انجمن


مشکل ابزارک خور کردن قالب  (۱۰ نوشته)

  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۱:۵۸

    سلام دوستان.
    ببخشید من یه قالب وردپرس دارم که از آموزش طراحی قالب اینجا گرفتم:
    http://forum.shopkeeper.ir/showthread.php?t=14232

    طبق ِ همون آموزش هم جلو رفتم ولی هرکار میکنم ابزارک خور نمیشه!
    میشه کمکم کنین؟ ممنون میشم از راهنماییتون.
    قالب رو هم اینجا آپلود میکنم.
    http://uplod.ir/vbafukiwc2w4/elec.zip.htm

  • kamali

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۵
    تشکر شده: ۶۹ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۱

    فکر کنم درباره ابزارک خور کردن، در مستندات وردپرس یه چیزهایی نوشته شده بود.
    الان دقیقاً حضور ذهن ندارم ولی من قبلاً چنین مشکلی رو با استفاده از آموزش های داده شده تونسته بودم حل کنم.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پسر کرمونی
  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۹

    فایل ویرایش شده

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    پسر کرمونی
  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۲

    Kamali جان ممنون. آره دیدم تو سایت. ولی نمیدونم چرا کار نکرد برام!!!

  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۴

    Mehrdad_67 ممنون واقعن :)
    خیلی خیلی لطف کردی عزیز :)

  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۵۴

    فقط یه سوال. مشکل از چیه؟ میشه دقیقن بگین منم یاد بگیرم؟
    چون الآن حتی sidebar و function رو کپی کردم ولی حل نشد! باز هم گیر میده!!!!!!

  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۲۸

    اول اینکه function نه بلکه functions.php شما حرف s را آخر function.php نداشتی
    دوما به جای استفاده از

    <?php include (TEMPLATEPATH . '/left-sidebar.php'); ?>

    شما باید از تابع زیر استفاده کنی

    <?php get_sidebar(sidebarName); ?>

    در آخر یه نکته ای که خیلی ها رعایت نمی کنن نام سند ساید بار باید به صورت sidebar-sidebarName

  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۴

    Mehrdad_67 جان ممنون واقعن. درستش کردم الآن اوکی شد. ولی اونجا که گفتین. آخه من گفتم یه آموزش رو داشتم دنبال میکردم که گفتش که چون 2تا سایدبار هستش باید از اون کد بالایی استفاده کنیم که جدا جدا لود بشن!
    اگه کدی داره که سایدبار ِ چپ و راست رو جدا میکنه من که مبتدی هستم بلد نیستم. شما بهم بگین ممنون میشم :)
    یا یه آموزش خیلی خوب از کدهای وردپرس به زبون فارسی!
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم :)

  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۱۶

    pesarkermooni گفت:
    Mehrdad_67 جان ممنون واقعن. درستش کردم الآن اوکی شد. ولی اونجا که گفتین. آخه من گفتم یه آموزش رو داشتم دنبال میکردم که گفتش که چون 2تا سایدبار هستش باید از اون کد بالایی استفاده کنیم که جدا جدا لود بشن!
    اگه کدی داره که سایدبار ِ چپ و راست رو جدا میکنه من که مبتدی هستم بلد نیستم. شما بهم بگین ممنون میشم :)
    یا یه آموزش خیلی خوب از کدهای وردپرس به زبون فارسی!
    خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون میشم :)

    دوست من من یه سری هدف تو زمینه آموزش وردپرس ابتدا تا انتها دارم ، منتها یه سری پروژه رو دستم مونده انجامشون بدم ، حتما قرار می دم

  • پسر کرمونی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۲:۴۷

    ممنون عزیز. واقعن لطف میکنی :)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.