با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم در حال حاضر بهترین افزونه سئو کدوم هست ؟
با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم در حال حاضر بهترین افزونه سئو کدوم هست ؟
wordpress seo by yoast
سلام آقا تورو خدا یکی به من کمک کنه من یک مدته وقتی میخوام مطلب بزارم تو سایت ودر بعضی جاهای دیگه همیش با این ارور موتجه میشم503 service unavilableو وقتی میخوامافزونه هام بروز کنم ارور 404 میده هرکاری کردم درست نشد حتی تمام افزونه هام غیر فعا کردم بازم نشد با هاستینگ تماس گرفتم نشد راهنمایی کنید اگه کسی بلده اگه زحمتش نیست یوزر پس میدم درسش کنه وگرنه مجبورم سایت ورد پرسیم ببندم!
جوابو به ایمیلم بدین:soorusherjaei@yahoo.com
یعنی این افزونه All in One SEO Pack الان بهترین افزونه سئو نیست؟!
چرا هست.
all in one seo pack
و wordpress seo هم هستن.
اخرش بگید الان من از کدوم استفاده کنم بهتره؟
از همون دوتایی که گفتم.
با توجه به اینکه توی کل افزونه های موجود(چه سئو و چه غیر سئو) در سایت اصلی وردپرس،افزونه ی all in one soe pack بیشترین دانلود را داشته و محبوب ترین افزونه وردپرس شده است و هنچنین خودم به عنوان یک برنامه نویس تا حالا افزونه ای به کاملی این افزونه ندیدم میشه گفت که بهترین افزونه بدون شک all in one soe pack می باشد.
اینم لینک دانلود فیلم آموزشی تنطیمات این افزونه : برای کسانی که این افزونه رو بکار می برند:
http://s28.uploadbaz.com/files/1/c9qh2vtsjnmfgs/all-in-one-seo-pack-setting.mp4
در رابطه با سوال دوست خوبمون arashdownload1363 اینکه به نظر بنده بهترین افزونه برای این کار all in one soe pack هستش که با تنظیم مناسب میتونید بهترین بهره با ببرید.
و در رابطه با سوال دوست خوب دیگمون آقای soorush اینکه دوست خوبم شما در مطلبتون عکس میذارید اگر چنین هستش باید بگم باید با هاستینگ خود تماس بگیرید که این مشکل از هاستینگ هستش که اجازه نمیده مطلب عکس دار ارسال بشه.
و در رابطه با سوال بعدی اینکه میتونید برای به روز رسانی افزونه ها به قسمت پیشخوان مراجعه کنید و تیک افزونه هایی که تصمیم دارید به روز کنید را بزنید و به روز رسانی رو کلیک کنید و مشکل حل میشه.
موفق باشید...
بدون شک all in one seo pack
دوستان دلائلش رو هم گفتند
فرق زیادی بنظرم ندارن !
بازم خوشحال میشم نظر سایر دوستانو بدونم
سلام واقعا بهترین افزونه هست.
irangem گفت:
سلام واقعا بهترین افزونه هست.
به نام خدا
عرض سلام و خسته نباشید لطفا از ارسال نوشته های غیر مفید پرهیز بفرمایید صرفا ارسال شما پس از 4 سال از آخرین ریپلای مطلب به منزله اسپم تلقی میشه! باتشکر
ارادتمند : مسلم فلاح نیت