چگونه میشه تعداد مطالب امروز و کل مطالب را نشون داد؟
چگونه میشه تعداد مطالب امروز و کل مطالب را نشون داد؟
کسی نمی خواد جوابی بده؟ آقا نوید! آقای گناهکار!
سلام عزیز:
در مورد تعداد کل مطالب این کد عمل می کنه:
<?php $count_posts = wp_count_posts(); $published_posts = $count_posts->publish; echo $published_posts; ?>
ولی در مورد مطالب امروز من نمی دونم چطوریه!!
من خودم در به در دنبال کد تاریخ آخرین مطلب ارسال شده(آخرین بروزرسانی) هستم.
برای آخرین بروزرسانی از کد زیر استفاده کن:
<?php query_posts("showposts=1"); ?><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><?php the_time('j F Y') ?> در ساعت <?php the_time('G:i'); ?><?php endwhile; ?>
هیچکس دیگه نمی دونه از چه کدی باید برای نمایش دادن تعداد مطالب امروز استفاده کرد؟
roodsar گفت:
کسی نمی خواد جوابی بده؟ آقا نوید! آقای گناهکار!
دوست عزیز اینکار شما اصلن درست نیست٬ و در واقع اسپم کردن انجمن محسوب میشه. شما نباید انتظار داشته باشین ما به طرفهالعینی جواب شما رو حاضر کنیم. گاهی وقتها صبر کردن هم لازم میشه٬ شما از قدیمیهای انجمن هستین که خودتون باید به بقیه در این موارد تذکر بدین.
اما برای نشون دادن تعداد مطالب منتشر شدهی امروز از دستور زیر استفاده کنین:
<?php echo $wpdb->get_var("SELECT count(*) FROM $wpdb->posts WHERE post_type='post' AND post_status='publish' AND DATE_FORMAT(post_date,'%M %D %Y')=DATE_FORMAT(NOW(), '%M %D %Y')"); ?>
رود سر جان من یک بار از اون کدی که شما دادی استفاده کردم ولی مطالب دچار مشکل شد و سیستم فقط آخرین مطلب رو نشون می داد!
یعنی نه صفحه سایت عوض می شد و نه آرشیو!
برای نمایش تاریخ آخرین نوشته:
<?php
$db_date = $wpdb->get_var("SELECT post_date FROM $wpdb->posts WHERE post_type='post' AND post_status='publish' ORDER BY ID DESC LIMIT 1");
$date_format = "Y-M-d";
echo date($date_format, strtotime($db_date));
?>
متغیر date_format$ در واقع ساختار تاریخی هست که میخواین نمایش بدین با توجه به تابع date در php میتونین تغییرش بدین.
گاهی وقتها صبر کردن هم لازم میشه
آقايون / خانم ها، صبر كردن را از من ياد بگيريد.
بعضي وقت ها 2 هفته طول ميكشه تا جوابو پيدا كنم! :D :D :D :P
من اگه مي فهميدم چجوري ميشه مثل گناهكار تو اين كار خبره شد خيلي عالي بود!
دوست عزیز اینکار شما اصلن درست نیست٬ و در واقع اسپم کردن انجمن محسوب میشه. شما نباید انتظار داشته باشین ما به طرفهالعینی جواب شما رو حاضر کنیم. گاهی وقتها صبر کردن هم لازم میشه٬ شما از قدیمیهای انجمن هستین که خودتون باید به بقیه در این موارد تذکر بدین.
من واقعا متاسفم. مثل اینکه از پست های من بد برداشت شده، واقعا شرمنده.
بابت کد هم ممنون دقیقا همونی بود که می خواستم
درود
چطور میشه این تعداد مطالب روز رو محدود به موضوعی خاص کرد
مثال اینکه موضوع الف مطالب امروز : 0 ولی موضوع ب مطالب امروز : 2 نمایش داده بشه نه تعداد مطالب روز کل سایت
با تشکر