سلام
من در سرورهای رایگان سایت xzn.ir قصد نصب وردپرس داشتم.با اینکه اینترنت ای دی اس اله و پرسرعته اما الان یه 2-3 ساعتی هست که هنوز این 15 مگابایت فایل اکسترکت شده ی وردپرس توسط نرم افزار اف تی پی filezilla داره روی هاست بارگذاری می شه!!(سرعت اینتنرتم یه جوریه که مثلا دانلود 15 مگابایت زیر 1 دقیقه دانلود می شه)
بعد جالبه این نرم افزاره (فایل زیللا)دم به دقیقه دیس کانکت می شه(یعنی هر 10 دقیقه!!!)
ضمنا الان بارگذاری به اتمام رسید و من به صفحه ی نصب رفتم و مشکلی وجود نداره اما می خواستم از دوستان بپرسم آیا این زمان 2-3 ساعته طبیعیه؟!!
ضمنا در پایین پنجره ی نرم افزار فایل زیللا تعداد فایل های در صف به عدد 2918 رسیده اما با این حساب پیغام موفقیت امیز بودن بارگذاری پوشه رو نمایش داده و از سویی صفحه ی اول ورد پرسم هم، اجرا می شه!!!(تعداد فایل های انتقال داده شده عدد 479 رو نشون می ده)
سوال2)بنظر می آید برای هاست های رایگان امکان اکسترکت فعال نباشه؟چون من 3 تا هاست رایگان زیر را بررسی نمودم هیچ کدام امکان اکسترکت نمی دادند؟
xzn.ir
youhosting.ir
irangig.ir
لطفا راهنمایی ام کنید.
سوال3)در اغلب هاست های رایگان امکانات و پهنای باند و تعداد دیتا بیس ها و اکانت اف تی پی ها و... بسیار چشم گیر است و حتی بعضا بدون تبلیغات (برای بازدیدکنندگان) ارائه می شن.
اما ارزان ترین هاست های پــــــــــولـــیشان بسیار بی امکانات و بسیار کم فضا و با پهنای باند بسیار کم و دیتابیس 1 عدد و... ارائه می شوند!!!
با این حساب چه توجیهی وجود دارد که یک کاربر از اون همه امکانات رایگان چشم بپوشه و ضمن پرداخت پول(هرچند کم) از 1 هزارم اون امکانت هم بهره مند نشه؟
تورو خدا این سوال آخرمو جدی جدی جواب بدین خیلی برام جای سوال داره.مخلصیم