وقتی وارد نوشته ها میشم فقط شش تا از نوشته ها را میبینم و وقتی از تنظیمات صفحه تعداد نمایش و تغییر میدم بازم فرقی نمیکنه حتی تاریخ نوشته هارم تعغییر میدم تا نوشته های قبلی رو ببینم بازم هیچ فرقی نمی کنه فقط صفحه رفرش میشه مشکل من چیه؟
وقتی وارد نوشته ها میشم فقط شش تا از نوشته ها را میبینم و وقتی از تنظیمات صفحه تعداد نمایش و تغییر میدم بازم فرقی نمیکنه حتی تاریخ نوشته هارم تعغییر میدم تا نوشته های قبلی رو ببینم بازم هیچ فرقی نمی کنه فقط صفحه رفرش میشه مشکل من چیه؟
منظپرتون داخل پنل وردپرسه یا در داخل سایت؟
اگه در پنله, تعدادش رو نمیشه تغییر داد و 20 تا باید نمایش بده. احتمالا دسته یا یک ماه خاصی رو انتخاب کرده اید.
موفق باشی :)
داخل پنل وردپرسه.
نه ،نمایش همه دسته ها + نمایش همه تاریخ رو انتخاب کردم . حتی جستجوی نوشتمم میزنم اما باز فقط صفحهم رفرش میشه. کلا 23 نوشته دارم که شش تاش نمایش داده نمیشه قبلا این مشکلو نداشتم
بقیه مطالبتون توی صفحات 1 2 3 4 و .... هستن . پایین همون 6 تا پست سمت چپ رو ببین صفحات رو میبینی .
city-sound گفت:
بقیه مطالبتون توی صفحات 1 2 3 4 و .... هستن . پایین همون 6 تا پست سمت چپ رو ببین صفحات رو میبینی .
بد بختی اینجاست که شماره صفحاتمم دیگه نیست یه غلطی کردم آپ دیتش کردم به این بلا دچار شدم
یعنی کسی تو این مملکت پیدا نمیشه جواب ما رو بده عجب اشتباهی کردیم امیدیم تو وردپرس