انجمن


بدبخت شدم رفت ...لطفا کمکم کنید !!!  (۵ نوشته)

  • ___amir___

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۷

    اومدم یک فالب نصب کنم ولی خطا داد بعدشم دیگه صفحه ام لود نشد و این پیغام میاد
    Fatal error: Cannot redeclare __popular_posts() (previously declared in /home/rostanga/public_html/wp-content/themes/elegant-grunge/functions.php:1014) in /home/rostanga/public_html/wp-content/themes/elegant-grunge/functions.php on line 1286

    چکار کنم ؟

  • abdan.ir

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۶۹
    تشکر شده: ۸۳ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۲

    وارد قسمت مدیریت هاستت بشو بعد برو به آدرس زیر توی مدیریت فایل:
    wp-content/themes/
    حالا پوشه ای که نامش elegant-grunge هست رو تغییر نام بده یا حذفش کن
    حالا سایتت با پوسته ی پیش فرض وردپرس بالا میاد البته اگه پاکشون نکرده باشی
    نتیجه رو بگو

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    ___amir___
  • ___amir___

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۰۱

    shadmehrmobile گفت:
    وارد قسمت مدیریت هاستت بشو بعد برو به آدرس زیر توی مدیریت فایل:
    wp-content/themes/
    حالا پوشه ای که نامش elegant-grunge هست رو تغییر نام بده یا حذفش کن
    حالا سایتت با پوسته ی پیش فرض وردپرس بالا میاد البته اگه پاکشون نکرده باشی
    نتیجه رو بگو

    ممنون اما تو پنل هاستم این بخشو ندارم !

  • ___amir___

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۲

    آقا دمت گرم ... بالاخره درست شد...امیدوارم خداوند یک جا همون طور که گره ای برام باز کردی برات باز کنه

    رفتم و همه تم های که نصب کرده بودمو پاک کردم چون حتی برای تم پیش فرض هم همین پیام میداد ..بعد که همه رو پاک کردم رفتم یه تم از روی کامپیوتر بارگزاری کردم و اونوقت اومد بالا

  • bre

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷
    تشکر شده: ۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۱

    نياز به پاك كردن همه تم ها نبوده
    وردپرس به صورت پيش فرض براي قالب هايي كه داراي بخش مديريت قالب هستند اطلاعاتي رو داخل فايل فانكشن ذخيره ميكنه شما كافيه از پايين يعني كد <? تا جايي كه با اولين PHP?> رسيديد اطلاعات رو پاك كنيد . ممكنه چندين بار اين اطلاعات در يك قالب اضافه شده باشه ميتونيد سطح دسترسي فايل فانكشن رو بعد از تنظيمات روي 644 بگذاريد تا ديگه اين اتفاق بعد از تغيير قالب ايجاد نشه

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.