سلام
ببخشید من میخواستم یک سایت تبلیغاتی بالا بیارم میخواستم ببنم با وردپرس میشه چنین کاری کرد من
میخوام تمام صفحه تبلیغات باشه گشتم چیزی خاصتی پیدا نکردم . قالبی در این مورد باشه که بشه تبلیغاتی باشه ممنون میشم
ممنون میشم دوستان کمک کنن
سلام
ببخشید من میخواستم یک سایت تبلیغاتی بالا بیارم میخواستم ببنم با وردپرس میشه چنین کاری کرد من
میخوام تمام صفحه تبلیغات باشه گشتم چیزی خاصتی پیدا نکردم . قالبی در این مورد باشه که بشه تبلیغاتی باشه ممنون میشم
ممنون میشم دوستان کمک کنن
ربطی به وردپرس نداره.
اسکریپت مخصوصش هست.
سلام
من گفتم با وردپرس میشه ؟این کار رو کرد ؟
کار نشد نداره. قالبش نیست. باید سفارش طراحی اختصاصی بدید که بعید می دونم زیر 300 هزار تومان بشه.
اگه خواستید در حدود 150 هزار ت هزینه کنید با من تماس بگیرید.
poyagh@gmail.com
جزئیات را از طریق ایمیل بپرسید.
خسته نباشی ....
به طراحی باشه خودم طراحی میکنم
اماده میخواستم
دوستان کسی اگه میدونه اطلاع بده
ممنون
درود ;
دوست عزيز با وردپرس هر نوع سايتي رو ميتونيد ايجاد كنيد ..
ميتونيد يك قالب چند ستونه رو انتخاب كنيد و يك سري تغييرات توش ايجاد كنيد تا به مورد دلخواهتون برسه ، البته ميبايست تبليغات رو به صورت استاتيك قرار بديد .. خيلي كارا ميشه كرد ، ميبايست جزئيات دقيقتري از كاري كه قراره انجام شه مطرح بشه ..
اگه خواستید در حدود 150 هزار ت هزینه کنید با من تماس بگیرید.
poyagh@gmail.com
جزئیات را از طریق ایمیل بپرسید.
پويا جان اين براي دومين بار ، هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
از شما بعيد هستش و كسي غير از شما بود حتما اخطار ميگرفت ..
موفق باشيد ../.
چشم سعید جان. دیگه تکرار نمیشه...
saeidfard گفت:
درود ;دوست عزيز با وردپرس هر نوع سايتي رو ميتونيد ايجاد كنيد ..
ميتونيد يك قالب چند ستونه رو انتخاب كنيد و يك سري تغييرات توش ايجاد كنيد تا به مورد دلخواهتون برسه ، البته ميبايست تبليغات رو به صورت استاتيك قرار بديد .. خيلي كارا ميشه كرد ، ميبايست جزئيات دقيقتري از كاري كه قراره انجام شه مطرح بشه ..پويا جان اين براي دومين بار ، هرگونه فعالیت تجاری/تبلیغاتی در انجمن ممنوع میباشد.
از شما بعيد هستش و كسي غير از شما بود حتما اخطار ميگرفت ..
موفق باشيد ../.
سلام ممنون بابت راهنمایی .. میشه این قالبی که گفتی رو لینکشو بدی
میخوام تمام صفحه اصلی تبلیغات قرار بگیره همین