انجمن


تاثیر query_posts روی صفحه ی قبلی/بعدی  (۳۲ نوشته)

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۲۹

    من از کد زیر
    <?php query_posts('showposts=1'); ?>
    استفاده کردم تا فقط یک پست رو توی صفحه ی اولم نشون بدم. با ابن کار صفحه ی قبلی/بعدی عمل نمی کنه به این صورت که روی دکمه ی "صفحه ی قبلی>>" کلیک میکنم و باز همون مطلبی نمایش پیدا میکنه که قبلاً هم بود...
    کسی راه حلی داره؟

  • navid

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۲۷۱۸
    تشکر شده: ۲۹۹ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۸:۵۲

    خب چرا از تو تنظیمات این کارو نکردی ؟!

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۲۶

    از کد زیر استفاده کن

    <?php
    if (is_home()) {
    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
    query_posts("cat=10&showposts=1&paged=$paged");
    }
    ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <h2><?php the_title(); ?></h2>
    <?php the_content('Read the rest of this entry &raquo;'); ?>
    <?php endwhile;?>
  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۶

    xray عزیز (بهروز؟ شرمنده اسمت یادم رفته! :-) ) به خاطر کد ممنونم ;-)
    نوید >> به این دلیل که میخوام تنظیمات روی نحوه ی نمایش پوسته تاثر نداشته باشه ، و در واقع نمایش صحیح پوسته زمانی رخ میده که فقط یک نوشته در صفحه ی اول باشه... :-)

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۱۹:۴۸

    xray عزیز (بهروز؟ شرمنده اسمت یادم رفته! :-) )

    خسته نباشی ! - مهدی

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۳ آبان ۱۳۸۷ - ۲۲:۳۳

    :)) شرمنده مهدی جان ... تاثیر وبگردی زیاده... :-(

  • بهرنگ

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۳۹۹
    تشکر شده: ۴۵۱ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۲۲

    یه سوال دیگه ، در همین رابطه ، اگر ما از دو تا query توی index استفاده کنیم به این صورت که
    یک query رو برای جدا کردن پست اول و یک query دیگه برای پست دوم تا دهم. من از کد زیر برای پست اول ،

    <?php query_posts('showposts=1'); ?>
    <?php if (have_posts()) : ?>
    <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <!--some code here-->
    <?php endwhile; ?>

    و از کد زیر برای پست دوم تا دهم استفاده میکنم :

    <?php query_posts('showposts=9&offset=1'); ?>
               <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    <!--some code here-->
    <?php endwhile; ?>

    اما باز هم مشکل اینجاست که صفحه ی بعد و قبل کار نمیکنه...
    سعی کردم از ترکیب کد های بالایی که گفته شده استفاده کنم که جواب نگرفتم.

  • مهدی

    آفلاین
    ناظم
    تعداد نوشته‌ها: ۱۱۰۰
    تشکر شده: ۳۴۳ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۸ دی ۱۳۸۷ - ۱۴:۳۱

    بهرنگ جان برای اینکه صفحه بعدی و قبلی کار کنه از کوئری به این صورت استفاده کن

    <?php
    $myqueryname = $wp_query;
    $wp_query = null;
    $wp_query = new WP_Query();
    $wp_query->query('showposts=10'.'&cat=4'.'&offset=1'.'&posts_per_page=25'.'&paged='.$paged);
    ?>
  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۵ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۳:۳۹

    سلام من برای نشان دادن بعضی مطالب باید از کوئری استفاده کنم ! ولی متاسفانه با نشان دادن مطالب به صورت عادی مشکل پیدا کردم و صفحه بندی هم به درست کار نمی کند :-( و مطال هم از آخرین کوئری میگیرد !‌برای رفع این مشکل چه باید کرد‌؟‌ گفته های بالا رو خوندم اولی ها مشکلم رو حل نکرد و آخری رو هم متوجه نشدم.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۱

    شما کوئری‌تون رو این‌جا بذارین تا اصلاح شده‌ش رو واستون بنویسیم :)

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۰۷

    Gonahkar گفت:
    شما کوئری‌تون رو این‌جا بذارین تا اصلاح شده‌ش رو واستون بنویسیم :)

    اینم از کوئری من

    <?php if (have_posts()) : query_posts('showposts=10&tag=تگ'); ?>
    <ul><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><br />
    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    <?php endwhile; ?><?php endif; ?></li></ul>

    چند تا کوئری هستند به همین شکل !
    ممنون.

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۱۴

    این خط رو قبل از کوئری می‌نویسین:
    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;

    و این تیکه رو به‌آخره خوده کوئری اضافه می‌کنین:
    &paged='$paged

    یعنی در انتها این کدی که این‌جا نوشتین باید به‌این‌صورت دربیاد:

    <?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; ?>
    <?php if (have_posts()) : query_posts('showposts=10&tag=تگ&paged='$paged); ?>
    <ul><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><br />
    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    <?php endwhile; ?><?php endif; ?></li></ul>
  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۰

    Gonahkar گفت:
    این خط رو قبل از کوئری می‌نویسین:
    $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1;
    و این تیکه رو به‌آخره خوده کوئری اضافه می‌کنین:
    &paged='$paged
    یعنی در انتها این کدی که این‌جا نوشتین باید به‌این‌صورت دربیاد:

    <?php $paged = (get_query_var('paged')) ? get_query_var('paged') : 1; ?>
    <?php if (have_posts()) : query_posts('showposts=10&tag=تگ&paged='$paged); ?>
    
      <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    • "><?php the_title(); ?> <?php endwhile; ?><?php endif; ?>

    متاسفانه این کد هم کار نمیکنه ! کلا اخطار میده :-(
    لطفا نگاه دوباره ای بندازید بهش .

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۲

    چه اخطاری؟

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۴

    Gonahkar گفت:
    چه اخطاری؟

    این اخطار
    Parse error: parse error in D:\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\downloadestan-v2\sidebar2.php on line 4

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۲۹

    اون &tag=تگرو از کوئری‌تون حذف کنین ببینین باز هم ایراد می‌گیره.

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۳۶

    Gonahkar گفت:
    اون &tag=تگرو از کوئری‌تون حذف کنین ببینین باز هم ایراد می‌گیره.

    بله ایراد میگیره !

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۴۹

    تعداد نوشته‌هایی که می‌خواین نشون داده بشه رو توی متغیر posts_number بنویسین.

    <?php
    $posts_number = 10;
    $last_posts_offset = ( is_paged() ) ? $posts_number*$paged : $posts_number;
    if (have_posts()) : query_posts("showposts=$posts_number&tag=تگ&offset=$last_posts_offset"); ?>
    <ul><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><br />
    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    <?php endwhile; ?><?php endif; ?></li></ul>
  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۰:۵۴

    Gonahkar گفت:
    تعداد نوشته‌هایی که می‌خواین نشون داده بشه رو توی متغیر posts_number بنویسین.

    <?php
    $posts_number = 10;
    $last_posts_offset = ( is_paged() ) ? $posts_number*$paged : $posts_number;
    if (have_posts()) : query_posts("showposts=$posts_number&tag=تگ&offset=$last_posts_offset"); ?>
    
      <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    • "><?php the_title(); ?> <?php endwhile; ?><?php endif; ?>

    آقای گناهکار این کدی که شما دادید و خودم اول گذاشتم هر دو کار میکنند ولی مسئله اینجاست که صفحه بندیم کار نمیکنه و اینکه وقتی از کد اصلیه ورد پرس برای نمایش مطالب عادی استفاده میکنم مطالب رو از اخرین کوئری میگیره :-(

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۱:۵۵

    دوستان این کوئری پایان نداره ؟‌چه طوری بسته میشه ؟
    این به صورت یک حلقه هست و هر کدی بعدش قرار بگیره اینجوری میشه .
    چه طوری میشه بستش ؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۳:۳۸

    دقت کنید دوست عزیز٬ شما وقتی از کوئری استفاده می‌کنین٬ تموم حلقه‌هایی که بعد از اون قرار می‌گیرن٬ تحت تاثیرش هستن! پس اگه بعد از یک کوئری احتیاج به حلقه‌ای دارین که گزینه‌های متفاوتی با کوئری اول داره٬ باید برای اون هم یک کوئری جداگونه بنویسین.

    البته کد بالا رو به‌این‌صورت استفاده کنین بهتر هست:

    <?php
    $posts_number = 10;
    $last_posts_offset = ( is_paged() ) ? $posts_number*$paged : $posts_number;
    query_posts("showposts=$posts_number&tag=تگ&offset=$last_posts_offset");
    if (have_posts()) :  ?>
    <ul><?php while (have_posts()) : the_post(); ?><li><br />
    <a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
    <?php endwhile; ?><?php endif; ?></li></ul>
  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۶

    Gonahkar گفت:
    دقت کنید دوست عزیز٬ شما وقتی از کوئری استفاده می‌کنین٬ تموم حلقه‌هایی که بعد از اون قرار می‌گیرن٬ تحت تاثیرش هستن! پس اگه بعد از یک کوئری احتیاج به حلقه‌ای دارین که گزینه‌های متفاوتی با کوئری اول داره٬ باید برای اون هم یک کوئری جداگونه بنویسین.
    البته کد بالا رو به‌این‌صورت استفاده کنین بهتر هست:

    <?php
    $posts_number = 10;
    $last_posts_offset = ( is_paged() ) ? $posts_number*$paged : $posts_number;
    query_posts("showposts=$posts_number&tag=تگ&offset=$last_posts_offset");
    if (have_posts()) :  ?>
    
      <?php while (have_posts()) : the_post(); ?>
    • "><?php the_title(); ?> <?php endwhile; ?><?php endif; ?>

    سلام ،درسته من بعد از کوئری هایی که استفاده کردم همونطوری که در بالا هم گفتم از حلقه استفاده کردم که از کوئری در اون استفاده نشده . اما حالا چه طوری میشه آخرین مطالب رو توسط کوئری نشون داد ؟ منتظر جوابتون هستم @},-

  • itmag

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۷۸
    تشکر شده: ۱۲ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۵

    سلام ممنون مشکلم حل شد با این کد ! :-)

    <?php
    query_posts($query_string.'&posts_per_page=-1');
    while(have_posts()) { the_post();
    <!-- put your loop here -->
    }
    ?>

    و الان مشکل جدیدی برای من پیش آمده !
    در صفحات بالا مثلا صفحه 18 کوئری های قبلی از کار می افتند ! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    دقیقا نصف مطالب ( یعنی اگر 20 صفحه باشه تا صفحه 10 کار میکنند و از صفحه 10 به بعد کار نمیبکنند )

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۲۶ بهمن ۱۳۸۷ - ۱۳:۲۳

    در صفحات بالا مثلا صفحه 18 کوئری های قبلی از کار می افتند ! به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه ؟
    دقیقا نصف مطالب ( یعنی اگر 20 صفحه باشه تا صفحه 10 کار میکنند و از صفحه 10 به بعد کار نمیبکنند )

    اون کوئری‌های قبلی دقیقن چی رو نشون می‌دن؟ مثلن برچسب خاصی٬ یا دسته‌ی خاصی رو نشون می‌دن؟

    احتمال داره که مثلن اگه دسته‌ی خاصی رو نشون می‌دن٬ توی صفحات بالاتر دیگه اون دسته مطالبش تموم بشه و چیزی برای نشون دادن نداشته باشه٬ خب طبیعیه که چیزی هم نشون داده نشه.

  • محسن

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۹
    # نوشته شده: ۱۱ سال پیش
    ۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸ - ۱۳:۰۹

    من می‌خوام تو صفحه اصلی سایت یه دونه مطلب از دسته 3 و یه دونه مطلب از دسته چهار نشون بدم و زیر اون مطالب با روال معمول نشون داده بشه و تو صفحه‌های بعدی هم دیگه این دو تا مطلب نشون داده نشه همین‌طور تو صفحات مربوط به دسته‌ها
    با یه کم جستجو به اینجا رسیدم: http://codex.wordpress.org/The_Loop#Multiple_Loops_Example_1
    که با توجه به توضیحاتش دو تا لوپ ساختم و بالای لوپ اصلی نوشتم، لوپ‌ها درست کار می‌کنند و یه مطلب مورد نظر رو نشون میدن اما هر کاری میکنم نمیشه محدودش کنم به صفحه اصلی و تو صفحات بعدی و همین طور تو صفحات دسته‌ها هم میاد.
    اینم نمونه لوپ نوشته شده بالای لوپ اصلی

    <?php $my_query = new WP_Query('category_name=special_cat&showposts=10'); ?>
    
    <?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
      <!-- Do special_cat stuff... -->
    <?php endwhile; ?>

    بگید چطوری این فقط تو صفحه اصلی نشون داده بشه با دستور

    if(is_home())

    هر طوری نوشتم خطا گرفت.

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۵۲

    با سلام
    من با استفاده از کد زیر
    <?php the_content_rss('', TRUE, '', 75); ?>
    75 کلمه از پستم رو در هر دسته نمایش می دم که برای دیدن متن کامل باید به single قالب برند...
    با کد بالا خلاصه مطلب نمایش داده می شه اما مشکل اینه که توی صفحات 1 به بعد پست های صفحه یک رو نمایش میده..
    البته مشکل من فکر نمی کنم مربوط به کوئری باشه...
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۷ آبان ۱۳۸۸ - ۰۱:۰۹

    شما باید دستورات موجود توی پرونده‌ی archive.php یا category.php رو بررسی کنین و ببینین آیا از کوئری استفاده کردین یا نه.

    کاربران زیر به‌خاطر این نوشته تشکر کرده‌اند:
    behrooz0o
  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۸ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۷

    Gonahkar گفت:
    شما باید دستورات موجود توی پرونده‌ی archive.php یا category.php رو بررسی کنین و ببینین آیا از کوئری استفاده کردین یا نه.

    استفاده کردم اما کد <?php the_content_rss('', TRUE, '', 75); ?> رو بجای کد <?php the_content(); ?> توی حلقه استفاده کردم

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۱۹ آبان ۱۳۸۸ - ۰۰:۳۲

    استفاده کردم اما کد <?php the_content_rss('', TRUE, '', 75); ?> رو بجای کد <?php the_content(); ?> توی حلقه استفاده کردم

    هیچ ربطی نداره.

    شما باید کوئری‌تون رو ویرایش کنین.

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۳ آبان ۱۳۸۸ - ۲۳:۲۱

    Gonahkar گفت:

    هیچ ربطی نداره.

    شما باید کوئری‌تون رو ویرایش کنین.

    امکانش هست که براتون کد رو ایمیل کنم تا چک کنید؟

  • گناهکار

    آفلاین
    کلیددار
    تعداد نوشته‌ها: ۳۵۳۵
    تشکر شده: ۲۵۴۴ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۲۴ آبان ۱۳۸۸ - ۰۷:۲۲

    امکانش هست که براتون کد رو ایمیل کنم تا چک کنید؟

    خیر٬ کدها رو همین‌جا قرار بدین.

  • behrooz0o

    آفلاین
    عضو
    تعداد نوشته‌ها: ۳۴۰
    تشکر شده: ۵۳ بار
    # نوشته شده: ۱۰ سال پیش
    ۳۰ آبان ۱۳۸۸ - ۱۳:۲۶

    من از کد زیر هم استفاده کردم اما تاثیری نداشت...

    <?php $my_query = new WP_Query('category_name=shop&showposts=10'); ?>
    <?php while ($my_query->have_posts()) : $my_query->the_post(); ?>
    
    	<div class="bgmenupic">
    	<b>		<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php _e('Permanent Link to','kubrick'); ?> <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></b>
    </div>
    <a href="<?php the_permalink() ?>" target="_blank">
    <img src="http://www.20jok.com/pictures/phpThumb.php?src=<?php echo catch_that_image() ?>&w=100&fltr[]=smth" width="153" height="215" align="right" hspace="5" border="1"></a>
    
    <?php the_content_rss('', TRUE, '', 75); ?>&nbsp;
    
    <p style="text-align: center">
    
    	تعداد دیسک:<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'disc',true);
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
    <?php echo get_post_meta($post->ID, 'disc',true); ?>
    <?php endif; ?>
    
    	/
    
    	قیمت:<?php $mid_var = get_post_meta($post->ID, 'gheymat',true);
    if(isset($mid_var) && !empty($mid_var)) : ?>
    <?php echo get_post_meta($post->ID, 'gheymat',true); ?>
    <?php endif; ?>&nbsp;
    تومان
    
    <br>
    
    	<a target="_blank" href="<?php the_permalink() ?>">
    	<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/more.gif" hspace="0" width="60" height="18"></a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
    
    	<a target="_blank" href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'kharid',true); ?>">
    	<img border="0" src="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/buy.gif" hspace="0" width="86" height="18"></a><a href="<?php echo get_post_meta($post->ID, 'kharid',true); ?>">
        </a>
    
    <br>
    <br>
    <br>
    	<?php endwhile; ?>

    لطفا کمک کنید

درباره‌ی این موضوع



برچسب‌ها