با سلام. چگونه مي توان چندين سايت وردپرس با يك ديتابيس كه متعلق به يكي از آنها باشد راه اندازي كرد ؟؟؟؟
با سلام. چگونه مي توان چندين سايت وردپرس با يك ديتابيس كه متعلق به يكي از آنها باشد راه اندازي كرد ؟؟؟؟
میشه ،
اگه میخوای این کارو بکنی ، بهتر نیست یک سایت با چندین دومین راه اندازی کنی ، هزینه اش هم کمتره...
نه من ميخوام از يك ديتا بيس استفاده كنم تا بتونه قالب هاي سايت ها متفاوت باشه.
می تونید با استفاده از پیشوند جداول هنگام نصب روی یک دیتابیس چند تا وردپرس نصب کنید ...
خيلي ممنون ولي ميتونيد كمي توضيج بديد؟؟
پیشوند جداول یعنی خط 18 فایل wp-config.php :
$table_prefix = 'wp_';
که میشه wp_
بازم ممنونم ولي با توجه به اينكه بنده تازه با ورد پرس آشنا شدم خواهش مي كنم كمي بيشتر توضيح بديد . ميدونم زحمته ولي لطف مي كنيد.
لطفا راهنمايي بفرمائيد... @},-
خواهش ميكنم راهنمايي كنيد ....... خيلي كارم گيره ! :((
دوست من چرا اسپم میفرستی، اگر کسي جواب شما رو بدونه، حتما جواب ميده، پس صبر داشته باشيد.
چطور ممكنه سيستم به اين قدرتمندي با پشتيبان هاي قويش نتونه از پس اين مساله ساده بر بياد؟
در ضمن دوست گرامي درخواست براي رسيدن به جواب "فرستادن اسپم" نيست. اگه تاريخ ارسال رو ببيني متوجه ميشي كه چند روزه دارم سوال مي پرسم.
شما میخواین یک سری اطلاعات همسان رو توی چندتا سایت با پوستههای مختلف نمایش بدین؟
بله دوست عزيز ميخوام همون كار رو بكنم.
من گشتم توی اینترنت چنین امکانی رو نتوستم پیدا کنم. فکر نمیکنم چنین چیزی امکان داشته باشه.
بازهم ممنونم . از دوستان ميخام اگه راهنمايي كنن اگه واقعا همچين امكاني وجود نداشته باشه بي خيال شم !!
واقعا امكانش نيست؟ من كه نا اميد شد :((م ....
دوست من خوب حتما امکانش نیست !