مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۵۰
#
نوشته شده: ۱۲ سال پیش
۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۰۲:۰۳
سلام وخسته نباشید به همهی دوستان.
سوال بنده اینه که توی این وبسایت: cketab.com
که بنده کتاب الکترونیکی برای دانلود رایگان میگذارم،چطور میتونم شرایطی رو درست کنم که بازدیدکننده برای دیدن لینک دانلود مجبور به عضویت باشه.یعنی اول اینکه چطور کاری کنم که ملت بیان عضو بشن.و دوم اینکه چطور لینک دانلود رو فقط برای اعضا نشون بدم.
احتمالا سوال من خیلی پاسخ طولانیای داره.اما اگر سر نخ هم بهم بدین باز ممنون میشم و یا توضیح اجمالی و مختصر.
مرسی
shapoor
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۴۳
#
۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۵
سلام
پاسخش خیلی کوتاه است فقط شما زحمت بکشید این افزونه را نصب کنید لینک فقط برای اعضای سایت نمایش میده همین
اینهم افزونش
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
#
۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۰
سلام
میبخشید این افزونه و مشابه اون فقط کاری میکنند که مثلا لینک رو قایم کنن و بعد لینکی به جاش نشون بدن که مثلا برو به صفحهی رجیستر یا لوگین.درسته؟
منظورم اینهکه در واقع باید قابیلیت عضو پذیری و ثبت نام رو،طراح به پوستهی بنده اضافه کنه و بعد فقط لینکش رو بدم به اون افزونه.درسته؟
یعنی این افزونه و مشابهش،خودشون قابلیت ثبت نام کردن رو اضافه نمیکنند که؟نه؟
میبخشید بنده هیچی در این مورد نمیدونم.
Shabgard
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۹
#
۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۲۰:۰۰
عضو گیری خوراک منه!
این افزونه ها رو امتحان کن به ترتیب ظاهر پسندی گذاشتم نه کارایی. کار کردن باهاشون هم بسی سادست!
maven
wp-members
تو خود وردپرس سرچ کنی مییاد
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
#
۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۲۱:۵۹
Shabgard گفت:
عضو گیری خوراک منه!
این افزونه ها رو امتحان کن به ترتیب ظاهر پسندی گذاشتم نه کارایی. کار کردن باهاشون هم بسی سادست!
maven
wp-members
تو خود وردپرس سرچ کنی مییاد
این افزونهها خودشون شرایط ثبت نام رو هم فراهم میکنند؟
ممنون
shapoor
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۲۴۳
#
۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۰
medil0ne گفت:
سلام
میبخشید این افزونه و مشابه اون فقط کاری میکنند که مثلا لینک رو قایم کنن و بعد لینکی به جاش نشون بدن که مثلا برو به صفحهی رجیستر یا لوگین.درسته؟
منظورم اینهکه در واقع باید قابیلیت عضو پذیری و ثبت نام رو،طراح به پوستهی بنده اضافه کنه و بعد فقط لینکش رو بدم به اون افزونه.درسته؟
یعنی این افزونه و مشابهش،خودشون قابلیت ثبت نام کردن رو اضافه نمیکنند که؟نه؟
میبخشید بنده هیچی در این مورد نمیدونم.
ببینیددوست من
شما تودرخواستتون نوشتید که "برای دیدن لینک دانلود مجبور به عضویت باشه"خوب اینهم همینه دیگه لینک دانلود را مخفی میکنه فقط با عضو شدن این نمایش داده میشه ویا کاربر اگر نیازی به دانلود داشته باشه فقط باید عضوبشه
بحث هاید کردن لینک دانلود وصفحه یا سایدبار ریجستر جدای از هم هست اونوباید افزونهTheme My Loginنصب کنید
مضاف براینکه شما خودت میتونیدازطریق گزینه Show blank spacesدومی شکل گرافیکی لینک را تعریف کنید یعنی به اینصورت که گزینه ای برای رفتن به لینک عضویت یا لاگین شدن و....قرار بدهید
البته بستگی به مهارت خود شما هم داره
مهدی ملکزاده
آفلاین
عضو
#
۱ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۶
ممنونم آقا.متوجه شدم.
خیلی ممنون.
:)
mortezafox
آفلاین
عضو
تعداد نوشتهها: ۴۸
#
۳ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۳۹
دقیقا یادم نمیاد کجا دیدم ولی افزونهای رایگان بچه های خودمون درست کردن که بعد عضویت پرداخت لینک نمایش داده میشه سرچ عمو گوگل کن