کسی از دوستان می دونه نسخه ۲،۷ وردپرس چه زمانی انشار می یابد؟
کسی از دوستان می دونه نسخه ۲،۷ وردپرس چه زمانی انشار می یابد؟
November 10
مرسی
من نسخه بتا سیستم رو می خوام استفاده کنم , آیا بسته فارسی ساز با این نسخه سازگار هست ؟
در این نسخه جدید تغییری هم قرار هست در لود کردن سایت داشته باشه؟ چون با وجود نصب پلاگین های مرتبط، خیلی روی سرور فشار میاره!
در این نسخه جدید تغییری هم قرار هست در لود کردن سایت داشته باشه؟ چون با وجود نصب پلاگین های مرتبط، خیلی روی سرور فشار میاره!
وردپرس در بین سیستم های مدیریت محتوا جزو دسته سبک هست و فشار به مراتب کمتری نسبت به بقیه به سرور میاره ;-)
navid گفت:
وردپرس در بین سیستم های مدیریت محتوا جزو دسته سبک هست و فشار به مراتب کمتری نسبت به بقیه به سرور میاره ;-)
سلام نوید جان پاسخ من رو ندادید :
من نسخه بتا سیستم رو می خوام استفاده کنم , آیا بسته فارسی ساز با این نسخه سازگار هست ؟
آیا بسته فارسی ساز با نسخه بتا ورژن 2.7 مطابقت داره ؟
ممنون
navid گفت:
نوید جان پس با وجود اینکه باید فشار پایین باشه چرا اینقدر usage وجود داره برای من؟
تعداد پلاگین هامو کم کردم! سوپر کش نصب هست. همه پلاگین ها و خود وردپرس هم به روز هست. من هیچ موردی رو برای پایین آوردن usage به نظرم نمیرسه. شدیدا به کمک نیاز دارم. thx.
نوید جان پس با وجود اینکه باید فشار پایین باشه چرا اینقدر usage وجود داره برای من؟
تعداد پلاگین هامو کم کردم! سوپر کش نصب هست. همه پلاگین ها و خود وردپرس هم به روز هست. من هیچ موردی رو برای پایین آوردن usage به نظرم نمیرسه. شدیدا به کمک نیاز دارم. thx.
این بحث قبلا مطرح شده جستجو کنید ... توی این موضوع هم لطفا ادامه ندید ;-)
navid گفت:
تعداد پلاگین هامو کم کردم! سوپر کش نصب هست. همه پلاگین ها و خود وردپرس هم به روز هست. من هیچ موردی رو برای پایین آوردن usage به نظرم نمیرسه. شدیدا به کمک نیاز دارم. thx.این بحث قبلا مطرح شده جستجو کنید ... توی این موضوع هم لطفا ادامه ندید ;-)
نوید جان برای سومین بار در این تاپیک عرض می کنم آیا بسته فارسی ساز فعلی با نسخه2.7 بتا سازگار هست ؟ ~X( :-)
خیر ... ولی فایل های راست به چپ سی اس اس ما رو می تونید از اینجا بگیرید :
http://opensvn.csie.org/wppersian/trunk/files/wp-admin
و فایل زبان رو هم از اینجا :
http://opensvn.csie.org/wppersian/trunk/messages
البته اینایی که از اینجا می گیرید مثل خود وردپرس ۲.۷ بتا هست ولی خب کار می کنه در حد خوب ;-)
کاربران محترم توجه داشته باشن که مسئولیت استفاده از نگارشهای بتا یا کاندید انتشار (RC) با خودشون هست و ما هیچگونه تضمین و پشتیبانی برای این نگارشها نمیدیم! پس درصورت استفاده از اونها و ایجاد مشکل برای وبلاگ/وبسایتتون٬ مشکلات رو بههیچ وجه در این انجمن مطرح نکنین.
ما فقط نگارشهایی که در وبلاگ رسمیمون معرفی میکنیم رو پشتیبانی میکنیم.
با تشکر از همکاری شما :)
من فارسی سازی رو که ادرس داده بودید رو نصب کردم ولی پنل فارسی نشد ! :? :-(
۱۱ نوامبر، پس ۲.۷ کجاست؟
حالا شد November xx, 2008
دوستان بهتره وبلاگ های مدیران وردپرس رو بخونند مثل آقای مارک
http://markjaquith.wordpress.com/
دوشنبه 20 آبان 1387
از ورد پرس 2.7 خبری نشد :-(
2lesag گفت:
دوشنبه 20 آبان 1387
از ورد پرس 2.7 خبری نشد :-(
یادم میاد تو همین فروم وقتی یکی از کابران از دوستی که زحمت تهیه قالب پی سی دانلود رو کشیده بود پرسید که قالب کی حاضر میشه , جوابی که دریافت کرد این بود ؛
باز قضیه خم رنگرزی رو یادت رفت ها !؟ :D
منم با این حرف موافقم . :-?
من بتا رو نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .
تغییرات خیلی خوبی روی این نسخه انجام شده ؛ مشکلی هم تا به حال نداشتم .
نوید جان برای سومین بار در این تاپیک عرض می کنم آیا بسته فارسی ساز فعلی با نسخه2.7 بتا سازگار هست ؟
در صورتی که از پنل مدیریت انگلیسی استفاده کنید ؛ از اون جایی که فارسی سازی قبلا روی قالب انجام شده ؛ هیچ مشکلی در دیدن سایت نخواهید داشت .
منم از بتا استفاده مي كنم مشكلي هم ندارم و واقعا عاليست اين نسخه
December XX هم اومد از نسخه فینال خبری نشد :?
نسخه بتا که فارسی نیست ؟
:-?
نسخه نهایی امروز روی وردپرس دات کام قرار گرفت طبیعتا خیلی زود جهت استفاده روی هاست شخصی منتشر خواهد شد