انجمن


مشکل در ابزارک  (۴ نوشته)

  • hamidtbt12

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۵

    سلام خسته نباشید دوستان وردپرسی.
    من پوسته سایتم فاقد ابزار هستش . خواستم براش ابزاک تعریف کنم طبق آموزش موجود در وردپرس فارسی پیش رفتم و به خوبی توستن به یکی از ستون ها ابزارک تعریف کنم . قالب من دو ستونه هستش .

    مشکلی که دارم یک : برای ستون دوم نمیدونم باید چه کدی قرار بدم .
    2 : پوسته من از استایل مخصوص برای دسته ها و منوهای سایت بهره مبره من با استفاده از آموزش موجود پیش رفتم به خوبی هم کار کرد ولی فقط نمیدونم چطور وقتی عنوانی برای ابزارک قرار میدم اون عنوان توی استایل مربوط قرار بگیره . به عنوان مثال
    این کد برای ستون ها بصورت پیش فرض تعریف شده که برای هر منویی کدی داخل باید قرار بگیره که من کد ابزارک را داخل این کد انداختم

    کد پوسته

    <!--start block-->
    <div id="rightcol-up">
        <div id="rightcol-uptext">تبلیغات</div><div id="rightcol-uptext-en">ADS</div>
    </div>
    
    <div id="rightcol-body">
            <div id="rightcol-btext">
    کد باید اینجا قرار بگیره
            </div>
    </div>
    
            <div id="rightcol-down"></div>
    <!--end block-->

    کد ابزارک ( مرحله گام سوم)

    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif; ?>

    در کل باید اینججوری باشه

    <!--start block-->
    <div id="rightcol-up">
        <div id="rightcol-uptext">تبلیغات</div><div id="rightcol-uptext-en">ADS</div>
    </div>
    
    <div id="rightcol-body">
            <div id="rightcol-btext">
    <?php if ( !function_exists('dynamic_sidebar')
    || !dynamic_sidebar() ) : ?>
    <?php endif; ?>
    </div>
    </div>
    
            <div id="rightcol-down"></div>
    <!--end block-->

    حالا اگر دقت کندی توی کد پوسته جایی نوشته به فارسی تبلیغات و به انگلیسی Ads من میخوام وقتی تو ابزار عنوان میزارم خودش بصورت اتوماتیک بره بجای تبلیغات بشینه.

  • NESTED

    آفلاین
    عضو فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۲۳۵۴
    تشکر شده: ۲۳۷۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۷

    شما در بین
    <div id="rightcol-btext">
    اومدین ابزارکهارو فراخوانی کردین خب
    که نحوه فراخوانیش استباه هست یعنی اینکه شما در فایل functions قالبتون به اشتباه کلاس بندی کردین تا ابزارکها نمایش داده بشن
    لطفا محتوای اون تکه کد از رو که برای ساخت ابزارک در فایل functions قرار دادین رو اینجا نیز بذارین تا بررسی بشه

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hamidtbt12
  • hamidtbt12

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۴۰

    NESTED گفت:
    شما در بین
    <div id="rightcol-btext">
    اومدین ابزارکهارو فراخوانی کردین خب
    که نحوه فراخوانیش استباه هست یعنی اینکه شما در فایل functions قالبتون به اشتباه کلاس بندی کردین تا ابزارکها نمایش داده بشن
    لطفا محتوای اون تکه کد از رو که برای ساخت ابزارک در فایل functions قرار دادین رو اینجا نیز بذارین تا بررسی بشه

    قالب من اصلا فایل فانکشن نداشت خودم ساختم و کدی را که در وردپرس فارسی گفته شده را قرار دادم.

    <?php
    if ( function_exists('register_sidebar') )
    register_sidebar(array(
    'before_widget' => '',
    'after_widget' => '',
    'before_title' => '<h4>',
    'after_title' => '</h4>',
    ));
    ?>

    من حالت اول هم امتحان کردم ولی فرقی نکرد . لطقا در صورت ممکن بگید چطوری همزان به دو ستون ابزارک را معرفی کنیم . ستون چپ و راس اره قالبم . من از قالب ام گرافیک استفاده میکنم .
    http://www.irrayaneh.net

  • hamidtbt12

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۰

    کسی نبود کمک کنه

درباره‌ی این موضوع