سلام دوستان.. چکار کنم که امار بازدید سایت بالا بره ؟؟؟ ممنون از همه
اگه بازدید بسیار بالا می خواین - 2000 روزانه - با من تماس بگیرید.
info@parsibanner.ir
poyagh گفت:
اگه بازدید بسیار بالا می خواین - 2000 روزانه - با من تماس بگیرید.
info@parsibanner.ir
پارسی بنر عزیز ، اینجا انجمن وردپرس فارسی و برای کمک کردن به هم ایجاد شده نه برای بازار یابی شما و سایر دوستان :|
kamyabdl گفت:
kamyabdl عزیز شما هم برای افزایش بازدید سایتتون اصول و نکات بهینه سازی و سئو رعایت کنید
تو این تایپیک مفصل توضیح داده شده :
http://forum.wp-persian.com/topic/9213
new_fardin گفت:
پارسی بنر عزیز ، اینجا انجمن وردپرس فارسی و برای کمک کردن به هم ایجاد شده نه برای بازار یابی شما و سایر دوستان :|
kamyabdl عزیز شما هم برای افزایش بازدید سایتتون اصول و نکات بهینه سازی و سئو رعایت کنید
تو این تایپیک مفصل توضیح داده شده :
http://forum.wp-persian.com/topic/9213
فردین جان نمیدونم چرا شما با بچه های انجمن مشکل دارین ؟ خوب همه میدونن که بهترین راه افزایش بازدید تبلیغاته چه بسا یکی پست زیادی ه نداره که بخواد با سیو بازدید بیاره . اما تبلیغات همیشه موثره .
city-sound گفت:
فردین جان نمیدونم چرا شما با بچه های انجمن مشکل دارین ؟ خوب همه میدونن که بهترین راه افزایش بازدید تبلیغاته چه بسا یکی پست زیادی ه نداره که بخواد با سیو بازدید بیاره . اما تبلیغات همیشه موثره .
من با کسی مشکل ندارم
فقط وقتی میشه راهنمایی کنیم و دوستان خودشون مشکل خودشون حل کنن ، چرا نباید کمکشون کنیم ؟
دیگگه حداقل ده تا پست ک داره .... با ده تا پست هم میشه سئو کرد و آمار بازدید بالا برد
خودتم میدونی تبلیغات واسه کوتاه مدت موثره و در دراز مدت فایده این داره
ولی وقتی سئو میکنی دیگه مطمئنی که همیشه آمار سایتت مناسب و خوب خواهد بود .. :|
فردین جان شما واقعا با بچه های انجمن مشکل دارین . شما از طریق ایمیل هم برای خود بنده مزاحمت ایجاد کردین .
خواهش میکنم برادرانه دست همو بگیریم اگه من مشکلی توی جوابم داشتم شما کامل کنید تا هم دوستان و هم خود من استفاده کنم . نه اینکه ...
و اما جواب این دوستمون اینه که چند تا راه افزایش بازدید هست . به ترتییب میگم :
1 - تبلیغات
2 - ارایه خدمات وبلاگ نویسی (بصورت لینک دار)
3 - سئو و بهینه سازی برای موتور های جست و جو ( هر موتور جست و جو دارای آنالیز خاصی هست که باید رعایت بشه)
4 - ثبت فید سایت در فید خوان های رایگان (مثل همین سیاره وردپرس)
و .....
city-sound گفت:
فردین جان شما واقعا با بچه های انجمن مشکل دارین . شما از طریق ایمیل هم برای خود بنده مزاحمت ایجاد کردین .خواهش میکنم برادرانه دست همو بگیریم اگه من مشکلی توی جوابم داشتم شما کامل کنید تا هم دوستان و هم خود من استفاده کنم . نه اینکه ...
مزاحمت ؟ حالت خوبه ؟ :|
من با بچه های انجمن مشکل ندارم ...
با یه سری دوستانی که هر تایپیکی اینجا میبینن ایمیل میذارن و میگن قالب بفرست مشکل دارم :|
اسم این کار هم فکر نمیکنم کمک کردن باشه
من تا جای ممکن ک فرصت داشته باشم میام و اینجا و چندتا فروم دیگه به دوستانی ک مشکل دارن کمک میکنم ... ( هر چند خودم هنوز خیلی چیزا هست ک باید یاد بگیرم و هنوز شاگردیم )