انجمن

تمدید دامنه  (۷ نوشته)

• ataallah

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۳۰ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۲

با سلام
    مهلت یکساله دامنه پایان یافته و سایت یا دامنه غیر فعال شده می خواهم تمدیدش کنم لطفا راهنمایی کنید

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    تناسب اندام
  • developer1980

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۵:۱۹

ataallah گفت:
    با سلام
    مهلت یکساله دامنه پایان یافته و سایت یا دامنه غیر فعال شده می خواهم تمدیدش کنم لطفا راهنمایی کنید

از کدوم شرکت دامنه تون رو خریدین (ثبت کردین)؟ تا اونجایی که من یادمه معمولاً تا حدود سه ماه بعد از پایان یافتن مدت دامنه، دامنه مورد نظر قفل می مونه و میشه با پرداخت یه مقدار جریمه دوباره تمدیدش کرد. با شرکتی که براتون ثبت کرده تماس بگیرین و بهشون موضوع رو بگین راهنماییتون می کنن.

• ataallah

آفلاین
    عضو
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۵

با سلام

از کدوم شرکت دامنه تون رو خریدین (ثبت کردین)؟ تا اونجایی که من یادمه معمولاً تا حدود سه ماه بعد از پایان یافتن مدت دامنه، دامنه مورد نظر قفل می مونه و میشه با پرداخت یه مقدار جریمه دوباره تمدیدش کرد. با شرکتی که براتون ثبت کرده تماس بگیرین و بهشون موضوع رو بگین راهنماییتون می کنن.
    از همین شرکت وردپرس فارسی

• ataallah

آفلاین
    عضو
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶

• developer1980

آفلاین
    عضو
    ۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۱

ataallah گفت:

همونطور که گفتم باهاشون می تونین تماس بگیرین و تا جایی که من می دونم تا زمانی که دامنه مورد نظر برای ثبت توسط کس دیگه ای آزاد نشده (که معمولاً سه ماهی طول می کشه)، می تونن دوباره براتون تمدیدش کنن حالا ممکنه یه مقداری بیشتر از معمول به خاطر دیرکرد هزینه داشته باشه ولی در عوض دامنه تون برای خودتون می مونه و کس دیگه نمی تونه ثبتش کنه.

موفق باشین.

• ataallah

آفلاین
    عضو
    ۱۰ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۱:۳۸

با سلام
    اما شماره تماسی ازشون ندارم چگونه می تونم باهاشون تماس بگیرم میشه شما لطف بفرمائید شماره تماسی از پشتیبانی یا فروش و تمدید دامنه ورد پرس فارسی به من بدین
    ممنون

• developer1980

آفلاین
    عضو
    ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۴

ataallah گفت:
    با سلام
    اما شماره تماسی ازشون ندارم چگونه می تونم باهاشون تماس بگیرم میشه شما لطف بفرمائید شماره تماسی از پشتیبانی یا فروش و تمدید دامنه ورد پرس فارسی به من بدین
    ممنون

والا من اصلاً نمی دونستم که این دوستان دامنه و هاست هم ارائه میدن چون تو سایت همچین چیزی ذکر نشده! اگر من بخوام جای دیگه رو بهتون معرفی کنم ممکنه به عنوان فعالیت تجاری/تبلیغاتی شناخته بشه که طبق قوانین انجمن ممنوعه. دامنه تون رو به ایمیل من یعنی m.m13690@gmail.com بفرستین تا ببینم کجا میشه براتون ثبتش کنیم. اگرم زمانی که این دامنه رو ثبت کردین به سایت خاصی مراجعه کردین یا شخص خاصی اون رو براتون ثبت کرده بگین تا ببینم که این دوستان وردپرس فارسی کجا خدمات دامنه و هاستشون رو ارائه میدن.
    امیدوارم مشکلتون زودتر حل بشه.

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.