انجمن

مشکل در قالب سایتم  (۴ نوشته)

• P30star

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۶
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۱۷

سلام دوستان

من مدت ها پیش قالب فروشگاه آبی رو از مهدی یکی از کاربرای اینجا همراه با پلاگینش خریدم الان همونجور که همتون در جریان هستید این استاد رفته مسافرت و دسته ما هم توی حنا

خوب برم سر اصل مطلب مشکل که زیاد داره اما خوب باهاشون کنار اومدم

یه مشکل که هر کار کردم نتونستم باهاش کنار بیام و رفع کنم اینه که مثلا شما وقتی توی یه دسته یه محصول رو میزاری و توی صفحه اون محصول میری 9 تا بیشتر از محصولات رو نشون نمیده و بقیه محصولات که به صفحه های دیگه انتقال پیدا می کنن اما من هر کار کردم نتونسم صفحه های دیگه رو بیارم

مثلا من توی این بخش 17 تا محصول دارم اما همش 9 تای اون نمایش داده میشه و بقیه رو نمیشه دید

افزونه پیج نوی هم نصب کردم اما فایده ای نداشت

خواهش می کنم کمکم کنید وگرنه این فروشگاه رو باید بندازمش دور :-(

یه تعداد از دوستان یه سری کد به من دادن گفتن بزار توی قالبت اما خوب من نمی دونم کجا بزارم

اگه کسی می تونه کمکم کنه یه آیدی یاهوو به من بده و دستش درد نکنه بیاد یه آقایی بکنه و اینو درست کنه

• P30star

آفلاین
    عضو
    ۱۷ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۲:۲۰

مثلا برای افزونه wp-pagenavi باید کدی شبیه به کد زیر توی قالب باشه
    کد:

<?php if(function_exists('wp_pagenavi')) { wp_pagenavi(); } ?>

اگر نیست به فایل index.php کد رو اضافه کنید, ببینید درست میشه یا نه

• P30star

آفلاین
    عضو
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۲۱:۱۳

بیا بالا ..............

• hamechibazar

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۱
    ۱۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۰:۳۵

داداشی ها آقا من همه چیز سایتم تویه فایرفاکس درست کار میکنه ولی با اینترنت اکسپلور وقتی وارد ادامه مطلب تویه سایت خودم میشم ساید بار سمت راستم میره پاینن:نمی دونم مشکل از کجاست؟فکر کنم با اکسپلور ساز گاری نداره ,میشه بگین چیکار باید کنم اگه کدی چیزی هست لطفا بگید:اینم آدرس سایت htto://www.hamechibazar.ir

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.