انجمن

مشکل در بارگذاری فایل ها و تصاویر در سایت  (۴ نوشته)

• kurosh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    # نوشته شده: ۱۲ سال پیش
    ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۳۹

با سلام . یه مشکل برای سایتم پیش اومده که مجبور شدم از دیتابیسش بکاپ بگیرم و دوباره سیستمشو نصب کنم . اما باز هم این مشکل وجود داره . مشکل اینه که موقعی که در افزودن و انتشار نوشته "باگذاری/گذاشتن" رو انتخاب می کنم و فایل یا عکسی رو هم انتخاب می کنم این پیام میاد :
    “picture.png” به‌خاطر وجود خطایی بارگذاری نشد
    امکان ایجاد شاخه /home/site/yoursite.com/wp-content/uploads/2012/07 نیست. آیا شاخه مادر آن با سرور قابل نوشتن است؟
    این مشکل به سطوح دسترسی سرور بر میگرده ؟ باید سطح دسترسی رو چند بگذارم تا بتونه جواب بده؟ ممنون

• best designer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۴۱

بله مشکل به سطح دسترسی مربوط میشه . اول باید این شاخه رو بصورت دستی ایجاد کنید و سطح دسترسی پوشه هارو روی 777 قرار بدین .

• kurosh

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲
    ۱۸ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۵۵

من نسخه جدید وردپرس رو دانلود و نصب کردم . این که پوشه نیست و باید دستی ساخته بشه آیا مربوط به همون سطح دسترسی سرور هست و این که نمیذاره خود کار ایجاد بشه ؟ یعنی پوشه ای رو به نام uploads به همراه زیر مجموعه هاش در wp-content ایجاد کنم و بعد سطح دسترسیش رو 777 بذارم ؟ یا فقط پوشه uploads رو بسازم تا خودش زیر مجموعه هاش رو بسازه ؟ ممنون

• best designer

آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    ۱۹ تیر ۱۳۹۱ - ۰۰:۴۶

منظورم همون شاخه هست بصورت کلی باید این شاخه رو ایجاد کنید و سطح دسترسی تمام پوشه های این شاخه رو روی 777 قرار بدین .
    مشکل به این مربوطه که وردپرس نمیتونه شاخه مورد نظر رو ایجاد و مدیریت کنه یعنی دسترسی و اجازه اینکارو سرور بهش نمیده . شما وقتی دسترسی رو روی 777 میزارید وردپرس میتونه این شاخه رو روی سرور مدیریت کنه .

درباره‌ی این موضوع

برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.