با سلام
من تو بلاگم یک سری از لغات ترجمه نشدس . چطوری میتونم اونها رو ترجمه کنم . اکثر آنها لغات موجود در صفحه اول هستند مانند نویسنده که به انگلیسی نمایش داده میشود.
راهنمایی کنید.
ممنون.
با سلام
من تو بلاگم یک سری از لغات ترجمه نشدس . چطوری میتونم اونها رو ترجمه کنم . اکثر آنها لغات موجود در صفحه اول هستند مانند نویسنده که به انگلیسی نمایش داده میشود.
راهنمایی کنید.
ممنون.
قبل از زدن تاپيک جستجو کنيد
به اينجا مراجعه کنيد
تو جدول ترجمه همه ترجمه شدس اما بازم نشون نمیده مثلا ادامطلب من ترجمه کردم اما میزنه : Read the rest of this entry »
چند تا سوال دیگه هم دارم اینجا میپرسم ...
آیا ورد پرس امکان اضافه کردن نویسنده جدید رو داره ؟
آیا امکانش هست در صورتی که نویسنده ایجاد شد برگه اختصاصی برایش در نظر گرفته شود ؟ ( یعنی فقط تو پیج خودش بتونه بنویسه !؟
آیا ورد پرس امکان اضافه کردن نویسنده جدید رو داره ؟
آیا امکانش هست در صورتی که نویسنده ایجاد شد برگه اختصاصی برایش در نظر گرفته شود ؟ ( یعنی فقط تو پیج خودش بتونه بنویسه !؟
بله وردپرس اين امکان رو داره
تو جدول ترجمه همه ترجمه شدس اما بازم نشون نمیده مثلا ادامطلب من ترجمه کردم اما میزنه : Read the rest of this entry »
اگر طبق راهنماي فارسي کردن عمل کنيد، بايد مشکلتون حل بشه
بله وردپرس اين امکان رو داره
خوب پلاگینی چیزی داره ؟
نه! برو تو تنظیمات عمومی، جلوی هر کسی میتواند نامنویسی کند تیک بزن.
root گفت:
Read the rest of this entry توی قالبتون نوشته شده کافیه اون فایل را در قالب باز کنید و Read the rest of this entry را پیدا گرده و به جاش ادامه مطلب را بنویسید.
garfield گفت:
نه! برو تو تنظیمات عمومی، جلوی هر کسی میتواند نامنویسی کند تیک بزن.
خوب چطوری میشه اونی که ثبت نام میکنه و یا من یوزر درست میکنم بتونه تو صفحه برای خودش مطلب بنویسه !
وردپرس بصورت خودکار صفحه نویسنده داره.
مثلا :
site.com/author/navid
این تمامی نوشته های کاربر نوید رو نشون می ده
فکر میکنم منظور ایشون اینه که چجوری پستای X برن توی یه صفحه خاص...