پیش از این چهره گذاشته بودیم ولی نیمرخ شاید بهتر باشه
گفتوگو کنید دوستان ...
پیش از این چهره گذاشته بودیم ولی نیمرخ شاید بهتر باشه
گفتوگو کنید دوستان ...
همون چهره
نيم رخ در اصل يه تصوير نصفه هست ولي اواتار اينجور نيست.
بنابراين فكر كنم همون چهره خيلي مناسبتره
همون چهره بهتره
این جور نیستها همونطور که قبلا توضیح دادم به اضافه اینکه بعضی ها به عکس پرتره هم میگن نیمرخنيم رخ در اصل يه تصوير نصفه هست
خود رخ هم خوبهها :D
رخسار چطوره ؟ :D
میخواستم بنویسم ولی گقتم دوباره گرد و خاک میشه ولی همینچیزها همشون میخوره رخ و رخسار و چهره من مشکلم با چهره اینه که خوشآوا نیست با اینکه خودم پیشنهادش داده بودم دو تا ه داره و سکته میندازه توی گفتن
مزدک جان بی خیال این کلمه شو ....
کدوم کلمه دقیقا؟ من سه تا کلمه نوشتم و با دلیل دارم میگم شما هم بگو که من کدوم کلمه رو و چرا بیخیال شم به جز این جواب البته که «من حال نمیکنم» ;-)مزدک جان بی خیال این کلمه شو
mazdakam گفت:
مزدک جان بی خیال این کلمه شو
کدوم کلمه دقیقا؟ من سه تا کلمه نوشتم و با دلیل دارم میگم شما هم بگو که من کدوم کلمه رو و چرا بیخیال شم به جز این جواب البته که «من حال نمیکنم» ;-)
خودت می دونی چیرو می گم 8-| 8-|
همون چهرا باشه و موضوع هم بسته بشه به نظر من بهتره ;)
بقیه رو هم بلا نسبت چیز حساب کردی بهنام!؟موضوع هم بسته بشه
مزدک چهره عربی نیست چون عربی چ نداره پس چهره خوبه !
مزدک چهره عربی نیست چون عربی چ نداره پس چهره خوبه !
مجید جان دلبندم من کی گفتم چهره عربیه دلیلها رو خوب بخون من گفتم سکته داره تو تلفظ گرفتی؟ خوب میخونی اصلا! و گرنه جفتشون معنی رو میرسونند
mazdakam گفت:
مجید جان دلبندم من کی گفتم چهره عربیه دلیلها رو خوب بخون من گفتم سکته داره تو تلفظ گرفتی؟ خوب میخونی اصلا! و گرنه جفتشون معنی رو میرسونند
من قبلاْ گفتم که گفتن چهره سخته ! ولی کسی توجه نکرد !
من از رخ یا نیم رخ استقبال میکنم ! همینطور از رخسار یا شمایل ! ولی چهره یک جوری هستش !
ارادتمند / مرتضی بهمنی
بابا مرتضی جا من اصلا به خاطر حرف شما دوباره روش فکر کردممن قبلاْ گفتم که گفتن چهره سخته ! ولی کسی توجه نکرد !
آخ قلبم! عربی بد ریخت و بد آواستشمایل
ولی بقیهها خوبند
رخ
و
رخسار
و
نیمرخ
رخسار یکمی ادبی هستش و چون الف هم داره کمی تو دهن سختتر از اون دوتا میچرخه
کلا واژههایی که
ه و الف و ... دارند تلفظشون سخت میشه چون سکته میندازه
بنابراین من میگم روی رخ و نیمرخ یا چیز دیگهای اگر دوستان تو ذهنشون هست فکر کنیم میگم که چهره بد نیست از نظر معنایی اما اگر چیز خوشاوایی پیدا بشه اون بهتره
یک چیز دیگه اینکه بهتره که نیمرخ رو هم بگذاریم کنار چون معنی دقیقی برای آواتار نیست دقیق دقیقش رخ هست
بنابراین بین رخ و چهره و احیانا رخسار میتونیم صحبت کنیم
گونه و روی هم هست که روی خوشآوا نیستش میمونه گونه
پس شد
رخ
رخسسار
گونه
--------------
نیمرخ = معنیش دقیق نیست ولی میرسونه مفهموم رو درمعنای گسترش یافتهاش البته و من به نسبت چهره ترجیحش میدم
چهره = خوشآوا نیست چون دو تا ه داره که باعث سکته میشه
دنباله ...گفتوگو
توافق روی چهره هستش
آخرین نظرهاتون رو بنویسید
رخ
چهره خوبه
رخ و چهره الان برابرند
چهره خوبه !
چهره:
رخ:
رخسار:
نیمرخ: