مشکلم حل شد ...............................................
آخ جووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووون
یک هفته صبح و شب من تو مویبل و بعدش ورد پرس این مشکل رو داشتم و کچل شده بودم :((
اما این دوست عزیزمون آقای ahvazdownload که نفسش خیر برای ما باعث شد بارم یک گوگلی یزنم و به یکباره فهمیدم آنچه صداها نفر در فروم های خارجی هم مشکل دارند. ( ببخشید خیلی احساساتی شدم اصلا نمی فهمم دارم چیکار می کنم )
خوب بپردازیم به شرح دقیق این مساله که انشالله برای سرور های اجنه هم پیش نیاد.
ببینید دوستان مواد لازمی که سیستم مرا تشکیل می داد اینها بود.
1. یک عدد سرور اختصاصی
2. iis روی این سرور نصب بود پس نمیشد آپاچی هم رو پورت 80 نصب کرد چون سرش دعواشون میشد پس از پورت دیگری استفاده کردم
(در واقع iis رو دک کردم رو پورت دیگه )
3. mysql , php i هم نصب بودن بخاطر ورد پرس
من که قبلا با IIS خیلی کار کرده بودم فکر میکردم آپاچی هم بی در و دروازه است
بنابراین جز تنظیمات virtual host و فعال کردن rewrite mode کار دیگه ای نکردم ( چه خوش خیال بودم )
این دوست عزیزمون آقای ahvazdownload گفت مظمئن شم htaccess دارای پرمیشن باشه تا ورد پرس بتونه تغیرش بده
ما هم رفتیم یک کپی ازش گرفتیم و کلا پاکش کردیم و بعد دوباره قسمت Customize Permalink Structure و بازم یک فرمتی رو انتخاب کردیم که توی url آن postname هم باشه
همون موقع هم ریموت به سرور وصل بودم و دیدم عجب به محض زدن دگمه save این فایل در ریشه ورد پرس تشکیل شد
پس مشکل چیز دیگه ای باید یاشه :-?
آقا شروع کردیم به خوندن خط خط httpd.conf آپاچی ( جقدر هم که منه IIS باز تنبل از اون سر در می آوردم !!!)
تا رسیدم به این خط AllowOverride None ( داریم به جاههای حساسش ماجرا میرسیم )
دیدم تو توضیح نوشته AllowOverride controls what directives may be placed in .htaccess files.
گفتم شاید خودشه یا علی گفتم و تبدیلش کردم به AllowOverride All
رفتم تو آپاچی رو ریستارت کردم و بعد یکی از پست ها که نام فارسی توش بود رو کلیک کردم
بقیش درست یادم نیست ( فکر کنم چند ثانیه از خوشحالی غش کردم )
و مشکل حل شد حالا هم میرم یک نوشیدنی داغ بخورم ~O)
از همه شما دوستان سپاسگذارم