انجمن


چگونه در منو لینک خارجی ایجاد کنیم  (۱۲ نوشته)

  • usib

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۲:۲۴

    سلام دوستان
    من از جوملا مهاجرت کردم به وردپرس
    کمی گیج هستم .
    چگونه باید در منوی بالای سایت لینک خارجی ایجاد کنیم
    مثال : انجمن پشتیبانی رو می خوام لینک کنم در منو نمی توانم

    ممنون

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    forklift
  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۱

    یه راهش اینه کنار جایی که منوهاترو معین کردی یه ساید بارم مشخص کنی بعد محتویات ساید بارتو لینک خارجی کنی
    به همین سادگی

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۰

    منو سایت شما از ویجت پشتیبانی میکنه ؟

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۹

    بهتره یک فایل با نام header-add.php بسازید و بعد لینک های مورد نظرتون رو درون اون قرار بدین و در قسمت مورد نظر از سایتتون فراخوانی کنید :

    <?php include(TEMPLATEPATH."/header-add.php");?>

  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۵۲

    mojdeh گفت:
    منو سایت شما از ویجت پشتیبانی میکنه ؟

    شاید از تابع استفاده کرده ( که اگه سایتشونو نگاه کنی متوجه می شین ) ؟

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۲:۳۳

    نه نمیشه متوحه شد ، چون تابع های پی اچ پی که نشون داده نمیشن برای همین نمیشه فهمید که از تابع استفاده شده یا دستی لینک گذاشته شده و یا ویجت هست .

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    usib
  • mehrdad_67

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۱
    تشکر شده: ۷۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۰۴

    mojdeh گفت:
    نه نمیشه متوحه شد ، چون تابع های پی اچ پی که نشون داده نمیشن برای همین نمیشه فهمید که از تابع استفاده شده یا دستی لینک گذاشته شده و یا ویجت هست .

    وقتی شما از ویجیت استفاده کنی اکثر موارد آیدی و کلاس به یک اسم ، یا بابررسی بلوک کد به راحتی متوجه می شی کدوم ویجیت و کدوم تابع

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۱۱

    حق با شما بود :)

    art-hmenu-li-separator

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۰:۱۲

    شما زیاد سخت گرفتین به نظر من میشه بصورت دستی نوشت . در index.php اینطور نیس ؟

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۴:۲۰

    خیر ، چون این روش ، روشی اصولی نیست :)

  • usib

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    تشکر شده: ۱ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۶:۲۳

    ممنون از پاسخ دوستان
    اما ما به سادگی کارکرد با جوملا عادت کردیم و دوباره برگشتیم به جوملا
    خدانگهدار

  • mojdeh

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴۵
    تشکر شده: ۲۷ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۹

    دوست عزیز همه چیز اولش کمی مشکل هست ، به هر حال دوست داشتیم کمکی بکنیم :)

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.