ديگه از هر كسي اين برخورد ها پيش بياد از شما كه مديرين نبايد پيش بياد.وضع اينجا به خودي خود خودش خرابه شما ها هم اينجارو خرابتر ميكنيد?بابا مديري گفتن صبري گفتن,...من از دوباره با تمام سعي و تلاشم هم در اينجا هم در وردپرس پارسي شروع به فعاليت ميكنم..(گرچه زياد حرفه اي نيستم)
من اينجا هم حق رو به اقاي گناهكار ميدم.هم به اقايون ديگر...
همديگه رو درك كنيم بهترين عمل هست نه اينكه تقصير رو بندازيم گردن هم...
اي كاش دو دستگه توي وردپرس ايراني نمي افتاد...اي كاش همه اعتماد داشتن به هم...
الان هم دير نشده...به نظر من ميشه يك كار خيلي بهتر انجام داد...اينكه دوباره همه با هم ديگه شروع كنيم... مديران "وي پي پارسي" با مديران "وي پي پرشيا" باهم ديگه گفتگو كنند ... انجمن و افزونه و پوسته تحت مديريت و نظارت مستقيم,مديران"وي پي پارسي" و در سايت وي پي پارسي... ترجمه و مستندات و سياره و... هم تحت نظارت و مديريت مستقيم مديران "وي پي پرشيا" و در همين سايت...
انصافا از اين تقسيم كار بهتر هست?
خب وقتي اقاي گناهكار تنهان نميتونند دست تنها اينهمه جارو مديريت كنند باهم ديگه...بهترين كار اينكه تقسيم مديريت بشه...بعدشم بچه هاي وي پي پارسي بيشترن(مديران و فعالانش) بهتر و راحت تر ميتونند جا هاي سخت ترو مديريت كنند...
خواهش ميكنم از هر دو طرف ماجرا, روي اين مسئله فكر كنند...اگه ميبينيد وردپرس دات ارگ اينقدر قوي هستند بخاطر اين هست كه با هم هم كاري و هم فكري دارند.نه اينكه مثلا بحث حكومت ديكتاتوري و انقلاب باشه...
هدف هر دو سايت ,كمك به مردم هست.چقدر خوبه كه هر دو با هم ديگه به اين زيبايي با هم هم كاري كنند...
خواهش ميكنم رو حرفام فكر كنيد...