با سلام خدمت دوستان عزیز . من در حال ایجاد یک پرتال دانلود هستم . مسلما برای این کار ابزارک ها و پلاگین هایی نیاز است . دوستان حرفه ای خواهشا بنده رو درباره پلاگین های مورد نیاز و مناسب راهنمایی کنند متشکرم!
با سلام خدمت دوستان عزیز . من در حال ایجاد یک پرتال دانلود هستم . مسلما برای این کار ابزارک ها و پلاگین هایی نیاز است . دوستان حرفه ای خواهشا بنده رو درباره پلاگین های مورد نیاز و مناسب راهنمایی کنند متشکرم!
ابزارک ها بستگی به نیاز خودتون داره.
اگه جایی احساس کردید که یه افزونه نیاز دارید اونوقت نظر خواهی کنید.
ولی قطعا به افزونه related posts برای نمایش مطالب مرتبط و wordpress popular posts برای نمایش مطالب محبوب و contact form8 برای فرم تماس نیاز دارید.
سوال دیگری که بنده دارم این است که آیا وردپرس سیستمی برای ارسال پیام بین نویسندگان سایت دارد؟!
به نظر من پرتال دانلود هیچ فرقی با سایت های دیگه نداره مطالب مرتبط و مطالب محبوب و contact form توی سایت خود من که سایت دانلود نیست هم وجود داره .
اما استفاده از زمینه های دلخواه وردپرس برای ایجاد جعبه دانلود رمز و منبع حتما باید باشه . نمیشه که توی پست لینک دانلود بزارید . برای این که کارتون قشنگ جلوه بده استفاده از زمینه های دلخواه وردپرس بهترین گذینه هست .
سوال دیگری که بنده دارم این است که آیا وردپرس سیستمی برای ارسال پیام بین نویسندگان سایت دارد؟!