انجمن


مشگل شطرنجی شدن و افت کیفیت تصویر  (۵ نوشته)

  • bardia_mandegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۳

    با سلام
    من ورد پرس را الان نصب کردم
    من وقتی تصویری را اپلود می کنم با کیفیت خیلی خوب بعد که در سایت تصویر نشان داده می شود بصورت کیفیت خیلی پایین و حالت شطرنجی پیدا می کند
    مثلا اگر عکسی را با حجم 200 کیلو بایت از طریق تصویر شاخص اپلود می کنم بعد وقتی عکس نمایش داده می شود کیفیت افتضاحی دارد وقتی خروجی می گیرم می بینم حجم عکس را اتوماتیک کرده 20 بایت !!! چگونه می توانم کاری کنم که عکس افت کیفیت پیدا نکند ممنون می شوم

  • حامد نجفی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۷ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۰:۲۷

    برای جلوگیری از اینکار فقط کافیه که کد زیر رو در functions .php وارد کنید

    <?php
    add_filter(‘jpeg_quality’, function($arg){return 100;});
    ?>

    اگه هم مشکلی برای بعضی از ورژن های وردپرس پیش اومد کد زیر رو جایگزین کنند.

    add_filter( ‘jpeg_quality’, create_function( ”, ‘return 100;’ ) );

    با وردپرس موفق باشید!
    منبع: سایت خودم

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    bardia_mandegar
  • bardia_mandegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۶

    hamedblogger گفت:
    برای جلوگیری از اینکار فقط کافیه که کد زیر رو در functions .php وارد کنید

    <?php
    add_filter(‘jpeg_quality’, function($arg){return 100;});
    ?>

    اگه هم مشکلی برای بعضی از ورژن های وردپرس پیش اومد کد زیر رو جایگزین کنند.

    add_filter( ‘jpeg_quality’, create_function( ”, ‘return 100;’ ) );

    با وردپرس موفق باشید!
    منبع: سایت خودم

    سلام
    ممنونم از راهنمایی شما ولی متاسفانه هر کدام را که قرار می دهم سایت بالا نمی اید و ارور می دهد با نوت پد کپی کردم در انتهای قالب function همر قرار دادم ولی پیغام fatal error می دهد

  • bardia_mandegar

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۴
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۷

    سلام
    ممنونم از راهنمایی شما ولی متاسفانه هر کدام را که قرار می دهم سایت بالا نمی اید و ارور می دهد با نوت پد کپی کردم در انتهای قالب function همر قرار دادم ولی پیغام fatal error می دهد

  • حامد نجفی

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۶
    تشکر شده: ۲۶ بار
    # نوشته شده: ۸ سال پیش
    ۸ شهریور ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۰

    والا دیگه عقل من بیشتر از این قد نمیده!! دوستان با تجربه تر باید بیان راهنمایی کنن که اونها هم معلوم نیست کجان!!

    دارم شک میکنم که اینجا انجمنه یا بازار!! میتونی امتحان کنی! الان ی تاپیک بزن بگو برای سایتم دوتان نویسنده میخوام ماهی 50 تومن همه جواب میدن ازت آی‌دی یاهو و ایمیل میخوان تا باهات تماس بگیرن الکی برای تشکر میزنن خلاصه اینجا انجمن نیست دیگه ، دکان شده برای بعضی ها !!!!!!

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها

هیچ برچسبی نیست.