انجمن

یه جایی که کاربرها مطالبشون را بنویسند  (۵ نوشته)

• WeAre.ir

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۴۴
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۲۳:۴۷

عرض ادب.
    دوستان! چطور میشه یک صفحه داشت که کاربران مطالشون رو اونجا بنویسن. یه جورایی یک شبکه اجتماعی خیلی ساده در یک صفحه از سایت. اصلا بهترین روش برای اینکار بنظرتون چیه؟

• مرتضی نظری

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۹:۰۰

متوجه نشدم،شما میخواین یک شبکه اجتماعی خیلی کوچیک درست کنید؟ (از بادی پرس استفاده کنید (چه بزرگ باشه چه کوچیک!!)

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

آفلاین
    عضو
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۲

سلام آقا مرتضی.
    آره بادی پرس و چندتا افزونه برای ساخت شبکه اجتماعی هست برای وردپرس. اما هم دنگ و فنگ زیاد دارن و هم زیاد برای کار من مناسب نیستند.
    من میخوام یک صفحه داشته باشم که بالای اون صفحه یک فیلد واردکردن تکست و عکس داشته باشه و هر کاربر یه مطلبی رو بنویسه به مطالب زیرین اضافه بشه. دقیقا اون قسمت share شبکه های اجتماعی.
    سوالم این بو که چه روشی را دوستان برای اینکار پیشنهاد میدن؟

• مرتضی نظری

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۱۳
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۹

یک راه هست که به نظر من جالبه...
    یک وبلاگ درست کن،مثلا توی زیر پوشه "usertext" یک وردپرس نصب کن.سپس پوسته اونو اینی که من اینجا معرفی کردم بزار،اینجوری دقیقا همون چیزی میشه که تو میخوای...نتیجه رو حتما به من بگو...

کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    WeAre.ir
  • WeAre.ir

آفلاین
    عضو
    ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۹:۲۳

نه داداش مرتضی. باز به زحمتش نمی ارزه. میشه حتی با این روش شما فیس پرس هم نصب کرد که محشر میشه. اما من نمیخوام سیستم جدایی داشته باشم و فقط میخوام یک صفحه مخصوص این کار باشه. دارم سرچ میکنم. الان یه ایده نسبتا خوب دارم اگه بهترش گیرم نیاد همینو میزارم.
    میشه یه دسته بندی خاص درست کرد و با افزونه quick post به کاربر و غیر کاربر اجازه ارسال مطلب در اون دسته بندی را داد. همه کارها هم در همون صفحه انجام میشه. اما مشکلش اینه که JQuery برای اینجور کارها خیلی بهتره و این نیست. حالا دنبال گزینه بهتر هستم. ببینم چی مشه.
    شما هم اگه روش بهتری سراغ داشتی یه ندا بده. قربون معرفتت.

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.