سلام
آیا امکان کمپرس کردن صفحات وردپرس هست ؟ یعنی صفحات کمپرس و فشرده بشه و حجم کمتری در هاست بگیره ؟؟؟
راه دیگه ای نیست ؟؟؟ :-?
سلام
آیا امکان کمپرس کردن صفحات وردپرس هست ؟ یعنی صفحات کمپرس و فشرده بشه و حجم کمتری در هاست بگیره ؟؟؟
راه دیگه ای نیست ؟؟؟ :-?
آره این امکان از طریق پلاگین وجود داره .
همچنین شما میتونید از طریق فشرده ساز پلاگین سوپر کش استفاده کنید .
ولی هر دو مورد ممکنه با هاست شما سازگار نباشند و مشکلاتی در نمایش وبلاگ بوجود بیارند .
سلام
خوب شما پلاگین رو دارید یا باید برم سایت اصلی وردپرس سرچ کنم ؟؟؟
http://wordpress.org/extend/plugins/wp-super-cache/
اون یکی هم zip out یا همچین اسمی داشت .
منتها چون با سوپر کش سازگاری نداره ؛ بهتره که شما همین پلاگین رو نصب کنید .
سلام
ببخشید من این پلاگین رو نصب کردم و یک لینک Delete Cashe بالای پنل مدیریت اومده , اگر شما با اون کار کردید بگید کدوم گزینه رو فعال و یا تنظیمات رو درست کنم که حجم کمتری بگیره و حجم مطالب قبلی هم کمتر بشه
ممنون
Settings > Super Cache > Super Cache Compression > Enable
ولی ممکنه با هاست شما همخونی نداشته باشه .
Compression is disabled by default because some hosts have problems with compressed files. Switching this on and off clears the cache.
وردپرس صفحه ای روی هاست نمی سازه که بخواد کم حجم تر بشه ... صفحات وردپرس بصورت دینامیک تولید شده و همزمان با درخواست ایجاد می شوند ...
نوید راست میگه من اون قسمت "" حجم کمتری در هاست بگیره "" رو درست نخوندم .
با استفاده از کارهایی که گفتم حجم اطلاعات خروجی فشرده یا کمپرس میشه ؛ نه فضای هاست .
وردپرس صفحه ای روی هاست نمی سازه که بخواد کم حجم تر بشه ... صفحات وردپرس بصورت دینامیک تولید شده و همزمان با درخواست ایجاد می شوند ...
معاون جان میشه یکم واضح تر بگی :-?
این گزینه رو فعال کردم و تغییری صورت نگرفت , خدا کنه تا اینجا به خیر بگذره
يعني بجاي اينکه مطالب داخل هاست شما بصورت يک صفحه ذخيره بشه داخل بانک اطلاعاتي ذخيره ميشه.
دوستان اگر کسی زحمت فارسی سازیشو نکرده من انجامش بدم ؟
خیلی به درد میخوره