انجمن


سوال درباره نحوه فارسی سازی یک کد  (۶ نوشته)

  • hamed_afk892

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۹

    سلام دوستان
    ممکنه یکی بگه که واسه فارسی کردن این کد به صورت استاندارد،باید چه تغییری توش ایجاد کرد؟
    <a href="<?php the_permalink() ?>">READ FULL POST</a>

  • Mojtaba in96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۷:۵۴

    سوالتون واضح نیست
    فارسی سازی پوسته به صورت استاندارد منظورتونه ؟

  • hamed_afk892

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۶

    آره
    منظورم اینه که تو کد بالا READ FULL POST رو باید با __ و e_ چه طوری تغییرش بدم که تو برنامه poedit بشه ترجمش کرد؟

  • Mojtaba in96

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۲۵
    تشکر شده: ۱۳۰ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۹:۰۶

    به این شکل :
    <?php _e("READ FULL POST",'twcm'); ?>
    و تو فایل زبانش هم باید
    READ FULL POST
    رو ترجمه کنید ...

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hamed_afk892
  • hamed_afk892

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۰
    تشکر شده: ۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۱۹:۳۰

    خیلی ممنون
    پس یعنی از دستور __ نمی شه استفاده کرد.درسته؟

  • best designer

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۵۵۲
    تشکر شده: ۲۸۵ بار
    # نوشته شده: ۹ سال پیش
    ۳۱ تیر ۱۳۹۱ - ۲۱:۰۵

    از دستور __ در جاهای بخصوصی استفاده میشه مثلا توی feed :
    <?php printf(__('%s Atom Feed', 'kubrick'), get_bloginfo('name')); ?>

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    hamed_afk892 - Mojtaba in96

درباره‌ی این موضوع