انجمن


نمایش ندادن وبسایت !؟  (۱۸ نوشته)

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۵

    این سایت بنده مشکل لود نشدن پیدا کرده.
    http://blog.piklog.com صفحه اول piklog.com باز میشه ولی فتوبلاگ به هیچ عنوان بالا نمیاد و صفحه سفید نمایش میده. ضمنا امکان وارد شدن به کنترل پنل وردپرس رو هم دارم!!
    به نظرتون میتونه از چی باشه؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ مهر ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۳

    چیکار کردی که اینطوری شد ؟ خود به خود اینطوری شد ؟

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۲

    دقیقا بدون هیچ دستکاری اینجوری شده.
    حتی از مدتی که سایت درست بود تا زمانی که فهمیدم مشکل داره ۱ پست هم به روز هم نکرده بودم!

  • omid2222

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۲۲
    تشکر شده: ۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۷ - ۱۵:۳۳

    از چه ورژنی استفاده میکنین. فایلهای WP را دوباره روی هاستتون بریزید درست میشه.

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۷ - ۲۰:۱۳

    از ۲.۳.۳ استفاده میکردم ولی الان تغییر دادم به ۲.۶.۲ تغییر دادم ولی باز همین مشکل برقرار هست.
    چک کنید لطفا.
    این رو هم اضافه کنم که من برای به روز کردن فایل هارو حذف نمیکنم. اونهارو جایگزین میکنم!

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۷ - ۲۰:۴۳

    همه فایل های قبلی رو باید حذف کنید، بغير از wp-content و wp-config.php

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۱۰

    xray گفت:
    همه فایل های قبلی رو باید حذف کنید، بغير از wp-content و wp-config.php

    عزیز این فایل هارو حذف و دوباره همه موارد رو ریختم ولی باز تغییری نکرده. از چی میتونه باشه؟ 8-|

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۷ - ۲۰:۵۹

    به نظرتون میشه از داخل وردپرس خروجی گرفت و اونو دوباره نصب کرد برای رفع این مورد؟
    آخه فقط صفحات داخل سایت که با wp کار شده باز نمیشه و صفحات غیر وردپرسی بلاگم باز میشه ضمن اینکه وارد ادمین wp هم میشه. پس با این حال باز هم میشه گفت از ایراد از wp هست؟

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۰ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۰

    یه کاری کن، يه ديتابيس ديگه به اين وردپرس فعليت بده ببين مشکل حل ميشه !

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۱ مهر ۱۳۸۷ - ۲۲:۵۸

    فرقی نکرد :(

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۱ آبان ۱۳۸۷ - ۲۲:۰۵

    تونستم یه کارهایی انجام بدم ولی در حال حاضر اررور میده :
    http://blog.piklog.com
    من فایلها رو دوباره هم ریختم ولی فرقی نکرده. مشکل از چی میتونه باشه؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۲ آبان ۱۳۸۷ - ۱۲:۲۲

    تموم افزونه‌ها رو غیرفعال کنین، اگه امکان ورود به بخش مدیریت رو ندارین، افزونه‌ها رو از طریق ftp پاک کنین.
    ببینین مشکل حل می‌شه یا نه.

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۳ آبان ۱۳۸۷ - ۲۳:۱۸

    با غیر فعال کردن اونها مشکل برطرف شد ولی مشکلم به مشکل اول رسید. بعد با کلی انگولک فهمیدم که به خاطر مشکلی توی قالب error یی که پست اول اینجا زده بودم رو بهم میده. قالب رو هم بار دیگه ریختم ولی الان یک مشکل دیگه دارم که این رو نمیدونم چطور برطرف کنم؟!
    وقتی روی هر لینکی تو صفحه کلیک میکنم 404 میده بهم.
    گیج شدم

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۴

    پیوند های یکتا رو بروز رسانی ببینید، مشکلتون حا میشه

  • piklog

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۸۴
    تشکر شده: ۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۴ آبان ۱۳۸۷ - ۰۶:۲۹

    ممنون. این مشکلی که گفتم ظاهرا مربوط به تنظیمات httaccess بود که چون من permalink ها رو روی html ست کرده بودم و httaccess روی سرور نبود صفحات داخلی نمایش داده نمیشد.
    اما مشکل دیگه ای که وجود داره! این فتوبلاگم وقتی عکسهارو جداگانه روی هاست آپلود کردم بعضی از عکسها نمایش داده میشه و بعضی هم تایتلشون لینک شده و موقعی که روی تایتل کلیک میکنم عکس باز میشه در صورتی که من عکسهای کل فتوبلاگ رو به یک صورت آپلود میکردم اما بعضی از اونها به این شکل نمایش داده میشه. عجیبه یکم که خود به خود تغییر کنه، چون اگر تعداد عکسها زیاد باشه تصحیح اونها سخت میشه.

  • نوید

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۷
    تشکر شده: ۷ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۵ اسفند ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۶

    دوستان من وقتی فایل httaccess.dist را به .httaccess تغییر نام میدم سایت ارور 500 میده چرا؟
    Internal Server Error

  • SARAARIYAN

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۳ خرداد ۱۳۹۲ - ۲۱:۰۳

    دوستان این سایت منه ولی نمیدونم چرا موقع سرچ صفحه اصلی نمیاد http://www.helpts.ir

  • Araz

    آفلاین
    کاربر فعال
    تعداد نوشته‌ها: ۱۵۰۴
    تشکر شده: ۹۰۹ بار
    # نوشته شده: ۷ سال پیش
    ۲۴ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۱:۱۷

    SARAARIYAN گفت:
    دوستان این سایت منه ولی نمیدونم چرا موقع سرچ صفحه اصلی نمیاد http://www.helpts.ir

    مشکل خودرا در یک تاپیک مطرح کنید و پاسخ بگیرید.

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.