مرتضی جان،
اگر دقت نموده باشید متوجه خواهید شد که سرچشمه بحث ها چیزی نیست جز خودبزرگ بینی.
آنگونه گه خود نیز می دانید این انجمن محلی است برای پشتیبانی و نه جدال. اما اینکه در زمانی که فردی اقدام به رفع مشکل دیگر کاربری می کند، متاسفانه برخی افراد با ارایه سلایق شخصی، کاربر اول را کاملا گمراه می نمایند. آنگونه که در این قسمت
نسخه پیچی چند نفره برای کاربری که با مشکلات خود درگیر است، اشکال وی را دوچندان خواهد نمود.
نیز بدان اشاره نموده ام.
اشکال دیگر اینکه آقای mehrdad_67 برخلاف تصور و به دور از ادب، نوشتارهایی از خودبرجای می گذارند که بواقع نشانگر شخصیت فردی نویسنده را نمایان می سازد و با آنکه به بیشتر آنها اشاره نشده است، ولی می توانید آنرا مشاهده کنید.
روز گذشته پرسشی داشتم که قبل از من توسط "نوید" مطرح گردید. زمانی که شما اقدام به آپلود فایلی می کنید، آیا این کار توسط پوسته انجام می گیرد؟ کدی که ایشان آنرا ارایه داده اند زمانی به کارگرفته می شود که 1- فرمت فوق در محتوای فایل functions.php (وردپرس) از پیش تعریف شده باشد 2- مشکل اجرای آن از سوی پوسته بوده و یا بخواهیم امکانی را به آن اضافه کنیم.
قبلا نیز:
...در مواردی دخالت کنید که راهکارهای ارایه شده برای کاربران بی نتیجه و نادرست بوده باشد.
را یادآور شده ام. حال اگر پاسخ اینجانب نادرست بوده و مشکل کاربر فوق با روش مطرح شده حل نگردید، دیگر دوستان می توانند دخالت نموده و ایشان را راهنمایی کنند (چه در این تاپیک و یا دیگر تاپیک ها)
مرتضی جان، ضمن تشکر از توجه شما هرچند می توانستم به توضیحات بیشتری بغیر از موارد ذکر شده اشاره کنم، اما به احترام این انجمن، شخص شما و رفع مشکلات روی داده که بیشتر جنبه شخصی داشته است، از آن صرف نظر می کنم.
باتشکر