انجمن


مشکل با افزونه چاپ (wp-print)  (۱۸ نوشته)

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۲:۰۹

    چرا وقتی حالت پیوندهای یکتا را بصورت دلخواه انتخاب می کنم و در قسمت متن مطلب بر روی چاپ کلیک می کنم خطای ۴۰۴ میده؟ ولی وقتی روی پیشفرض انتخاب می کنم این مشکل وجود نداره؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۳

    1- از آخرین نسخه این پلاگين استفاده مي‌کنيد؟
    نسخه حاضر : WP-Print 2.31

    2- چک کنيد، در انتهاي پيوند يکتا اسلش وجود داشته باشه
    /%year%/%monthnum%/%postname%/

  • erfani

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۳:۳۰

    دستی که بهتر میشه این کارو کرد. یه استایل واسه حالت پرینت بساز بذار رو سایت، بعد یه لینک پرینت تو هر صفحه بذار. تمومه. دستتم بازه و می تونی هر قسمتی که نمی خوای رو از چاپ کردن خارج کنی

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۳:۵۷

    از آخرین نسخه استفاده می کنم ولی /%year%/%monthnum%/%postname%/ وجود نداره و نمی خواهم که اینجوری باشه، چه کار باید بکنم؟

    دستی که بهتر میشه این کارو کرد. یه استایل واسه حالت پرینت بساز بذار رو سایت، بعد یه لینک پرینت تو هر صفحه بذار. تمومه. دستتم بازه و می تونی هر قسمتی که نمی خوای رو از چاپ کردن خارج کنی

    اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید، قبلا اینکار رو کردم ولی نشد

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۲

    خوب الان از چه پيوند يکتايي استفاده ميکني !؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۰۳

    /view/fullStory/newsid=%post_id%

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۱

    خوب به انتهاي پيوند يکتات يه اسلش اضافه کن

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۱۵

    مرسی الان تست می کنم

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۰

    اضافه کردم ولی بازم همین مشکل وجود داره.

    مثلا:

    http://www.roodsar.com/view/fullStory/newsid=51310/
    http://www.roodsar.com/view/fullStory/newsid=51310/print/
  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۴

    اين فايل رو جايگزين فايل wp-print.php افزونه خودت بکن،
    فراموش نکني که فايل افزونه خودت رو تغيير نام بدي.

    اگر از راه بالا جواب نگرفتي، اين نسخه از افزونه رو نصب کن، به احتمال زياد مشکلت حل ميشه ( به توصيه GaMerZ نويسنده اين افزونه )

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۵:۰۸

    ممنون الان تست می کنم

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۵:۴۲

    هر دو راهی که گفتید رو امتحان کردم ولی مشکل حل نشد ~X(

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۶:۱۹

    من هيچ مشکلي ندارم، حتي با پيوند يکتا شما
    ببين
    مشکل يه جاي ديگه‌اي

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۶:۲۲

    منم روی لوکال هیچ مشکلی ندارم ولی وقتی روی سرور سایتم اعمال می کنم خطالی ۴۰۴ میده

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۸:۱۱

    چیزی لازم نیست به htaccess. اضافه کنین؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۲۸

    توی توضیحات افزونه چیزی توضیح نداده ولی من فکر می کنم به همین دلیل باشه.
    چه چیزی به نظر شما باید اضافه بشه؟

  • مهدی شریف

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۵
    تشکر شده: ۳۳ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۵ مهر ۱۳۸۷ - ۲۳:۰۴

    مشکل حل شد از همون htaccess. بود سطح دسترسی رو گذاشتم رو ۷۷۷ افزونه رو دوباره فعال کردم و پیوندهای یکتا رو دوباره بروز رسانی کردم حل شد. ;-)

  • p30games

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۷۹
    تشکر شده: ۲۱ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۷ مهر ۱۳۸۷ - ۲۱:۵۰

    سلام دوستان .
    من این افزونه رو نصب کردم ، کسی فارسی ساز این افزونه رو نداره :-?

درباره‌ی این موضوع