انجمن


افزونه ورود و خروج  (۳۱ نوشته)

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۷ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۳

    سلام @},-
    افزونه ورود و خروج برای سایت شما یک ابزارک ایجاد میکنه که به کاربران عضو اجازه میدهد در هر جایی از سایت که هستند وارد شده و یا خارج شوند.
    و دیگر نیار نیست برای ورود به سایت به صفحه ی دیگری بروند.
    شما میتوانید این افزونه را از لینک زیر دانلود کنید.
    http://www.letdownload.com/wp-content/uploads/2008/09/letdownloadcom_sidebar-login212.zip

  • kuyeyar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۹
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۱:۰۵

    تشکر

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۵

    میشه یکم این 2 تا مورد را توضیح بدید برای نصب :
    For a sidebar widget: Goto the design > widgets tab - Drag the widget into a sidebar and save!
    چطوری باید ویجت را بکشی داخل سایدبار
    To use the template tag: Add <?php sidebarlogin(); ?> to your template.
    کجا باید این کد را اضافه کرد؟

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۱

    میشه یکم این 2 تا مورد را توضیح بدید برای نصب :
    For a sidebar widget: Goto the design > widgets tab - Drag the widget into a sidebar and save!
    چطوری باید ویجت را بکشی داخل سایدبار
    To use the template tag: Add <?php sidebarlogin(); ?> to your template.
    کجا باید این کد را اضافه کرد؟

    1-خب؛ابزارک رو با موس بگیرید بکشید رو قسمت سایدبارتون،بعد هم بزنید به روز رسانی دیگه...
    2-فکر کنم باید اینطوری در پوسته سایدبار استفاده کنید:

    <Li>
    <H2>ورود</H2>
       <Ul>
    <?php sidebarlogin(); ?>
        </Ul>
    
    </Li>

    @},-

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۴:۴۲

    نیازی به کد نیست. :?
    بعد از نصب برو تو قسمت ابزارک ها و ابزارک Sidebar Login را فعال کن.

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۴

    یه روش کدی داره یک روش ابزارک.فکر کنم روش اول برای قالب هاییه که ابزارک ندارن.

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۵۵

    ببخشید من خیلی آماتورم خیلی سوءال میکنم .
    وقتی من \لاگین را فعال کردم و میرم قسمت ابزارک siderbar login اصلا جای فعال کردن نداره فقط دکمه add هست که وقتی میزنی این نشان داده میشه.
    http://i35.tinypic.com/14vl6x0.jpg
    من نمیدونم کجای این را باید بگیرم بکشمش داخل sidebar.php قالبم .قالب سایتم هم Blackish هست.
    امیدوارم تونسته باشم منظورتون را خوب فهمیده باشم و منظورم را به شما گفته باشم.

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۵

    خب،همونجا دکمه Save changes رو بزنید. @},-

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۱

    اگه به اون تصویری که میگی رسیده باشه فقط کافیه (save change) رو بزنی.
    امتحان کن..

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۵

    save change رو زدم ولی کل منیو دست راست سایتم پرید و فقط این چیزایی که تو عکس دادم نمایش داده شده :
    http://i35.tinypic.com/1sifza.jpg

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۹

    خب چون به جز اون چیزیو نزدید :-)

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۴

    نصب شد پلاگین ولی این میره به ادرسی که با ادمین لوگین میکنی.

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۲:۱۶

    بهتره که وردپرس فارسی رو نصب کنی
    پلاگین رو از اول نصب کن ببین درست میشه؟؟؟؟ :-?

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۸ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۱

    نه تو لوگین کردن نمیره به صفحه ی لوگین مدیریت سایت. فقط تو رجیستر کردن میره به اون صفحه.

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۵

    خوب این افزونه هم برای همین طراحی شده :))
    اگه کاریران عضو سایتت زیاد باشن زیاد به نظرشون جالب نمیاد که برای وارد شدن به سایت از صفحه ای که هستند خارج بشن. :D
    این افزونه میتونه کاربرانو در هر کجای سایت که هستند لوگین کنه.. ~O)
    متوجه شدی؟ @},- :-?

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۱:۴۷

    بله ممنون از راهنمایی های خوبت

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۲:۴۱

    نمیدونم حالا این مشکل از این که میگم باشه ولی قبل از اینکه پلاکین را بذارم داخل سایت در قسمت Categories , کنار هر موضوع تاپیکهای داده شده در اون موضوع سایت را هم نمایش میداد ولی الان نیست.

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۳:۰۳

    خوب حذفش کن ببین درست میشه یا نه
    من اینو تو چند تا سایت استفاده کردم
    مشکلی نداره

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۰۶

    وقتی همه ابزارک ها را remove میکنم Categories با تعداد تاپیک میاد ولی وقتی از بخش ابزارک ها Categories را save میکنم با تعداد تاپیک نمیاد .

  • آرمان

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷۳
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۴

    خب ویرایش کنین ابزارک رو,گزینه "نمایش تعداد نوشته ها" رو بزنید.من پیشنهاد میکنم کاربرای تازه وارد یک وبلاگ رو وردپرس.کام بزنن تا بتونن راحتتر با سایتشون کار کنند.

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۶:۵۲

    این افزوونه از نظر امنیتی در چه سطحی است ؟ :-?

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۱۷

    فکر نمیکنم حفره ی امنیتی داشته باشه
    برای من که مشکلی پیش نیومده. @},- :D :-)

  • amirata

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۷:۲۲

    خب ما هم می ریم آزمایشی بنصبیم دست همه درد نکنه ! :D

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۸:۴۹

    چرا همه ایمیلهای دریافت پسورد به Spam میره هم با یاهو و هم با جی میل امتحان کردم راهی نداره که ایمیلها بره به Inbox؟

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۹:۰۶

    من متوجه سوالت نشدم؟! :?
    به این افزونه مربوط میشه؟ :-?

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۳۶

    فکر نمیکنم به این افزونه مربوط بشه .وقتی register میکنی در سایت بهت باید یه ایمیل بیاد از طرف سایت که داخلش پسورد و نام کاربریت هست حالا این ایمیل به پوشه Spam در Yahoo و Gmail میره .سئوال من اینه که آیا راهی هست که ایمیل ها به پوشیه Inbox بره نه Spam.

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۰

    میتونی تو قسمت تنظیمات کاری کنی که به کاربر ایمیل فرستاده نشه وخودش پسورد رو انتخواب کنه.
    بهتره یه موضوع جدید راه اندازی کنی تا به مشکلت رسیدگی بشه. ;-)

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۹ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۶

    اکی ممنون ببخشید که دیگه سئوال میکنم.شرمنده

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۰ شهریور ۱۳۸۷ - ۲۳:۴۷

    :Pسوال اگه به این مطلب ربط داشته باشه که اشکالی نداره.... :D

  • alirah84

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۹۶
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳۱ شهریور ۱۳۸۷ - ۱۲:۳۳

    بهتره یه موضوع جدید راه اندازی کنی تا به مشکلت رسیدگی بشه. ;-)

    فرستاده نشدن ایمیل پسورد هم به این مطلب ربطی نداره .خودت گفتی یک جای دیگه مطرح کن :)).درسته؟

  • administrator

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۰۱
    تشکر شده: ۲۰ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۶ آبان ۱۳۸۷ - ۱۵:۵۶

    alirah84 گفت:

    بهتره یه موضوع جدید راه اندازی کنی تا به مشکلت رسیدگی بشه. ;-)

    فرستاده نشدن ایمیل پسورد هم به این مطلب ربطی نداره .خودت گفتی یک جای دیگه مطرح کن :)).درسته؟

    درسته
    موفق باشی :-)

درباره‌ی این موضوع