چرا وقتی حالت پیوندهای یکتا را بصورت دلخواه انتخاب می کنم و در قسمت متن مطلب بر روی چاپ کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده؟ ولی وقتی روی پیشفرض انتخاب می کنم این مشکل وجود نداره؟
چرا وقتی حالت پیوندهای یکتا را بصورت دلخواه انتخاب می کنم و در قسمت متن مطلب بر روی چاپ کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده؟ ولی وقتی روی پیشفرض انتخاب می کنم این مشکل وجود نداره؟
1- از آخرین نسخه این پلاگين استفاده ميکنيد؟
نسخه حاضر : WP-Print 2.31
2- چک کنيد، در انتهاي پيوند يکتا اسلش وجود داشته باشه
/%year%/%monthnum%/%postname%/
دستی که بهتر میشه این کارو کرد. یه استایل واسه حالت پرینت بساز بذار رو سایت، بعد یه لینک پرینت تو هر صفحه بذار. تمومه. دستتم بازه و می تونی هر قسمتی که نمی خوای رو از چاپ کردن خارج کنی
از آخرین نسخه استفاده می کنم ولی /%year%/%monthnum%/%postname%/ وجود نداره و نمی خواهم که اینجوری باشه، چه کار باید بکنم؟
دستی که بهتر میشه این کارو کرد. یه استایل واسه حالت پرینت بساز بذار رو سایت، بعد یه لینک پرینت تو هر صفحه بذار. تمومه. دستتم بازه و می تونی هر قسمتی که نمی خوای رو از چاپ کردن خارج کنی
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید، قبلا اینکار رو کردم ولی نشد
خوب الان از چه پيوند يکتايي استفاده ميکني !؟
/view/fullStory/newsid=%post_id%
خوب به انتهاي پيوند يکتات يه اسلش اضافه کن
مرسی الان تست می کنم
اضافه کردم ولی بازم همین مشکل وجود داره.
مثلا:
http://www.roodsar.com/view/fullStory/newsid=51310/
http://www.roodsar.com/view/fullStory/newsid=51310/print/
اين فايل رو جايگزين فايل wp-print.php افزونه خودت بکن،
فراموش نکني که فايل افزونه خودت رو تغيير نام بدي.
اگر از راه بالا جواب نگرفتي، اين نسخه از افزونه رو نصب کن، به احتمال زياد مشکلت حل ميشه ( به توصيه GaMerZ نويسنده اين افزونه )
ممنون الان تست می کنم
هر دو راهی که گفتید رو امتحان کردم ولی مشکل حل نشد ~X(
من هيچ مشکلي ندارم، حتي با پيوند يکتا شما
ببين
مشکل يه جاي ديگهاي
منم روی لوکال هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی روی سرور سایتم اعمال می کنم خطالی ۴۰۴ میده
چیزی لازم نیست به htaccess. اضافه کنین؟
توی توضیحات افزونه چیزی توضیح نداده ولی من فکر می کنم به همین دلیل باشه.
چه چیزی به نظر شما باید اضافه بشه؟
مشکل حل شد از همون htaccess. بود سطح دسترسی رو گذاشتم رو ۷۷۷ افزونه رو دوباره فعال کردم و پیوندهای یکتا رو دوباره بروز رسانی کردم حل شد. ;-)
سلام دوستان .
من این افزونه رو نصب کردم ، کسی فارسی ساز این افزونه رو نداره :-?