست 16000 کوئری به دیتابیس میفرسته و این کار 12 ثانیه زمان میبره .

    <!-- 16052 queries. 12.522 seconds. -->

    هیچ کدوم از پلاگین ها مشکل دار نیستند .
    تقویم - تگ و دسته بندی رو غیرفعال کردم
    لود 2 ثانیه کم شد ولی همچنان کوئری ها اعداد نجومی هستند !
    سایت مورد بحث 5 هزار پست و 12 هزار تگ و 30 دسته بندی داره .

    --------------
    پی نوشت : دارم روی این مشکل کار میکنم ( چون سایت بزرگی هست دستم برای تست راه حل های احتمالی بسته است ) به هر حال به جواب رسیدم اینجا خبرش رو میدم .

    شما هم اگه راه حلی به نظرتون میرسه بگین تا بررسی کنم .

    ممنون

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۱

    من هم قبلا این مشکل رو داشتم اگر شما جواب گرفتید تو یه پست خلاصه کنید تا همه استفاده کنن

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۵۷

    وفتی تعداد پست ها و تگ ها بالا باشه اتوماتیک تعداد کوئری ها زیاد میشه ( برای صفحات پست )

    نوید : شما نمیدونید چطور میشه این مشکل رو حل کرد ؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۰۲

    آی دی من تو گوگل تاک :
    navid.kashani

    خوشحال می شم و برام جالبه توی این زمینه تحقیق کنم ...

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۱:۲۱

    دوست عزیز این مقالات احتمالن برای شما مفید باشه:

    http://elliottback.com/wp/archives/2007/04/15/why-my-wordpress-site-is-so-much-faster-than-yours/
    http://www.ghacks.net/2007/03/19/optimize-wordpress-loading-times/
    http://www.earnersblog.com/digproof-your-wordpress/
    http://www.problogdesign.com/general-tips/13-tags-to-delete-from-your-theme/

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۱:۳۴

    ممنون دارم میخونم
    خوشبختانه بعضی از روشها رو برای کش کردن دیتابیس قبلا انجام دادم ؛ روی این سرور هم تست میکنم .
    جواب رو اینجا میزارم .

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۹

    در رابطه با این لینک
    متاسفانه ! این کارها قبلا انجام شده :
    MySQL Query Cache | eAccelerator | cache Wp و سرور هم بروز هست .

    باقی نکات لینک ها هم بجز این لینک کمابیش تکراری بودند .

    یه فرق بزرگ دیگه ایی هم که هست ؛ سایت مورد بحث درمورد ویزتور خیلی زیاد داره ولی سایتی که روش کار میکنم محتوای خیلی زیاد داره .

    مشکلات ویزیتور زیاد رو من قبلا تجربه کردم ولی توی دیتابیسهای بزرگ ... ( ببینم به کجا میرسیم ...

    کافیه متوجه بشم چه چیزی این همه کوئری به پایگاه داده میفرسته درحالیکه توی ایندکس و صفحات تگ وجود نداره !!

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۲

    راسته که میگن بعضی وقتا از جایی میخوری که انتظارش رو نداری !
    فایل single رو استریپ کردم .
    به این صورت که :
    1 - کل توابع پست بجز

    <?php the_post(); ?>
    <?php the_content('Read more...'); ?>

    رو برداشتم .
    کامنت - تگ - دسته بندی - تاریخ - نویسنده و ......... همه رو برداشتم .
    کل سایدبار ( رو برداشتم ) .

    حالا یه صفحه داشتم با 1 پست .
    با هدر و فوتری که توی همه صفحات هست .

    ولی همه صفحات 40 50 تا کوئری داشتن و صفحه پست 16 هزار تا و مرتب بیشتر میشه ( با افزایش پست و تگ ! )

    ________________
    مشکل رو حل کردم :-)

    واسا ردیابی مشکل مجبور شدم کد single رو این شکلی کنم :D

    
    <?php get_header(); ?>
    	<div id="wrapper">
    
    		<div id="content-wrapper">
    
    			<div id="content">
    
    			<?php the_post(); ?>
    
    			<?php the_content('Read more...'); ?>
    
    			</div>
    
    		</div>
    
    		<?php get_footer(); ?>   
    
    </body>
    </html>

    شما هم اگه درآینده به مشکلات عجیب برخوردین !! میتونین از این روش استفاده کنید !

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۹

    چه روش کار آمدی! :D

  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۲:۱۱

    یادم رفت بگم مشکل چی بود !

    صاحب سایت 1 دونه پلاگین نصب کرده بود به نام SEO Smart Links .
    همون روز اول چند باری پلاگین ها رو چک کردم ولی متوجه چیزه عجیبی نشدم ( نمیدونم چرا اون وسط به چشمم نمیخورد که یه غریبه با نام آشنا وارد شده ! ) چون تمام پلاگین های نصب شده روی این سایت رو قبلا تست کرده بودم ؛ اصلا به فکر راه حل تو پلاگین ها نبودم .

    روی وبلاگ تست هم کل وردپرس و پلاگین رو سرور به سرور کپی کردم ؛ واسا همین اونجا هم همین مشکل بوجود میومد .

    خلاصه شر سرعت لود بعد از 4 روز زحمت کنده شد .

    شکر :-)

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • navid4d

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۳
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۱۳ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۲:۳۱

    گزارش اشکال به سازنده ارسال شد .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    daryanian
  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۲ آذر ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۴

    من از سوپركش استفاده مي كنم ولي ارور Warning! PHP safe mode enabled! رو ميده.
    با اين حال خيلي سرعت لود صفحات بالا رفته آيا ارور بالا رو بايد پيگيري كنم و safe mode رو غير فعال كنم؟
    و آيا ميشه كاري كرد صفحه اول سايت cache نشه؟

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۶:۴۶

    سوپر کش با وی پی کش چه فرقی داره و کدومش بهتره؟

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۷:۱۹

    najeekurd گفت:
    سوپر کش با وی پی کش چه فرقی داره و کدومش بهتره؟

    سلام دوست عزیز
    بدون شک w3 Total Cache از تمام افزونه‌های مشابه در زمینه‌ی کش قوی‌تره. حتما امتحانش کنین.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد - amir
  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۲۶

    میشه یه مقایسه کوچیک بین اینا بکنین؟ یا مثلا سایت هایی رو به عنوان نمونه معرفی کنین که از این افزونه استفاده کرده باشن؟
    در ضمن من مثلا خودم از wp-cache استفاده می کنم و به نظر خودم جواب نداده. حالا مثلا اگه بخام این افزونه ای که شما معرفی کردین رو نصب کنم چه جوری باید افزونه وی پی کش رو حذف کنم که ضربه ای به سایت نزنه؟ آخه من شنیدم که اگه غیر فعالش کنی سایت ضربه می بینه.
    ممنون

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۲:۳۵

    چه جور ضربه‌ای میزنه؟ نصبش آسونه و اگر نیاز به تغییر موقتی دسترسی در بعضی پوشه‌ها یا فایلها داشته باشه پیغام میده.
    http://www.noupe.com/

  • ناجی کرد

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲۰
    تشکر شده: ۲۳۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۲۴

    منظورم در مورد حذف افزونه ی وی پی کشه. میگم اگه اونو حذفش کنم مشکلی برای سایت پیش نمیاد؟
    بعدش میشه یه راهنمایی کوچیک در مورد نصب این افزونه ای که معرفی کردین بکنین؟
    ممنون

  • محسن غیاثی

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۹۲۷
    تشکر شده: ۱۱۰۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۱:۳۵

    فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد. شما اول کش رو پاک کنین و بعد افزونه رو غیرفعال کنین.
    w3 total cache رو هم فعال کنین (در واقع هنوز فعال نشده) و به غیر از ویژگی CDN همه قسمتاشو فعال کنین. تو بخش Minify هم فقط HTML رو فعال کنین. یه سری اعداد هم باید بالا پائین بشه که بستگی به باردید سایتتون داره و خود افزونه زیر فیلدها راهنمایی کرده.
    در آخر هم از قسمت General Settings گزینه Disable رو بزنین تا حال Preview غیرفعال بشه و افزونه شروع به کار کنه.
    درسته که بخشهای زیادی داره ولی راه‌اندازی و کار باهاش آسونه. من خیلی راحت راش انداختم و داره خوب کار میکنه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ناجی کرد
  • بهروز ازند

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۹
    تشکر شده: ۷۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ شهریور ۱۳۸۹ - ۲۳:۰۲

    سرور من IIS ویندوزه میشه برای کش تو این سرور یه افزونه معرفی کنین یا همیناکه نامبردین تو سرور ویندوز هم کار می کنه

درباره‌ی این موضوع