سلام ...
من الان به سايتم رفتم ديدم title پست ها حذف شده ... از شما دوستان كسي ميتونه بگه علتش چي ميتونه باشه ؟ :-?
سلام ...
من الان به سايتم رفتم ديدم title پست ها حذف شده ... از شما دوستان كسي ميتونه بگه علتش چي ميتونه باشه ؟ :-?
سلام
غیر از پست دومتون همه عنوان دارن.
نه دوست عزیز اونا نوشته تو خود پستند..... عنوان نيسنتد.... در كل من بايد تو كجا دنبال تنظيمات تايتل پست هام باشم...
ممنون..
محتویات فایل index.php پوستتون رو اینجا قرار بدید ...
این کل therme :
http://rapidshare.com/files/149789424/Cleaker.rar
در ضمن دوست عزيز من اين كد رو به header اضافه كردم براي آيكون تو آدرس بار :
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" >
ولي آيكون رو نشون ميده ولي صفحه بهم ميريزه ....بين تو تا head هم گزاشتم ...يه عكس تو جايي كه index هست آپ كردم...
ممنون....
علتش چي ميتونه باشه ؟
جواب سوال خیلی راحته : ( قالب شما اشکال داره )
چطوری باید درستش کنم ؟؟
راه حل مشکل هم مشخصه فایل های index.php و single.php باید چک و درست بشن ؛ احتمالا اکثر بچه های اینجا براحتی بتونن مشکل شما رو حل کنن .
ولی به نظر من اگه خودتون سعی کنید خیلی سریعتر و راحتتر میتونید مشکل رو برطرف کنید و تجربه این کار درآینده بیشتر بدردتون خواهد خورد .
کافیه کدهای قسمت تایتل قالبتون رو با قالب پیشفرض چک کنید و متوجه کمی و کاستی ها بشین .
title در کوبریک
<?php if (have_posts()) : ?>
<?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="post" id="post-<?php the_ID(); ?>">
<h2><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h2>
<small><?php the_time('F jS, Y') ?> <!-- by <?php the_author() ?> --></small>
من همه رو چک کردم اختلافي نداشتند.... حتی به جای هم هم آپ كردم ولي فرقي نكرد....
لطفا لینک سایت و محتوای فایل ایندکس رو اینجا بزارین .
قالب سایتت رو به دیفالت برگردون
ببینید مشکلت حل میشه یا نه ؟
سلام...
من همونطوري كه گفتيد يه بار ديگه چك كردم ايراد رو پيدا كردم....
من تو همين جا از دوستان خواستم براي نوشته بالاي صفحه جايي كه header هست كمكم كنند و اون رو حذف كنند ..دوستان فايل style من رو تغيير دادن و تو قسمت /***** GENERAL TEXT FORMATTING *****/ در بخشيش اين رو نوشتن display:none; با اين كار نوشته بالاي صفحه رفته اما گويا عنوان پست رو هم برده....
حالا مشكل عنوانم حل شده ولي تيتر صفحه رو چجوري بايد ببرم؟
ممنون ميشم .... @},-