سلام دوستان من چند تا دسته ایجاد کردمه ولی توی سایت نمایش داده نمیشن و فقط دسته بندی نشده نمایش داده میشه
khodemooni.org
سلام دوستان من چند تا دسته ایجاد کردمه ولی توی سایت نمایش داده نمیشن و فقط دسته بندی نشده نمایش داده میشه
khodemooni.org
منهم همین مشکل رو داشتم ولی راهی پیدا نکردم به این نتیجه رسیدم که باید به اون موضوع ی مطلب ارسال کنی تا نمایش داده بشه! :|
موفق باشی
سلام دوستان این سایت منه khodemooni.org
اینم وبلاگمه romanak.vcp.ir
خوب چجوری میتونم موضوعات سایت یا همون دسته ها رو به شکل وبلاگ در بیارم
رنگ سر دسته با بقه فرق بکنه امکان ارسال مطلب در سر دسته ها نباشه {البته این زیاد مهم نیست}
زیر دسته ها زیر سر دسته با رنگی متفاوت و فونتی متفاوت قرار بگیرند مثل وبلاگ
از این تابع برای نمایش دسته ها استفاده کنید :
<?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>
new_fardin گفت:
از این تابع برای نمایش دسته ها استفاده کنید :<?php wp_list_categories('hide_empty=0'); ?>
این تابع رو کجا باید قرار بدیم؟
ممنون از راهنماییت ولی اگه میشه دقیقتر بگو! پوسته من Eleven هست. کجاش باید این کد رو بذارم؟
اقا یه مشکل دیگه که هست من میخوام موضوعاتم بصورت اصلی و زیر مجموعه در بیاد ولی این چیز امکان پذیر نیست
و همشون به یه شکل نمایش داده میشن
میخوام مثل وبلاگم بشه
ROMANAK.VCP.IR
betoche گفت:
اقا یه مشکل دیگه که هست من میخوام موضوعاتم بصورت اصلی و زیر مجموعه در بیاد ولی این چیز امکان پذیر نیست
و همشون به یه شکل نمایش داده میشن
میخوام مثل وبلاگم بشه
ROMANAK.VCP.IR
سلام و درود.
از این افزونه استفاده کن.
سلام داداش من افزونه رو بارگذاری کردم بعد فعالشازی رو زدم
با این پیام مواجه شدمه
error/warning/notice: array ( 'type' => 8, 'message' => 'Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined', 'file' => '/home/khodemoo/public_html/wp-content/plugins/wp-jalali/wp-jalali.php', 'line' => 1322, ) | length: 231
و مشکلم هم درست نشده
این کدی که دوستمون داده در بالا میشه بگید دقیقا باید به جای چه کدی در ساید بار قرار بگیره
با تشکر
و یه سوال خیلی مهم
این انجمن ورد پرس با چه انجمن سازی هست احه حیلی بده نمیتونستند با یه انجمن ساز خوب مشل وی بی یا ما بی بی درست کنن چون واقعا انجمن فعالی هست اینم نظر بنده بود